Українець чи "націоналіст" ???

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем KAISERLEMBERG, 18 лип 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    дядечку! а хіба вас не вчили батьки що треба ділитись?! так що давайте мені свій кулемет, а я вам за це бальшоє, чєлавєчіскає спасіба(с)

1. Повербанк Container KJ-C6020B 20000 mAh это эффективное зарядное устройство, идеально подходит для и...
      650 грн.
    2. (в наявності 5 шт.)
      Акумулятор Arexes 18650 Li-Ion 3200 mAh, 3.7v, реальна ємністю 2200 мА·год. призначена для забезпече...
      145 грн.
    3. Маю в наявності таких 9 штук повністю нові в коробках брав по 29 доларів за штуку. На розетці такий...
      750 грн.
    4. (в наявності 5 шт.)
      Конектор для магнітного кабеля. тип: MicroUsb Комплект: конектор
      20 грн.
    5. (в наявності 7 шт.)
      Алюмінієвий корпус Портативний зарядний пристрій Power Bank на 4 акумулятори формфактора 18650 до 12...
      186 грн.
  2. vva

vva Stabsgefreiter

Повідомлення:
    333
    Адреса:
    Поля покращень
    "Как вы яхту назовёте,так она и поплывёт","и как один умрём в борьбе за это", "не щадя живота своего". Как то всё мрачно и уже проходили.Борись и умри за Украину.Борьба ради борьбы.Да и боги у Ольги и Владимира разные были.А если украинский национализм направить не вниз на борьбу и вымирание,а вверх на победу,жизнь и приумножение? Имхо,конечно.

3. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Нехай з Вами пан Опришок набоями ділиться! Він їх шукає як гриби. А кулемета, хлопці, я вам не дам(Верещагін. Біле сонце пустелі). Самому потрібен. До речі, він з Бердичіва, поки пан Опришок лотерейні білети палив, то ми з офіцерами випивали. Точніше , вони дещо пропивали.

4. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    ви мені тут казочки дідуся панаса не розповідайте а женіть кулемета доки я сам до вас по ревізії не завітав і не одібрав усе. і ручку з дверей не скрутив.

5. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    От раніше Вам треба було до Бердичіва, Житомирської обл., там танкову дивізію розпродували. Зараз вже такого нема, і не мрійте. Там ще були вертольотчики, але гроші закінчились. До цього часу шкодую.

6. DarkElf

DarkElf Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    60
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    97
    Повідомлення:
    4.518
    Адреса:
    Kharkov
    За ПК, если это конечна не Персональный Компутер я вам завидую по белому, но МГ 42 наше всьо и пофиг шо патроны дорогие)

killdoz та papa Muller подобається це.
  7. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    але ви маєте " дягтєрьовку"! відверто кажучи не знаю що воно таке, мо хтось підкаже. га?

8. Snitke

Snitke Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.040
    Адреса:
    киев, украина
    дрянь москальска, в туле делают.не смейте в руки брать цю гыдоту)))

9. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Я теж не знаю. ЇЇ раніще драгуновкою обзивали. Гарна річ.

10. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    драгуновку знаю, а от "дягтєрйовку" ні.

11. DarkElf

DarkElf Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    60
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    97
    Повідомлення:
    4.518
    Адреса:
    Kharkov
    то пан Консерватор на "общепанятном" с неким акцентом СВД. Но может Замес умел ввиду какую то новую водку....

killdoz, Парторг та консерватор подобається це.
  12. DarkElf

DarkElf Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    60
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    97
    Повідомлення:
    4.518
    Адреса:
    Kharkov
    только из-за калибра брал и для того шоб все ура-поцреоты плакали горючими слезами. А вы вкурсе шо с СВД можно сбить самолет стелс и американский спутник шпион? А на расстояниях до 10км бронебойная пуля с СВД пробивает лобую брону абрамса?

юквест, Andrew Harris, killdoz та 3 іншим подобається це.
  13. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    зачекаємо на замєса та най розтлумаче, не дарма ж він з крємля зарплатню отримає, бо я якось не дуже "общепанятний" розумію.

papa Muller подобається це.
  14. KAISERLEMBERG

KAISERLEMBERG General-major

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Цікаву тему підняв КАЦО, на рахунок "раньше участкового, председателя или училку русского подрезать или из обреза шмякнуть ук не мешал"!
    Ну по-перше бандерівці з "обрізами" не ходили, обрізи це зброя російських куркулів, а бандерівці носили повноцінну зброю, бо стріляли не в спини москалям (крім випадків коли ви насрали в штани зі страху і втікали із лісу, то крім вашої сраки і спини цілити не було куди, а обрізи в таких випадках не годяться - замала убойна сила) а в "лице"!!!
    По-друге, у нас в селі (звідки я родом) на цвинтарі стоїть могила "мучениці вчительці" яку бандерівці замордували (важку смерть вона прийняла - живій повідрізали груди і розпороли живіт). Будучи ще школярем піонером ми неодноразово цілим класом відвідували її могилу, носили квіти і слухали розповіді класного керівника "як героїчно вона помирала" від рук "БАНДЕРІВЦІВ". Ми дітьми ще були і вірили цим "пропагандистським байкам"!!! Та коли вже я підріс, то один із моїх сусідів (старий бандерівець) розповів мені справжню історію "червоної героїні"! Її прислали у село як вчителтку, але основним її завданням було вивідувати інформацію і доносити в НКВД. Не одну родину вислали у Сибір за її "доносами". І не один раз "хлопці із лісу" попереджали її щоб припинила це робити, бо інакше закінчить "ПОГАНО", та не слухала вона тих "розумних порад". У нас у лісі був "схрон-лазарет" де лікувалося 37 поранених бійців УПА, ніхто не знаВ як вона про нього розвідала, але розвідала і донесла "куди треба". У досвіта кілька десятків москальських карателів у синіх кашкетах оточили лазарет і всіх повирізали. Різали жорстоко - відрізали ноги, руки, генеталії. Двох розіп"яли цвяхами на соснах. Коли їх селяни ховали (після процедури опізнання) то не могли дивитися на понівечені тіла молодих хлопців.
    Коли я запитав сусіда, а хто ж ту вчительку покарав, він засміявся і сказав; "..яка різниця хто, коли ми прийшли до неї із завданням виконати страту - вона вже була мертва, ми спізнилися. Помстився їй один із жителів села чий брат був замордований у схроні-лазареті. Він не був вояком УПА - мав каліцтво ще з першої світової. Багато хто в селі знав хто "віддячив" вчительці, але його москалям ніхто не видав, бо в селі "дуже любили цю вчительку":D " І не одну таку історію можна почути у селах Галичини - багато було таких "вчителів", "участкових", "председателей".:D

Ось такими КАЦО були майже усі жертви "клятих бандерівців" - "святі і невинні" жертви українського націоналізму!!!:D:D:D
    Були й інші "кроваві жертви націоналістів", але про них вам краще розповідять переодягнені у форму УПА москалі-НКВДисти!!!:D:D:D

І на завершення цього поста хотів тебе КАЦО запитати - а чи не так само вчиняли москалі із тими хто працював на німців ???:D:D:D

юквест, ДАГОТ, slawuta5 та 8 іншим подобається це.
  15. papa Muller

papa Muller Oberst

Повідомлення:
    3.499
    Адреса:
    Планета Земля
    Тьфу,привет Вадику,поливайте помидоры,гомофантазеры.....

DarkElf та Парторг подобається це.
  16. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Та ні КАМРАД і "ястребків" не усіх стріляли - бандерівці не були такими дурнями якими москалі їх показують. У нас наприклад в "ястребки" бандерівці свої "понапихали" - так "спокійніше" було воювати із ними!:D Тому то й дивувалися москалі "откуда бандеровци знали о готовящейся облаве" ???:D

Oprishok, Andrew Harris та Парторг подобається це.
  17. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    А Вы, я вижу, не равнодушны к водке. Пьяным не стреляли с балкона?

18. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Вы таки не равнодушны к зарплате в Кремле. Что так? Гривни надоели?
    Шо там тлумачить - учите языки, глядишь, и "общепанятний" зрозумиете. В Вашем возрасте особенно полезно "разминать мозги". А то паркинсон с альтцгеймером как схватит на взлёте предпенсионных сил.

19. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА

Images:

9900.jpg
    9901.jpg
    9902.jpg
    9903.jpg
    9904.jpg
    9905.jpg
    9906.jpg
    рональд, Andrew Harris, DarkElf та ще 1-му подобається це.
  20. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    гривні ні коли не набриднуть, чим більш тім ліпше! але доляри ліпше ніж рублі!
    але е сьо лірика. ви от що скажіть. що то воно є дягтірьйовка? то нова горілка, тобто вудка така чи що? а що до паркінсона з альцгеймером то не переймайтесь так за мене. я мізки свою кожного дня завантажую, не дивлячись на вихідні чи свята. працюю я мізками, а не руками. ну та то до справи не відноситься. так що ж воно таке, дягтірьйовка, га?

21. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Просто когда печатал, думал одновременно за Дягтерёва и Драгунова. Очепятка вышла.
    Удовлетворены? Или долларов отлистать? Они же лучше, чем гривни?

22. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    .... і армія була б боєздатною, і українська мова єдинодержавною, і жиди б себе називали жидами а не євреями, і в Європу їздили б без візи, і москалі б свій флот мусіли б забрати "нафіг", і крим розмовляв би на українській а бо принаймі на татарскій, і ядерна зброя була б у нас націлена на кляту Москву, тоді може й Путькіна з Медвешкою росіянам легше було б позбутися, а з нормальними росіянами ми в змосі жити у дружніх стосунках, москалі, євреї і комуняки повтікали б самі у москальленд і щоб приїхати туристом на Україну мусіли б візи відкривати:D!!!

Та нажаль не так усе!!! Ось у цій темі зібралося кілька УКРАЇНЦІЙ щоб пороздумувати над УКРАЇНСЬКИМИ питаннями, а кілька москалів із манкурдами і тут нам СПОКОЮ НЕ ДАЮТЬ!!!:mad:

БАГАТО ЩЕ РОБОТИ У НАС БРАТИ УКРАЇНЦІ!!!

Andrew Harris, Oprishok та alexroma подобається це.
  23. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    От жеж кляти покыдьки! Давайте вместе выразим протест!
    А, кстати, Вы не знаете их поимённо? Адреса, служебные и домашние телефоны?
    Уж я там не в первых рядах?

24. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    он воно як. ну тоді ясно. а доляра собі залиште. мене свої є. а що до тремтячих рук так це не до мене. я шмурдяк не вживаю, це перше, а друге полягає в тім що я іще при цьому працюю і не маю змоги слідкувати де та коли ви щось накнопали. щоб відповісти через пів секунди після вас.

25. KAISERLEMBERG

Повідомлення:
    5.833
    Адреса:
    Галичина, УКРАЇНА
    Їх КАМРАД не "ОБВИНЯТЬ" треба, а притягнути до відповідальності згідно міжнародного права ЗА ЗЛОЧИНИ ПРОТИ ЛЮДСТВА, як НАЦИСТІВ у свій час!!! ПРИТЯГНУТИ і ПОВІСИТИ!!!

КРОВ БЕЗНЕВИННО ЗАМОРДОВАНИХ ВОЛАЄ ІЗ ЗЕМЛІ ДО ПОМСТИ !!!

Andrew Harris, Oprishok, alexroma та ще 1-му подобається це.
Статус теми:
Закрита.