Українець чи "націоналіст" ???

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем KAISERLEMBERG, 18 лип 2013.

Статус теми:
Закрита.
  1. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    та хто ж салфетки їсть? салфетками закусують.

vva та killdoz подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Ремень эластичный армии Швейцарии. Цвет тёмно-синий. Вероятно ВВС. На последнем фото для сравнения с...
      150 грн.
    2. 1 грн.
    3. (в наявності 3 шт.)
      Брючный ремень PARATROOPER SAFETY BELT ′PARA′ OLIV Брючный ремень с металлической пряжкой, с логоти...
      400 грн.
    4. (в наявності 3 шт.)
      Парадный брючный ремень Бундесвера. BW HOSENGÜRTEL LEDER HEER . - Кожаный парадный ремень, с удобно...
      500 грн.
    5. Поясной ремень из курлена, ВС Великобритании. CS95 COURLENE WORKING BELT GREEN. Курлен - полиолефин,...
      150 грн.
  3. papa Muller

papa Muller Oberst

Повідомлення:
    3.499
    Адреса:
    Планета Земля
    Ваши фото в списке почетных старших прапоров Самойловки,зачем сисиписи здесь разводить,грубовато,каким должен быть украинец,вот интересно,националистом или патриотом,хотя совки украинских националистов пытаются выставить пещерными нацистами,если вы считаете себя русскими на Украине,то добро пожаловать к нам в Россию,хотя нашим правителям вы нахрен не нужны,русские всегда были разменной монетой в геополитических финтах,так что оставайтесь на Украине и учитесь говорить на мове...

killdoz, DarkElf, doccc та 3 іншим подобається це.
  4. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    ну,єйбогу не знаю такого слова. кромєшуток!
    це щось з арсеналу "братишка,благадарочка,Паштєт,ніштяк",да?

killdoz та консерватор подобається це.
  5. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Та отож. Можэ, цэ Вы там салХвэткамы зайедайете копченость, но у нас нормально все. Хотя и не всё.

6. pobeditel

pobeditel General-major

Повідомлення:
    5.592
    Адреса:
    Сады Семирамиды
    Нафига дофига нафигачили, расфигачивайте нафиг....
    Я всегда подозревала.. ну впрочем оставим это....:D Вы кому это воззвание накропали? Сами себе? Аплодирую.... В Кащенко вам обязательно помогут. Даже и расшаркиваться тут перед вами не буду...

7. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Вы глупы - признайтесь! Вы мне ещё Одессу занехаяйте! Ну! Где ж одесская благодарочка?! Из Донецкой территории? Да с Одессы благодарочка! Как и знаменитый КИЧМАН....

8. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    я завжди поступаю місце для такого ґречного пана. так що закусюйте салфеткою та лягайте спати. бо ви ще тут почнете співати
    с адєскава кічмана збіжалі два уркана(с)

юквест подобається це.
  9. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    А вдруг я к Вам приеду в гости ?
    Как примете гостя? Так же?

10. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    воно вам треба, до мене на відвідини їхати? бо може з вам така прикрість статись

DarkElf та ArtBorsuk подобається це.
  11. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    Да ты не ссы, братишка, благодарочку отпишем
    Напишем приглашенье, а оно не будет лишним

ви змучились. йдіть спати :beer:

killdoz та консерватор подобається це.
  12. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Спасибо. И Вы говорите о цельной стране.
    Воно вам треба?-вот Ваш весь ответ!
    Лучше не ехать на Западную Украину, по-Вашему видео я понял. Донбасским ехать на Зап. Украину - зась! Так?!
    Так Вы перегибаете!
    Как же ж жить дружно?!

13. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    та приїзжайте! ласкаво просимо! нічого на ЗУ страшного нема(ну так,місцями)

А на З.Україні лад і спокій!
    Щебече соловейко "цвінь-цвінь-цвінь,тьох-тьох-тьох,ай-яй-яй,ох-ох-ох".
    з нами Партія і Бог!

консерватор подобається це.
  14. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Да не брат ты мне, кузнечик полевой.
    А ссать будешь дома в постели, когда кошмары будут снится.
    И блат мне не печатай - кто ты есть?
    Я тебе, дорогой, за тебя не такой "конверт" отпишу. Чтоб лишним не было. "а оно не будет лишним"-см. себя.
    Мы за украинцев глаголим, чё не так говоришь?

15. консерватор

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    одна фігня тільки. я не з заходу.

ArtBorsuk подобається це.
  16. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    умора :D

консерватор подобається це.
  17. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Дмитрий, дык когда будет светлое будущее? А?

18. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Я сам, когда печатал, так улыбался.

19. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    На, возьми подгон босяцкий, будешь от лохов отбиваться (С)

papa Muller та консерватор подобається це.
  20. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Юк, дорогой, есть их у меня - не страшно. Я Родину люблю. А Ты, брат- небрат, любишь босяков разгонять? Я -нет. Что скажешь?

21. юквест

юквест Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    828
    "отбиваться-разгонять" ти вже сам придумав. не писав я такого. просто отбиваться.

карочє! ти як на ЗУ зберешся,давай знати. приїдеш,зустрінемся - наколку тібє біть будем! :smile_12::beer:

papa Muller, DarkElf та консерватор подобається це.
  22. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс

Кстати, я так понял, наколочка (ки) на теле у Вас присутствует?
    Вот я это не приветствую. Ни одной у меня нет. Кроме травмы (там угольная пыль попала в рану). И получилась "синяя" полоска.
    А вообще так - был вот трохи в Тернополе - ничего очень город. Я был в районе ж\д вокзала. Походил там немного по округе. Говор, правда, интересный.
    Националистов, орущих и машущих всем, чем можно, не видел. Немного, правда, на улице, поднапрягался. Особенно, когда увидел троих милициантов, которые говорили между собой на не очень украинском. Такой себе микс языков. И смотрели на меня, как чуяли запах не-местный... Думал - ща затронут - а пачпорт я не взял. А-аа - москалыку, ось ты и попався, скажут... Катувать будут... Шучу.:D

23. Oprishok

Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    Доброго дня всім!
    Знову поверну тему в правильне русло, ось ПРАВИЛА ЖИТТЯ УКРАЇНСЬКОГО НАЦІОНАЛІСТА. Прочитайте і скажіть, що тут недоброго.

1. Приймай життя як героїчний подвиг і здобувчий чин незламної волі та творчої ідеї.

2. Найвищим Твоїм законом і Твоїм бажанням є воля й ідея Нації.

3. Будь гідним виконавцем заповітів великих синів Твоєї Нації і борись та працюй для великого майбутнього.

4. Твоїм найбільшим добром і твоєю честю є сила і велич Твоєї Нації.

5. Залізна дисципліна супроти Ідеї і Проводу й обов'язок праці є Твоєю чеснотою.

6. Пам'ятай, що Україна покликана до творення нового життя і тому працюй для її могутности й розвитку.

7. Плекай духа волі і творчости, неси всюди ідею Правди України і закріплюй в життя її історичну місію.

8. Твоєю найбільшою любов'ю є Українська Нація, а Твоїми братами - всі члени української національної спільноти.

9. Будь вірний ідеї Нації на життя і смерть і не здавайся, хоч би проти Тебе був увесь світ.

10. Красу і радість життя вбачай у невпинному стремлінні на вершини духу, ідей і чину.

11. Могутній Бог княгині Ольги і Володимира Великого жадає від Тебе не сліз, ані милосердя чи пасивного роздумування, але мужности й активного життя.

12. Знай, що найкраще віддаси Богові почесть через Націю та в ім'я Нації чинною любов'ю до України, суворою мораллю борця та творця вільного державного життя.

13. Здобувай знання, що допоможе Тобі опанувати світ і життя, піднести Україну й перемогти ворогів.

14. Будь свідомий того, що Ти є співвідповідальний за долю цілої Нації.

15. Пам'ятай, що найбільшим злочином є шкодити своїй Нації.

16. Твоїми ворогами є тільки вороги Твоєї Нації.

17. З ворогами поступай так, як цього вимагає добро і велич Твоєї Нації.

18. Знай, що найкращою ознакою українця є мужній характер і вояцька честь, а охороною - меч.

19. Постійно пізнавай, удосконалюй себе, а здобудеш життя і світ.

20. Знай, що світ і життя - це боротьба, а в боротьбі перемагає той, хто має силу.

21. Тоді Ти повна людина, - коли перемагаєш себе і світ і постійно стремиш на вершини.

22. Знай, що в боротьбі перемагає той, хто не заламлюється невдачами, але має відвагу піднятись з упадку й завзято змагає до цілі.

23. До перемоги треба витривалости й постійного зусилля в діянні й боротьбі.

24. Кожночасно будь готов на найбільший чин, але при тому не занедбуй щоденної праці.

25. Будь перший в боротьбі й перемогах життя, щоб здобути для Нації вінець перемоги.

26. Живи риском, небезпеками і постійним змагом, а погорджуй всякою вигодою та спокійним життям філістра.

27. Радо й без нарікань виконуй покладені на Тебе обов'язки, щоб власною працею й наявними вартостями здобути собі право на провід ництво.

28. Пам'ятай, що провідництво вимагає постійних трудів і великих зусиль.

29. Будь сильний і незламний навіть в обличчі смерти й всяких терпінь.

30. Став гордо чоло небезпекам, а на удари життя відповідай збільшеним зусиллям праці й боротьби.

31. Пам'ятай, що милостиню приймає тільки немічний прошак, що не може власною працею і власними вартостями здобути право на життя.

32. Не покладайся ні на кого. Будь сам творцем свого життя.

33. Будь скромний і шляхетний, але знай, що значить слабість і покора.

34. Співчуття з велетнями духу Тебе підносить, а співчуття з підлими і безхарактерними людьми ослаблює. Подай братню руку тим, що хотять, як і Ти, йти на верхів'я.

35. Не завидуй нікому. Приймай те, що здобудеш власною працею й вартістю.

36. Будь товариський. Зав'язуй побратимство духу, ідеї і зброї в житті, праці й боротьбі.

37. Зв'язуй тісно своє життя з життям Нації. Віддай Україні свою працю, майно, кров.

38. Гидуй всякою лицемірною облудою і хитрим фальшем, але перед ворогом укривай таємні справи і не дайся заманути в наставлені сіті, для здобуття ж тайни від ворога вживай навіть підступу.

39. Шануй жінок, що мають стати Тобі товаришками духу, ідеї і чину, але гидуй розгнузданими.

40. Цінуй високо материнство, як джерело продовження життя. З Твоєї родини зроби кивот чистоти Твоєї Раси і Нації.

41. Люби й опікуйся дітворою, як молодістю майбутнього Нації.

42. Плекай фізичні сили, щоб тим видатніше працювати для своєї Нації.

43. Будь точний. Вважай за втрачену частину життя кожну хвилину, що пройшла без діла.

44. Що робиш, роби совісно й так, якби воно мало остатися вічно й мало стати останнім і найкращим свідоцтвом про Тебе.

На кров і славну пам'ять Великих лицарів, в ім'я майбутніх поколінь все і всюди засвідчуй чином вірність і любов Україні. Неси гордо й непохитно прапор Українського Націоналізму, високо цінуй і шануй честь та ім'я Українського Націоналіста».

рональд, KAISERLEMBERG, killdoz та 3 іншим подобається це.
  24. Oprishok

Oprishok General-leutnant Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    31
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    52
    Повідомлення:
    10.770
    Адреса:
    Bandershtat, Urzad Galiciya, Charnogiria,Jabie
    Не потрібно напрягатись, бандіти з шмайсерами у нас не ходять і східняків шоб катувать не шукають. У нас дуже гостинні люди, все розкажуть і покажуть, голодного нагодують, безпритульного переночують і націоналістів орущих и машущих всем, чем можно ви не побачите. Нацоналізм він в середині людини і видно його тільки тоді коли нам лізуть в хату з своїм уставом

papa Muller та консерватор подобається це.
  25. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Прочитал дискуссию умных людей, самый убедительный-Эльф, бо у него СВД реальная."Возьму винтовку длинную, и выйду из ворот, там за скалой пустынною есть узкий поворот...." Пошел в гараж за ПК, заодно протру. Потом продолжим.

DarkElf подобається це.
  26. 3aMeC

3aMeC Feldwebel

Повідомлення:
    894
    Адреса:
    Украина, Донбасс
    Не нужно часто протирать. В тряпочку очень сильно промасленную заховал и хорошо. Но не дома-на даче-в гараже. А то посодють...

Статус теми:
Закрита.