Ответ: Украина рулит. Рысь - респект за добрые слова о Украине! Мы всегда находили с вами общий язык. Помню что во время Оранжевой революции был на пикете консульства, так туда подошло два пожылых Латыша с флагами. Я с ними пообщался - оказалось ето были ветераны Латвийской дивизии, они так и сказали - "мы пришли поддержать Украину". П.С. А вот тоже интересный документ на додачу
Ответ: Украина рулит. Полностью поддерживаю потомушо ИМХО... А вот насчёт реконструкторов.... Это у нас сейчас заповедник.. Пройдё лет пять сгонют Юлю, придёт какойнибудь пророссийский товарисч и начнёт штамповать законы...Как показали события прошлого года на законы у нас наплевать, даже их создателям.. Не говоря о тех, кто их должен соблюдать...
Ответ: Украина рулит. А що Юля проУкраїнський політик? Я зараз не бачу ЖОДНОГО проУкраїнського політика, одні політикани - пол.повії і спекулянти. І чому саме проросійський товарисч?... Можуть прийти і проЗахідні...
Ответ: Украина рулит. "Оранжевая" "революция"? Как пафосно. Нах всех "помаранчевих друзів"! И бело-голубых поцонов тоже. Вообще, очень интересно читать "патриотические" изыскания "щирих" патриотов. Наверное, Родину легче и удобней любить издалека?
Ответ: Украина рулит. А що ти пропонуєш? Людина живучи за кордоном не асимілювалась, не відреклась від своєї Нації, вболіває за свою етнічну Батьківщину, вважає себе українцем. Що ж тут поганого? В нас, наприклад, багато тих хто ненавидить все українське. "Ох, как в Рассії харашо." Ну так чомусь не дуже хотять їхати на Родіну, чомусь люблять "Родину издалека".
Ответ: Украина рулит. Це добре, коли людина любить Батьківщину, навіть якщо вона живе на іншому континенті. Особливо це стосується політичних мігрантів. Але не можу терпіти, коли ця людина вказує, наприклад, як жити мешканцям цієї самої Батьківщини, коли вона вболіває за якісь "помаранчеві революції", які нам вже набридли (а сама при цьому являється громадянином іншої країни іншого континенту). Якщо хочеш, щоб Батьківщина квітла та розвивалась, то роби щось для цього! А пусті ностальгічні балачки лише дратують! Це дуже зручно бути "патріотом" голодної та згвалтованої країни, находячись десь далеко в теплі та затишку!
Ответ: Украина рулит. По-перше, я з друзями був на т.зв. помаранчевій революції з першого дня (у 8.30 були вже на Майдані) і до останнього! Ми виконували свій громадянський ОБОВ'ЯЗОК. Ми були за ЗМІНИ !!! (Якщо думаєш, що МИ там були за гроші, чи може присосались до якогось фонду - були і такі, то, повір мені, ми самі ще потратили біля 5тис.грн.) На інавгурацію не їздили, бо це показуха, зато СКІЛЬКИ поїхало "бувших" - засвітитися. І не вина ЛЮДЕЙ, які мерзли, що їх КИДАНУЛИ ! Відносно, "безкровної". Я маю факт, що людина померла, коли прийняла теплу ванну після холоду. Іншому машиною, під час блокування Адміністрації, поламало таз і ребра - це було в середу, на третій день - і до останнього дня він пролежав у лікарні. І що - справу ЗАМНУЛИ !!! Так що в нас із помаранчевими ЗРАДНИКАМИ свої рахунки! Свого часу, на початку 90-х, українська ДІАСПОРА багато помагала (в т.ч фінансово - поки не побачили, що з тої допомоги Україні в різних "рухівців за пєрєстройку" почали рости приватні будинки). А в даному випадку "ця людина" нікому нічого не "вказує", хіба що казав що пікетував консульство. Я думаю, що він також бачить, що ПОМАРАНЧЕВІ мудаки. А то що він назвав "революція" - так майже всі так говорять, що то була революція. Я, наприклад, вважаю - що "так звана". PS А як ти думаєш, чому після Польщі другою державою, яка визнала Україну в 1991р. була Канада? Чия це заслуга?
Ответ: Украина рулит. Те, що ти був на Майдані під час так званої "революції" - ні як позитивно тебе не характеризує, якщо не сказати по-іншому. Громадянський обв'язок =)? Ти радий змінам? Тільки сліпий тоді не бачив відсутності різниці між "кольоровими" претендентам на київський престол. Jewщенко зі своєю інтернаціональною командою - з'являвся твоїм ідеалом? "Патгіот" ти щирий!... Ні! Це вина людей, яких киданули! Треба було очи вчасно розплющити! Перед тим, як закопувати гроші десь в Полі Чудес, треба включити мозок та обміркувати все (щоб потім не робити сусіда винуватим). Перед тим, як скулити на владу та лаяти сучасний стан в країні, треба згадати, за кого ти голосував! Ви там мерзли на Майдані? Ойвей! А в цей час металурги та шахтарі мерзли на виробництві, піднімаючи економіку та поповнюючи держбюджет. Декілька людей загинули? Ойвей! В цей час декілька десятків людей загинули в шахтах та на заводах. І взагалі, сам факт загибелі когось під час творення "революції", не завжди робить цю подію великою. Якщо хтось буде колупатися пальцями в носі та раптом пошкодить мозок й загине - так він теж герой? Людина померла, коли приймала теплу вану? Я знаю багато випадків, коли людина помирала в забої - тому ти мене випадком загибелі свого знайомого зовсім не вразив! Діаспора зробила би набагато більше, якщо повернулася на свою так звану "батьківщину" й своїми власними руками розбудовувала б державу! А тримати заправку десь в Калгарі або Мельбурні, а вночи дивитись яскравий сон про щасливе майбутнє "батьківщини" - не заслуговує на повагу. Так помаранчові в результаті - мудаки? Так ви же за них мерзли та гірлянки надривали! Ви привели їх до влади! Виходить, ви такі ж, як вони! ПС: мені взагалі-то пох., хто кого десь визнав або хто кого десь не визнав...
Ответ: Украина рулит. Не когось, а ДЕРЖАВУ!!! Мені достатньо цієї твоєї думки, щоб зрозуміти чим ти дихаєш... не буду навіть далі коментувати...
Ответ: Украина рулит. Во-во. Мне тоже хватило! Так что не забудь выйти в следующий раз на очередной майдан мерзнуть за очередного джющенко, хануковича или прочего мессию-мошиаха. Мы в ответе за тех, кого приручили? Правильно! Все, кто в квази-патгиотическом угаре боролся за нынешнюю власть - вполне ее достоин! ПС: а дышу я продуктами существования местного коксохима, а не лечебным карпатским воздухом. ППС: у тебя нет желания в Канаду срыгнуть, чтобы оттуда любить Украину?
Ответ: Украина рулит. Не за что, судьба у нас была такая, пахожая. Такой силной нацие, как украинци, можна толька позавидовать. Мы за вас! ЗЫ А что за документ?
Ответ: Украина рулит. Во всех бедах винить власть, это стильна? У нас есть многа такых людей в стране, толька скока из ных самых готова что-то зделать для своей страни...критиковать всегда легко...
Ответ: Украина рулит. Рысь, ты за весь латышский народ здесь "мазу держишь"? "Мы".. З.Ы. Нормально.. сравнил латышей с их "знаменитыми" латышскими стрелками, зверства которых всем известны сегодня и бедных украинцев, которые кстати, составляли немалую долю жертв тех же латышских стрелков.. Ну ты и кощунствуешь здесь.. Типа "больше цинизма, (латыши) это любят"..
Ответ: Украина рулит. Я же не где неговорил, что говорю за весь латышкий народ.Это же вы сам придумали. Известни зверства Ну да, по НТВ показовали филм, а вы как я уже заметил, историю учитесь по телику... которые кстати, составляли немалую долю жертв тех же латышских стрелков.....ну расскажите...где и что? Лацис, он небыл стрелком...
Ответ: Украина рулит. каждый народ заслуживает то правительство, которое он сам выбрал. ну ничего, скоро пгививочку всем сделают и пгивет
Ответ: Украина рулит. Вибачте будь ласка, який висновок з 10 сторінок теми , куди рулить Україна ? Сам я відповідь знаю, правда вона сумна та непристойна ...
Ответ: Украина рулит. - Un kur tad nu tu tagad dosies? - Uz mežu. Pie partizāniem. Ja tautu tā drāž, nevar būt, ka mežā nav partizānu. -И куда ты собрался? -В лес. Если народ так ебут, не может быть, что в лесу нету партизан. Из одной пьеси.
Ответ: Украина рулит. Украина рулит в плане реконструкции. По крайней мере, так считают камрады из других стран. Что неясного? А раз уж обсуждение постоянно съезжает в оффтоп, то я скажу, что я искренне рад тому, что родился и живу именно в Украине, несмотря ни на что. Ненавистникам "оранжевых": из двух зол мы выбрали меньшее. МЫ - люди, которых пытались нагло обмануть. Меня лично, моих друзей, моих коллег, мою семью. Именно МЫ не повелись на фуфлоидные "выборы Януковича". Да, это закончилось президентством Юща. Да, он тряпка. Но выбирать было не из кого - или навязанные антиукраинскими силами янучары, или хоть какая-то альтернатива. Подавляющее большинство людей голосовало не за Юща, а против Яныка. Майдан вам не нравится? Дык он много кому не нравился - и подставным снайперам-провокаторам на Крещатике, которых вовремя спаковали девяточники, и макеевским уголовникам, для которых добрые дяди завезли оружие и патроны на стадионы "Спартак" и "Старт", и срочникам ВВ, которых Попков гнал колонной на Киев с автоматами и патронами, и деятелям, которые заводили знакомую шарманку про "бездельников" - значит, Майдан как форма протеста против чудовищного обмана работает. В отличие от более поздних клоунов-"майданарбатеров" яныка.
Ответ: Украина рулит. Max: Це добре, коли людина любить Батьківщину, навіть якщо вона живе на іншому континенті. Особливо це стосується політичних мігрантів. Але не можу терпіти, коли ця людина вказує, наприклад, як жити мешканцям цієї самої Батьківщини, коли вона вболіває за якісь "помаранчеві революції", які нам вже набридли (а сама при цьому являється громадянином іншої країни іншого континенту). Якщо хочеш, щоб Батьківщина квітла та розвивалась, то роби щось для цього! А пусті ностальгічні балачки лише дратують! Це дуже зручно бути "патріотом" голодної та згвалтованої країни, находячись десь далеко в теплі та затишку! - Я вважаю що Українец всюда повинен бути активним і свідомим. По твоєму виходитиь що поза межами України не вартує бути Укаїнцем?? Ну а нарахунок вказування то я тобі ще нічого не вказував, це просто в тебе параноя - 1. Ах, так он зарубежом! 2. Ах так он нам вказиваєт что делать. 3. За ЧТО так нас ненавідят сотонатовци! Рись: Ето документ от Латвійскіх помочников ПВО до Украінскіх
Ответ: Украина рулит. Он был "стрельцом" Их битте ум ферцайунг Но с фами отшень трюдно кгаварить ви плехо панимать магутший руски язик и менья савсьем ни панимать Не есть карашо. Эс тут ми ляйд..
Ответ: Украина рулит. Хех, задал вам вопрос, а вы загнали про свой язык... А это хорошо, что плохо с русским, мож забудем его вообще...