Украина-переселенцы.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Мишель 777, 19 кві 2020.

Статус теми:
Закрита.
  1. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
    Мне вот интересно, есть ли пределы человеческой глупости? Вы не знаете ни меня, ни других жителей Донбасса - но всех нас записали в сепаратисты. Пишу это не для вас, а для тех кто читает и молчит.
    К вам у меня вопрос. Кого и куда везут поезда Львов-Москва, а также многочисленные ежедневные автобусные рейсы с конечным пунктом Москва? Наверное патриотов-деверсантов.

Iov, BNZ, zloy gnom та ще 1-му подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Цветной аэрозоль (койот) FARBSPRAY COYOTE MATT 400 ML - Универсальная аэрозольная краска военной...
      350 грн.
    2. (в наявності 2 шт.)
      Балончик з армійською фарбою (полєвой-сірий) ARMY FARBSPRAY WH FELDGRAU MATT 400 ML - Універсаль...
      350 грн.
    3. (в наявності 1 шт.)
      Цветной аэрозоль (черный) FARBSPRAY SCHWARZ MATT 400 ML - Универсальная аэрозольная краска военно...
      350 грн.
    4. GPS трекер GF-07
      120 грн.
    5. (в наявності 3 шт.)
      Цветной аэрозоль (серый-танковый) FARBSPRAY WH PANZERGRAU MATT 400 ML - Универсальная аэрозольная...
      350 грн.
  3. studentgr53

studentgr53 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    416
    Адреса:
    Кропивницький
    А кого щотижня ховають по Україні розвозячи? І завдяки чиєму мовчанню в Донецьку і Луганську до влади прийшла жменька придурків? Відповідь шукайте на місці, в тих питайте, що із святими дороги перегороджували солдатам. А тепер дайте пенсію і відремонтуйте будинок за податки іншої частини України? Вони ж самі привели біду, то не природнє нещастя чи віруси, необдумані вчинки дорого тепер коштують і їм, і решті українців.

Boris Pryanikov, korch., Blitzwinkel та 2 іншим подобається це.
  4. studentgr53

studentgr53 Stabsgefreiter

Повідомлення:
    416
    Адреса:
    Кропивницький
    Мало того, що при владі крадуть безбожно, так ще й податок на армію, ось на медицину ще добавлять і дайте грошей нам переселенцям? Де ж взяти грошей всім працюючим людям, щоб накормити всіх і ще й дати заробити на відкатах? Та й потікало більшість не бідних, а хто дійсно голодний, той шукає роботу, а не винить усіх. Тому немає коли тут писати.

Boris Pryanikov, Blitzwinkel, Искатель57 та ще 1-му подобається це.
  5. LySS

LySS Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    вільна Україна
    НЕшановний гівномете...мені не потрібне ні твоє досьє, ні особисте знайомство, ні виміряння здатності метати кал, щоб побачити твою гнилу суть.
    Та й не орієнтуюсь я на твої поцовські "питання_з_подвохом" , а лиш на противагу твоїм стереотипним судженням з методичок , що пробуєш тут нав'язувати , показую інший хід думок.
    Тому дуй на вокзали і питай особисто пасажирів тих маршрутів про курси їх "вояжів")))
    Мені особисто такий "інтерес" - не цікавий.

Волверин та Blitzwinkel подобається це.
  6. брандмейстер

брандмейстер Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.148
    Адреса:
    залізне серце України
    Так ти ж і є моральний покидьок! Як там по пукінскі: "За спінамі женщін і дєтєй!" Так оце і ти - хай там хтось "а Я же налогі платіл!"
    А захистити своє - сцикун!

Tayfun_U, Волверин, Blitzwinkel та ще 1-му подобається це.
  7. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
    Я на Райберте 11 лет. Многие форумчане знают меня лично. Знают мою позицию и моё участие в конфликте на востоке, но почему-то малодушно молчат. Наверное тролей боятся. Поэтому для себя я принял решение: посижу еще день в теме, а затем с Курилкой завязываю.

Fred_ подобається це.
  8. брандмейстер

брандмейстер Leutnant

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    1.148
    Адреса:
    залізне серце України
    У воєнкомат підеш?

Boris Pryanikov, Волверин та LySS подобається це.
  9. LySS

LySS Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    вільна Україна
    Та да..та знають, що ти за "чєловєчішко" ))))
    І супер, що ти яскраво лишній раз підтверджуєш свою нікчемну сутність.
    Тому не варто посилатись на час законспірованого просиджування та типу "заслуги" минулі, коли тепер, в складний час твоя сучість і проявилась.

Tayfun_U та Волверин подобається це.
  10. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
    С четырмя постами на форуме?
    В чём она проявилась, и откуда вам известно о моих заслугах перед Украиной? Пишите не стесняйтесь. В чем вы лично меня обвиняете? По пунктам.

11. LySS

LySS Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    вільна Україна
    Блд..говорити з тобою, що сцяти проти вітру ))))
    Переглянь уважно, ЩО ти відстоюєш, ЯКА в тебе позиція до тих, хто по-іншому мислить від тебе, твоє мацкальсько_похабне ВІДНОШЕННЯ до українців - громадян країни, де ти існуєш.
    Тому кінчай оте ниття і пошуки "крайнього" , аби в черговий раз звісити на опонента власну недолугість і гниль.

Tayfun_U, GEOGRAPH та Волверин подобається це.
  12. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
    Давайте ссылку. Только не сливайтесь, что вам искать не охота.

LySS подобається це.
  13. LySS

LySS Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    вільна Україна
    Красава))) так, признаюсь, реально влом копати архіви "Курилки" останніх років..та й доказувати щось тобі - не маю бажання - вельми шановний колектив і так в курсі всіх тем, де ти "відмітився".
    Але не ходи далеко - "борець_за_Україну" - осьо тут ти ЩО видавав ? Стільки часу існуєш на території України, а до сих пір - не удосужився вивчити мову країни, обзиваєш її громадян своїм брудним козло_псячим "язиком", кидаєш гнилі пред'яви країні, в котру ти і тобі подібні внесли розруху і війну..
    Погода гарна..шкода тратити час насолоди на озвучування очевидності твої гнилості. твоя"лінія" і твій стиль - незмінні )))
    Сам_дурак, а я - образованний і т.д. і т.п.

Останнє редагування: 20 кві 2020
    Tayfun_U, GEOGRAPH, Волверин та ще 1-му подобається це.
  14. Blitzwinkel

Blitzwinkel Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    399
    Повідомлення:
    2.208
    Адреса:
    Одесса
    Жрать же хотят! Пиво которое они хлещут ведрами тоже хотят,вот и ноют,просят дать денег на опохмелку...
    Зал..пу пусть лижут,твари!

Волверин та LySS подобається це.
  15. Blitzwinkel

Blitzwinkel Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    399
    Повідомлення:
    2.208
    Адреса:
    Одесса
    У вас выход один- пояс шахида и зайти в гости к любимому МГБ и вместе с дерьмом всем у воздух! Искупить кровью так скать

Tayfun_U, Волверин, брандмейстер та ще 1-му подобається це.
  16. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
    Господа троли. Что бы окончательно разобраться в вопросах ху есть ху. Прошу ответить на пару вопросов. Я на них тоже отвечу.
    1. В каком городе живете. возраст.
    2. Образование, профессия, колличество судимостей.
    3. Участие в Майдане.
    4. Участие в АТО.
    5. Последнее место работы.
    6. Когда были в росии.
    Слился.
    Конгениально!

LySS подобається це.
  17. LySS

LySS Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    вільна Україна
    чорте гнилий))) а про ксерокопії паспортів, банківських документів, документів правовласності - забув?
    :D:D:D
    Їб*НУВСЯ реально сек_сот сєпарський)))

Boris Pryanikov, Tayfun_U, Волверин та 2 іншим подобається це.
  18. Мишель 777

Мишель 777 Major

Повідомлення:
    2.727
    Адреса:
    Україна.
    Всё понятно. Ну скажи хотя бы по каким статьям сидел? Догадываюсь, что ни будь интеллектуальное, связанное с металлоломом.

19. LySS

LySS Obergefreiter

Повідомлення:
    68
    Адреса:
    вільна Україна
    ти всіх по своїх "достіженіях" - не міряй )))
    :D:D:D

Tayfun_U, Волверин та Blitzwinkel подобається це.
  20. Blitzwinkel

Blitzwinkel Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    199
    Лоти
      на продажу:
    2
      продані:
    399
    Повідомлення:
    2.208
    Адреса:
    Одесса
    Винница. Высшее,историк- педагог. 2014-17 года воевал. Не судим.
    Шо скуштував х..я?

Boris Pryanikov, Tayfun_U, GEOGRAPH та 4 іншим подобається це.
  21. металообработка

металообработка Oberfeldwebel

Повідомлення:
    282
    Камрады доброго. Не хотел писать но напишу. Уехал 16июня когда был захват погранцов. Ребенок старшая 6 год. Пряталась в шкафу когда 30ка вела учения. Приняли оч хорошо как переселенца. Работу нашел на третий день по приезду. Да жилье тянуло . Самое удивило отношение соседей. Один работает в Московии спрашиваю зачем? А мне пох откуда деньги возить. А ты дурак что всу помогаешь. Они обязаны и т.д. перестал общаться. Другой алкаш сказал ребенку. Не мне что вам здесь делать нех. Спросил что он сделал? Ответ у меня забирают процент с зарплаты из за вас. Когда я ему ответил по лицу и сказал что отправил на фронт больше чем заработал за год пропустило. Не воевал желание было. Но от меня пользы больше здесь. Сердце

Boris Pryanikov, Iov, mishel7710 та 6 іншим подобається це.
  22. Fred_

Fred_ Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Донецк, Украина
    не, просто 80% тупо сидело дома и наблюдало со стороны с мыслью "там сами разберуться".
    не одна страна а "там" и "тут" просто...

23. металообработка

Повідомлення:
    282
    По поводу что . Украина должна. Это для поселенцев. Жена оформила переселенческие на детей в16году т.к. социальное сказали что их проверяют. Никто мне ничего не должен. Я обязан сам обеспечить семью. Новоград-волынский. За это время купили технику в дом старую жоповозку тяжело но не опускаем руки. Работы нет кому она не нужна. Так я говорил ещё до всех событий

Boris Pryanikov, capt.A.Smollet, studentgr53 та 4 іншим подобається це.
  24. Волверин

Волверин Oberfeldwebel

Повідомлення:
    477
    Адреса:
    Край, де сходить Сонце
    Михайле, а пам"ятаєте як ви вже колись обіцяли: "если выберут клоуна, я уеду с этой страны, мне не комфортно жить с такими людьми" ? Цитата ваша не дослівна, але суть вірна ! Не тільки я те пам"ятаю ! Я ще вам написав тоді, що то для вас Украіна "эта страна". Бо вона вам чужа! А до цього ви виіхали з Донбасу бо там теж було не комфортно в 2014р. Ви вже виіхали з Украіни за президенства коміка? Чому ми (я особисто і такі як я), не виіхали з північноі частини Луганщини коли в нас починалось по тому ж сценарію що й у вас? Може, тому що північний схід аграрний і украіномовний, на противагу промисловому півдню? Схоже, Роман зі львова правий, ваших предків привезли на Донбас і вам тут ЗАРАЗ не комфортно. Були і в нас кацапи, але швидко повтікали до міста. Бо у нас треба прцювати на землі, а в місті можна знайти як люблять кацапи дурику і отримувати грубі гроші.

Boris Pryanikov, Tayfun_U, GEOGRAPH та 7 іншим подобається це.
  25. Fred_

Fred_ Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    437
    Адреса:
    Донецк, Украина
    во-во, уехало миллионы, они тут рассказывают о единицах. а об остальных рассказать, че слабо, шароварники?
    я сейчас занимаюсь грубо говоря устройством переселенцев в городах, обьясняю что куда и где брать, куда идти и "шопоценам", так-же встречаю на станциях и привожу на квартиру (которую в большинстве своем подбираю заранее). Собираю пожертвования, но тут тему не создаю как раз из-за таких шароварников, у которых все виноваты кроме них самих и у которых Украина не вся территория а отдельные области и если где-то там бумкнуло то это там все виноваты а они белые и пушистые.
    истоий у меня множесто, как со счастливым концом так и нет, люди все разные по этому выйти на один вектор невозможно.

АМАРОК, Iov, GEOGRAPH та ще 1-му подобається це.
  26. металообработка

Повідомлення:
    282
    Продолжу дальше. Мой бывший директор фирмы уехал в Ивано-Франковск. Говорил что гнобили поначалу. Успел вывезти бизнес за гроши сепарам. Там устроил ,около20,человек на работу ну и живёт. Звёзд не хватает. Рабочих возит на работу лично. Тема зоотовары. В 14 когда наши взять ли райгородку и вышли на . Счастье с ним связывались о предоставлении цеха под казармы. 400кв. М с отоплением и канализацией светом. Предоставил все и прилегающую землю немного. Так что он тоже сепар? Или барыга

Статус теми:
Закрита.