....Не особо что - то. Правая скула и блики на ней поданы с ошибками. Блик на левой лобной доле вообще не то, а правая лобная - подана очень обобщенно в массе, из - за чего теряется форма. Изображение губных мускулов с правой стороны лица - проблемное, из - за этого низ лица имеет неправильный поворот (губы в данном ракурсе должны выглядеть не так(они - как приклееные)). Выход с центра лба на выступ носа - не правильный... Про остальное я вообще молчу... Троешница ваша Анастасія Серднова....
Скільки не придивлявся до описаних Вами художніх недоліків і анатомічних помилок.... чесно, нічого не зрозумів і не побачив. Художник дуже часто в своїх роботах створює образи, ассоциации, і дуже рідко намагається фотографічно точно передати портрет людини. Бо то вже буде інший жанр - фотопортрет. Я уявляю, ЩО б Ви написали про портрети Пікассо чи Ван Гога.... ! Прошу без образ. В живопису завжди так - скільки глядачів, стільки і поглядів.
Согласен полностью с описанием лицо выглядит "ломаным", до Пикасо ещё далеко в буквальном смысле), ближе до портретного сходства. Напомнило это https://youtube.com/shorts/OkGBkjr2v3k?si=ofT3mujdj6OBv8JV
...а Ви, мо" - крАще можете ? ...критикувАть тут мастаків хватає ! З.ЬІ. ...я не кажу, Rihanna - "сама бездоганність" (звісно - як модель) ...але - "поломане обличчя" !?
Веселенька картина. Схожа на фрагмент карнавалу. "Там хорошо!". Та мабуть не всім, якщо хтось все ж таки їде звідти)). То мабуть повертаються члени секти ''Хорошо, де нас нема.''
Ну просто з язика зняли! Я тільки глянув, і першим враженням від картини промайнуло: "учительница первая моя....'' Не в тому сенсі та, що в перших класах, а та, що по життю... Бібліотекарка теж підійде.
Тоді - добра поліцайша. З тих, хто задає свої професійні питання, а сама дивиться кудись мрійливо і відсторонено, про своє, про те що не склалося... Водночас поглядаючи на підозрюваного як факір на кобру, із потаємною думкою: "а він нічого собі...''
До чого дойшло, бачив раніше картинку на Райберті. Мовляв, що раніше люди думали, що коли з'являться роботи, штучний інтелект, то люди будуть займатися творчістю, а роботи будуть працювати для людини. Яка ж іронія, люди пашуть на заводах, а штучний інтелект генерує картинки і всі задоволені цим.
Мабуть щось на кшталт ''Ленін і гриб(и)'' . Цікаве і інше - персонаж, яка стоїть крайня зліва, із типово ординською зовнішністю. Хто це? Поруч із леніним , ясна річ, то Надень-ка. А хто друга жінка, із верхніми зубами ''а-ля дві подушечки ,,Орбіт''?. Чимось нагадує Смерть, що сховала свою косу і балахон десь поруч за березою, але, можу помилятися. Та і з самим леніним, як виявилося, не все так просто:
Іпать, а то ще й вона? Да ну ви що, в голодний год за вагон хліба не заліз би на таку "илітну тьолочку"))