Ось він, простий, ясний і зрозуміло - конкретний образ, до якого не треба нічого вигадувати Володарка чоловічих дум і мрій різних епох. Хто автор?
Гарненька! Ось так на наших очах народжується мистецтво майбутнього! Пам'ятайте, як апологети прийдешнього комунізму бачили звичайну людину майбутнього? У всіх мають бути високо розвинуті таланти митця у будь якій галузі мистецтва. Згідно їх бачення, Ви починаєте підходити під їх критерії .
Полтавский, С. Детки разноцветки : [Стихи для детей] / Рис. [и обложка] С. Чехонина. — [Москва] : Зиф, [1927] (типо-лит. Госиздата «Красный пролетарий»). — [10] с. : красочн. ил.; 30×23 см. — Ага! — крикнул Ваня. — Теперь предо мной Пусть скорей явится Мальчик голубой!..
Я не звертаю увагу на забобони і національність. Танці з бубнами мене не хвилюють абсолютно. На першому місці - цицькИ, ніжки, файна фігурка, миловидне личико і щоб не сильно пручалася. Ну... так, для годиться. А у відрі, я впевнений - до половини холодненький квасок
Я взагалі ведро помітив вже тільки після обговорення картини Жінка затьмарила все. Дійсно - Вогонь ! Хоча і білява. Доречі, всі ці дискусії про ''білявки чи чорнявки'', це і є забобони. Жінка - це головне. Все інше несуттєві деталі.
"Berglandschaft mit See", sign. Karl Mayr 1978 Bildmaß: ca. Breite 60 cm x ca. Höhe 50 cm. Rahmenmaß: ca. Breite 69 cm x Höhe ca. 59 cm
...не дуже відношуся до акварелей, але - Анастасія Серднова це явище... у неї є талант, відчуття, почерк і самобутність... https://thegallerist.art/paintings-by-serdnova-anastasija/ ...грАфіка :