До уваги УБДшників. Електронне посвідчення ветерана Для відображення у ДІЇ вашого УБД треба: 1. Внести свої дані та заповнити електронну форму на сайті міністерства ветеранів. Увага! В цю електронну заяву треба буде завантажити фото/скан 1. Паспорта 2. ІНН 3. УБД Інформація https://mva.gov.ua/veteranam/onovle...razhennya-elektronnogo-posvidchennya-veterana Форма для заповнення та надсилання файлів https://mva.gov.ua/forma-elektronnogo-zvernennya-gromadyan-1 Після цього вже гратися у Дії з додаванням цього посвідчення у перелік документів ДІЇ. Якщо цього не зробити, отримаєте ось таку халепу: Можно дзвонити та чекати у черзі...дуже довгенько. Як дозвонишся туди, тицкаємо цифру 3. Так що, до праці воїни! Успіхів та крепкого здоров'я усім УБДешникам!
Хера! Вже більше тижня стирчить у дії цей малюнок. Після дозволу та замовлення та відправлення даних. Телефон той працює у робочі часи.
После принудительного обновления "Дии" УБД подтянулось, момент в другом, к сожалению пока УБД из "Дии" не воспринимается парковщиками и кондукторами, приходится предъявлять физически. С Уваж.
Продовження... Вже грудень! Кількість дозвонів та заповнення форм на сайті цього міністерства перестав рахувати... Діджеталізатори косорукі
Бажаю міцного козацького! Записувався щє влітку на тестування додатку. Після оновлення нічого не підтянулось. Дозвонився на гарячу лінію мін.ветеранів, відправив скани документів, через дві доби все підтянулось. От тільки фото не в формі а з закордонного паспорта...
Вітаю шановне товариство. В гілці з новинами України побачив таку: В Україні дорожні камери почали штрафувати водіїв по 425 грн за відсутність поліса ОСАЦВ: з 1 січня запрацював новий закон про обов'язкове автострахування. Тепер автофіксації можуть накладати штрафи за відсутність страховки, на додаток до санкцій за перевищення швидкісного режиму та їзду виділеними смугами громадського транспорту: він приходитиме не водію, а власнику авто Для тих, хто має УБД неначе не треба робити цивілку. Питання, куди треба подати дані, щоб ті хто працює з камерами знали про факт наявності УБД у водія конкретної автівки?
Ну я чекав на убд більше двох років ))), тож страховку сплачував по-повній, так тепер з якогось дива мій пасажирський бусік для родини, зі слів цього утирка, вже комерційний транспорт, один хер пільгою не скористатися ))) Все для блага )))
До уваги усіх славетних воїнів! Постійно перевіряйте ваш спеціальний стаж у формі ОК7 через Дію! Особливу увагу звертайте на місяці та роки! Бо! Буде як у мене: Присяга прийнята 24.02.2022...але спецстаж рахують з 07.2022 бо як з'ясувалося весь цей час з 02.2022 по 07.2022 мене активно призивало та готувало ТЦК. Чому це треба усім? Бо це шановні воїни ваша пенсія ! І не забувайте, що на 3 рік війни спецстаж солдатів/сержантів на ЛБЗ не 1:3 як у офіцерів.
В самому кінці довідки. Це окрема таблиця. Там рік, місяці та інші данні. Якщо такої таблиці немає то любіть мозок своїм штабним.... На початку основного документа цифри коди організацій та установ, військових частин з тлумаченням їх. Теж уважно вивчайте!
Ніколи не показую. Просто кажу у вічі ..посвідчення. а пика в мене така шо як би я сказав дай гроші.. вони б віддали але це стосується тільки поїздок містом у тролейбусі.. у маршрутці чи автобусі сплачую 12 гривень. Бо соляра коштуе грошей.
Я теж в маршрутці намагаюсь сплачувати!! Було тільки декілька випадків коли боєць перед мною показав посвідчення і почався гундеш по типу «я тебе туди не посилав» !! Я заступився за бійця і в маршрутці виявилось ще 2 з посвідченнями які вже навіть сплатили за проїзд!! Тільки тоді водій закрив рота і довіз мовчки!!