у мене таке саме коли мд беру... навідь розумію коли які штани надіваю)) надіваю робочі- лягає спати. знає що до лісу в них не ходжу))
Та чому...ви будете копати а вона шукатиме!А якщо серйозно,то у вас чудовий пес,чудовий товариш,чудовий співрозмовник!Гарних Вам пошуків!
Вона сука.але на превеликий жаль двоногих сук таких як МОТЯ.майже не буває.Віддана істота.а буває так .що дома не був від ранку до вечора.То з якою радістю вони мене зустрічають(є ще одна.але вже старенька).В двоногих таку радість і за *грубі гроші*(як кажуть наш Вождь)не купити.Самі віддані істоти.
Колись на алкокопі зустріли мисливців. Це така ж сама собачка ??? З повагою. Пи.Си. Вибачаюсь за флуд.
Згідний на всі 100%!!Вони здатні розуміти свого господаря з півслова,розділяти з ним радість і горе,лиш сказати немають можливості....
Без смачненького не обходиться.але не часто.Бо то вже буде хабар.а там *відсотки*віддай.то собачці і не залишиться поласувати
Познайомився з форумчанином. Дуже радий знайомству та що гостинно запросив до себе. Надіюсь ще не раз походимо по горбах
Пару день провів з великим задоволенням, накопався досхочу що аж руки відпадають, був на таких вершинах, краєвиди які і не снились і відчув себе живим
Слава Богу лопухи , я сослепу подумал в Борщевике ищите. У нас этой заразы стока , што в отдельных местах не пролезешь , а чуть зазевался да соком вымазался , Приятного мало. Во такие бамбуки по осени стоят.
так борщовики є, а карпатські лопухи то інше. Там де худоба паслась довший час ростуть такі лопухи))) зранку через них ходити погано, доки пройдеш то вже по горло мокрий(
По нашему ЩИВА.А по научному ЩАВЕЛЬ АЛЬПИЙСКИЙ,Короче никто его не ест.И в африке и в азии ростёт и вобще зверь редкий.А вот БОРЩЕВИК СОСНОВСКОГО завёз Сталин типа кормового растения.А оно вон как вышло.
На полонинах це ознака перенасичення грунту органічними речовинами. Своєрідний індикатор того, як давно пасла худоба. Якщо років п'ять не підгноювати - саме почне пропадати.