Ну вот я і приїхав, трохи відпочив і знову у ряди копачів Напоровся на трубу від буржуйки, незнаю може з низу і була буржуйка але викопати трубу сил і води вже не було не то що буржуйку шукати, відвик блін лопатою махати. Собакен охороняє трубу. На останньому фото заїхав у тупік, прийшлось прокладати нову трасу та полірувати машину
Попадались багато шрапнельних трубок, камради кажуть що їх уже і на метал не приймають,сумно.. Дві антуражні бляхи, в РИА думається хтось стрельнув)) Так як практично всі знахідки були успішно продані у Польщі то потрібно назбирувати нові)
Доречі англійські 15 та 16 в польші не чищені продаються по 30 злотих.. Наших 180 деревяних... Кугеля РИА по 100 злотих.... Думайте камради)
Як шкода як шкода що разом не погусарили) Треба підрозділ створити хто куди і коли їде і сльоти робити на барах) А ще порадували барахолки де продають полькі копії блях вермахта і бьють в груди що то оригінал а потім кажуть тай в добротна копія не менше коштує якщо розібратись))) Ааа, і ще це, медаль "Ветеран труда" по 80 левів продають) Взяли б у мене з тисячу таких медалей хоч би по 5 левів то залишився б ше на відпочинку мінімум на місяць А ше один камрад тусив у готелі " Корона"... 800 метрів вниз по пляжі)
Шось я розлінивився. На роботу не ходжу, копати не їзджу, херню всяку витворяю) Треба брати себе в руки)
На продаж. Магніт на холодильник. Вроді 8 на 10..по моіх темах пройдіться бо я з телефону і мені важко це зробити. 25 чи 30 грн) дошка. Фанера березова)