Что то тут не правильно. А в каком городе вы живете? Сколько квартир в доме? Сколько человек прописано у Вас в квартире,нее важно какого возраста. Я со своими водяными делами разбирался долго,но разобрался и нашел лазейку по которой водоканал меня на@бывал. Теперь все работает правильно и у нас с водоканалом дружба и любовь. Так что давайте я попробую Вам помочь.
у Харкові. Все ж просто є прилад обліку і його покази. Начисляють чітко по показам, котрі щомісяця 20 числа знімає відповідальний за це. Скілки прописано - то взагалі неважливо, важливо скільки живе. Договір у нас з КК керуюча компанія, вони отримують воду від водоканалу і мають право надавати послугу (наразі так, доки весь мікрорайон не збудують і не введуть в експлутацію певне устаткування). Тобто мухлюжа немає - лічильник тупо рахує фігню, ото і вся проблема.
Очень важно сколько прописано! Ответьте и я через 30 мин напишу почему. Пока немного занят. У вас в Харькове почему то надо знать многоквартирный дом или нет.
прописано 2, але у платіжці написано 0. проте сума цітко дорівнює тарифу х на кількість що показує лічильник. Нема ніякого шахрайства.