Трупоконвеер от "заслуженного"...

Тема у розділі 'Теорія ВА', створена користувачем Orest, 31 сер 2017.

1. Orest

Orest Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    57
    Повідомлення:
    3.518
    Адреса:
    На право второй поворот, и прямо
    Саня, відверто скажу, що зі свого багаторічного "співіснування" з "заслуженим" на сосідніх грядках, так би мовити, я вперше чую, щоб толік, в плюс йому сказано, ЗАВЖДИ закопує за собою на полях розкопи. В лісі йому насрати, або впадло, або ще щось - там він заположняком ями не загортає за собою - ФАКт. Але на полях - ... одним словом - не схоже це на нього. Тут мені сорока на хвості принесла інфу, що ями ті незакопані толіком тому, що вони ним не були ВИкопані. Там інші недокопарі постарались.Подробиці можу розповісти в ЛС, або, краще, - передзвони мені завтра. До речі, кой кого з тих "хабароозабочених" ти знаєш 100%.

2. Цікаві лоти

1. Пательня невелика виробництва Франціі Матеріал-алюміній
      170 грн.
    2. Стан по фото. Тріщин та сколів немає. Гарне клеймо та номер партії в тісті. Ложка з набору для масшт...
      1890 грн.
    3. Отличное блюдо от известнейшего в Рейхе производителя! Фирма существует и по ныне! Без сколов и трещ...
      2340 грн.
    4. Фаянсовая миска для первых блюд Вермахт Бавария 1941 год.
      2500 грн.
    5. До Вашої уваги Тарілка під другі страви, зі столовой для составу бійців Wehrmacht. Тавро підглазурне...
      1450 грн.
  3. АлексгоР

АлексгоР Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    517
    Адреса:
    Украина, Черкасская область
    Ну не знаю, інформація в мене від сільського голови, людина поважна, тож не бачу сенсу йому брехати чи когось вигороджувати...

Topaz81 та 19viktortsw71 подобається це.
  4. 19viktortsw71

19viktortsw71 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    854
    Адреса:
    Холодний Яр
    Мої вітання.
    Васильович, давайте в спокої залишим, того голову, Ви, як поважна людина, яка Ваша думка, на те. що, Пан Орест склав цю тему майже місяць тому, і за всей цей час у нас тут тільки монолог, а колись діалог буде? (коли ми почуєм відповідача?)
    З повагою

АлексгоР та Topaz81 подобається це.
  5. АлексгоР

АлексгоР Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    517
    Адреса:
    Ну, це питання не зовсім
    Це питання не зовсім за адресою. Мені й самому хотілось-би поспілкуватись та побачити фото розчищеного артилериста з-під Рогів, тощо. Та я так розумію, що пан Анатолій не дуже дружить з інтернетом, а його шанувальники вважають фахівцем тільки його, а ми ж не заслужені, тому для них ніхто, тож чого з нами балакати. До речі, мені хтось-таки віповість на питання, де і хто дає звання Заслуженого пошуковця України, чи може СНД?

19viktortsw71 подобається це.
  6. 19viktortsw71

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    854
    Адреса:
    Холодний Яр
    Мдя.... той таємничий Пан Анатолій нагадує мені нашого президента: всі його хають, та зробить. нічого не можуть, бо має папери.
    Я не зовсім з цеї теми, прошу вибачення. може, що і не так напишу. А фото з розкопу, це обовязково потрібне?
    Може людина з інтернетом, і не дружить, всяке може буть, ну наче з лопатою він товаришує.

pobeditel та АлексгоР подобається це.
  7. АлексгоР

АлексгоР Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    517
    Адреса:
    Ну, папери він має не всі, а не чіпають його по двом причинам. По перше йому допомагає одна шанована організація, тому офіційно щось зробити важко, хоча немає нічого неможливого, а по-друге він досить обережний і зробити з ним щось неофіційно також важко, бо важко впіймати))). Звіти без фото мабуть тільки Толік і здає, поки що... А з лопатою у нас дружить 100% сільського населення України, але це не дає їм право називатись археологами чи пошуковцями, тим більше заслуженими))).

AtomFantom та 19viktortsw71 подобається це.
  8. Orest

Orest Oberleutnant

Рейтинг:
    3
    Відгуків:
    29
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    57
    Повідомлення:
    3.518
    Адреса:
    На право второй поворот, и прямо
    Як я розумію, Ви особисто знайомі з "легендою Зеленої Брами"?

19viktortsw71 подобається це.
  9. pobeditel

pobeditel General-major

Повідомлення:
    5.592
    Адреса:
    Сады Семирамиды
    Так они друг друга наградами снабжают, а на этом такая крепкая дружбы и зиждется...Да и бог с ними, каждому воздастся...:mad:

ПАРОМЩИК та АлексгоР подобається це.
  10. pobeditel

pobeditel General-major

Повідомлення:
    5.592
    Адреса:
    Сады Семирамиды
    К сожалению все пристрастны... Мне вся эта тема ( об оплате труда поисковика) порядком надоела. Да, я понимаю, что приходится тратиться на выезды и не только свои, противно от всего этого.. Но как Вы правы - на хобби не зарабатывают... Можно коп назвать хобби, поиск - нельзя. Это скорее миссия... И чем больше кто-то греет на всем этом руки тем пошлее все это выглядит... За много лет работы наблюдаю постоянные ротации "поисковиков", где башляют, путь даже на бензинчик или на водочку туда и прем, поливая грязью предыдущих руководителей-бессребреников... Главное дать вал останков, получить за это бабки, медальку или на худой конец грамоту и отвалить...
    Простите, что-то меня понесло...

AtomFantom, ПАРОМЩИК, АлексгоР та 4 іншим подобається це.
  11. 19viktortsw71

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    854
    Адреса:
    Холодний Яр
    Вітаю Пана Ореста.
    Так, років з чотири назад він проводив нам єкскурсію, в Учбовому Центрі Прикордонних Військ України "Оршанець". Тоді він ще не був "заслуженою легендою Зеленої Брами". (у всякому випадку, його так не представляли). Екскурсія була досить цікава. На всі питання , які ми йому задавали, людина відповідала без запину. То і враження про нього залишились, самі яскраві.
    Ну звісно сусідні грядки не копав, і по 100 грамів чаю не пив.
    З повагою.

03147 подобається це.
  12. pobeditel

pobeditel General-major

Повідомлення:
    5.592
    Адреса:
    Сады Семирамиды
    Обязательно нужно. Причем поэтапное. Для официалов, прилагаются к отчетам. Не только фото, но и подробное описание, слой за слоем и описание и фото находок, лежащих рядом, чтобы ничего не пропустить, тем более если они могут пролить свет на установление личности...или на ход боев в этом квадрате. Для установления исторических моментов, для научных работ.

03147, ПАРОМЩИК, АлексгоР та 2 іншим подобається це.
  13. Авдей

Авдей Feldwebel

Повідомлення:
    256
    Адреса:
    Черкасская обл.
    По ходу вже не 11 місць , а більше . Написав в лічку.

АлексгоР подобається це.