Трекінгові черевики

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Ігор Сахман, 27 вер 2021.

1. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.145
    Адреса:
    Дніпро
    Ну сейчас в армии таланы выдают, так они ничем не отличаются от этих аллигаторов. Кожа, гортекс, все есть... Подошва правда жестковата, а так для Украины они очень даже, я бы сказал одни из лучших. Я сам летние таланы убиваю на копе и никак убить не могу. Купил новые в коробке на ОЛХ. У меня 47 размер по этому найти себе что то нормальное почти не реально.
    Вес норм, мембрана как у всех, работает пока новая. Спрей не использую ибо дорого и незачем . Можно носить круглый год до сильных морозов. Цена новых в коробке на ОЛХ 700-900 грн.

Боб67, Ervin41, valerka та 3 іншим подобається це.
    1. Берет люксовий.НАТО,кокарда пришивна,стяжка до 58 розміру,шерсть,без пошкоджень,темного кольору,нахи...
      250 грн.
    2. Берет шерстяний темно-сірий, виробник Польща, рік 1980. Стан не ношений (склад), тканина ціла, ободо...
      100 грн.
    3. Котоновий двосторонній чорний берет з кубинською символікою (національний прапор та комуністична зір...
      90 грн.
    4. Оригінальний баскський чорний шерстяний берет (чапела/боіна) Biarritz/Біарриц - комуна в історичній...
      150 грн.
    5. Берет зелений. Розмір S, маркування вказує 6 5/8. Стан: вживаний, без явних недоліків та дефектів.
      100 грн.
  2. tuman

tuman ℭанітар Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    78
    Лоти
      на продажу:
    4
      продані:
    163
    Повідомлення:
    5.224
    Адреса:
    ЮГ. В.Лепетиха
    Удивительно , не подозревал что обувь до сих пор сортируют как мучные изделия . Где на них должен быть написан сорт обуви ? :eek:

Егор Задорожный та Ваня-30 подобається це.
  3. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Дякую буду шукати і пробувати. Незнаю як зараз, але колись, українське взуття для воєнних було просто жах. Як згадаю українські бєрци носив на початку двохтисячних, пам‘ятаю що після тривалої експлуатації, шкіри на ногах не багато залишалось:D. Незнаю як там з українськими трекінговими, але бєрци б не ризикнув купити наші.

valerka подобається це.
  4. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Поки просто полазив сайтами, підібрав щось таке. Хоча це не зовсім трекінгові, це тактичні черевики, але думаю теж підійдуть. Хто знайомий з даними варіантами, напишіть що і як.
    https://militarka.com.ua/botinki-swat-original-force-8-side-zip.html.html
    https://militarka.com.ua/botinki-takticheskie-kozhanye.html.html
    https://militarka.com.ua/botinki-armii-bundesvera-meindl-goretex-chernye.html.html

5. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.145
    Адреса:
    Дніпро
    В последней ссылке берцы Meindl, они норм. Остальное хлам.
    Но вы же говорили что хотите найти трекинговые ботинки, а не берцы.

Ervin41 та Володимир(Amilkar) подобається це.
  6. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Так, шукаю трекінгові, хоча ці тактичні сподобались. На вихідних пошукаю собі трекінгові, полажу по магазинах Львова, головне, щоб час був. Дякую

7. Володимир(Amilkar)

Володимир(Amilkar) Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    625
    Адреса:
    Україна
    На сайтах інтернет магазинів вказують - другий сорт... Пояснюють, що відтінок в парі різний або ще якусь дрібничку... Але причина уцінки вдвоє може бути набагато серйознішою і її майже ніхто при продажі не розповість...

Oprishok, valerka та Ігор Сахман подобається це.
  8. Володимир(Amilkar)

Повідомлення:
    625
    Адреса:
    Україна
    Там у вас є вроді непоганий магазин, Highlander... Замовляв колись взуття там, але розмір не підійшов...

Ігор Сахман подобається це.
  9. Володимир(Amilkar)

Повідомлення:
    625
    Адреса:
    Україна
    Особливо перші підозрілі... З термопластичними носками і задниками...

10. Константин_Днепр

Константин_Днепр Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    4
    Повідомлення:
    963
    Были у меня такие одновременно с Зефирами (теми, что гражданский вариант). По сравнению с Зефирами вот эти Ренегаты - ИМХО и рядом не стояли: дубовая подошва, особенно при 0С и ниже, скользкая, кремом чистить неудобно - надо расшнуровать. При этом что Зефиры через полгода в одном месте по строчке разошлись, что Ренегаты эти - вообще подошва отошла. Я б не советовал. ИМХО вряд ли можно найти универсальную обувь. На замену Ловы для города взял Карриморы за 1600 - вроде ничего. А для гряземеса я б взял Хайкс непал про.

Володимир(Amilkar) та Ігор Сахман подобається це.
  11. BCE

BCE Leutnant

Повідомлення:
    1.428
    Адреса:
    Центр
    У меня такие.
    Я совершенно не знаток обуви.
    Покупал в прошлом году на олх за 2 тысячи. На свои деньги норм. Что такое мембрана вообще дупля не отбиваю, как она работает. При +10 внутри не то что сыро, а просто капли воды, еще не продувается и не промокает. Но вот зато есть ощущение что своим протектором буквально вгрызаются в землю как "волчья лапа*".
    Есть недостатки и достоинства.

И еще вот нашел: https://tactic.org.ua/krossovki-takticheskie-leopard-chernye-44/
    Судя по цене полное г...? Или Не? Но выглядят неплохо.

12. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.145
    Адреса:
    Дніпро
    В плане морозостойкости да, подошва дубеет. Они отличные на демисезон. На зиму вообще надо другую обувь подбирать.
    Лова зефир на сегодня одна из самых популярных моделей у военных. Но и ценник на нее не малый. Что касается хайксов, да, обувь отличная и неубиваемая.
    Я сам ношу лова ренегад TF правда низкая модель (Lo), два года относил, знаю её недостатки и достоинства. Уже носки так поцарапал и побил, что если бы это был нубук, уже бы выбросил. А так кремом прошёлся и все.

13. slawuta5

slawuta5 Oberst

Повідомлення:
    3.585
    Адреса:
    Łódż, Polska
    Вітаю товариство. Уважноь прочитав усі пости. Кожен з нас має власну думку на тему різних фірм та черевиків. Можу тільки на власному досвіді сказати що волію трекінги від Талана ніж від Лови. Від 2016 року ходжу у трекінгах Бриз - осінь, зима, літо - місто, ліс, гори - жодних проблем навіть шнурків не міняв. У 2017 купив Зефіри - підошви вже нема, шнурки міняв два рази:) Фото для порівняння - Зефіри на рік молодші.
    20211002_091019.jpg

valerka, kot-begemot, BCE та 2 іншим подобається це.
  14. Володимир(Amilkar)

Повідомлення:
    625
    Адреса:
    Україна
    Техогляд з таким протектором не пройдеш...((
    В мене на карріморах схожий став за чотири роки, але основний пробіг по асфальту все ж...

15. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.145
    Адреса:
    Дніпро
    Да, но на зефирах более мягкая и эластичная подошва, потому и быстрее изнашивается.

16. kot-begemot

kot-begemot General-leutnant

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    а у меня подошва Вибрам, падла, стала расслаиваться....не знаю теперь шо делать, вероятно придется выкинуть. Не вся, а местами, горизонтальные трещины.Верх, гор-текс, великолепный....

Ігор Сахман та slawuta5 подобається це.
  17. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Почитайте про підошву Вібрам.
    https://reibert.info/threads/problema-s-podoshvoj-vibram-bercy.577397/page-10

kot-begemot подобається це.
  18. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    так уже на личном опыте убедился шо дрянь, практически новые, один сезон оттаскал и не так, шоб интенсивно. Короче-падлы...

yuriv та Ігор Сахман подобається це.
  19. Ігор Сахман

Ігор Сахман Feldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    207
    Як на мене самий невдалий варіант підошви, ніколи більше не візьму на ній взуття.

20. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.145
    Адреса:
    Дніпро
    Подошва вибрам одна из лучших на сегодня. Расславаеться или отклеиваеться только из за года выпуска ботинок. Если им больше пяти лет от изготовления, есть шансы что расслоиться.

Oprishok, Ervin41, Efor та 2 іншим подобається це.
  21. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    Кстати, мой пацан имел проблемы с подошвой на Лова, ему подсказали, шо производитель бесплатно устраняет. Дело было в Италии, сунулся в фирменный магазин, теоретически да, но на практике послали нахер...

Боб67 та Ігор Сахман подобається це.
  22. kot-begemot

Повідомлення:
    21.549
    Адреса:
    Украина
    так купил новые....в морге я видел эти сказки про лучшие в мире. Личный опыт, знаете-ли...

23. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.417
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Не, они новые.
    А подошва со склада...
    Новая и старая это знаете ли...

24. trainee

trainee Hauptmann

Повідомлення:
    2.417
    Адреса:
    Land of Living Skies
    Таскаю попсовые Timberland и Columbia
    Подошвы огонь ещё, по норвежским камням бывало 5-7 км плюс через день, по возможности.
    Верх ок, нутрянка сыпется/протирается...
    3 года

25. Володимир(Amilkar)

Повідомлення:
    625
    Адреса:
    Україна
    Мав колись схожу проблему, клей допоміг... Тільки не моментальний в маленьких тюбиках...))