Торговля госимуществом?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем N_S_D_A_P, 19 сер 2015.

1. N_S_D_A_P

N_S_D_A_P Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    8
    Повідомлення:
    1.421
    Адреса:
    Україна
    Мне кажеться или этот пользователь толкает собственность ВСУ? Или я чего то не понимаю? Сам топик стартер пишет что пайки приехали с Яворовских учений.
    В чем суть? Почему этот человек распоряжаеться тем что было подаренно(дано в долг) Украине для борьбы с агрессором? Или у нас в стране много лишнего имущества (особенно у ВСУ)? Не понимаю... Безымянный.jpg

2. Цікаві лоти

1. Чоловічі кросівки Caterpillar Threshold Hiker Low Black Характеристики: Матеріал верху: Натуральна ш...
      3400 грн.
    2. Нові,з бірками,розмір 10 us(по стельці 28,5 см.),посилена підошва,яка запобігає проколам,матеріали с...
      2800 грн.
    3. Кросівки Merrell Moab Mesa Luxe 1TRL Оригінальний MOAB повертається з розкішним оновленням. У той ча...
      3800 грн.
    4. Кросівки Merrell Moab Mesa Luxe 1TRL Оригінальний MOAB повертається з розкішним оновленням. У той ча...
      3750 грн.
    5. Кросівки Columbia SH/FT Aurora Prime Сучасні чоловічі туристичні черевики Columbia SH/FT Aurora Prim...
      2200 грн.
  3. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Прапорщик*зекономив*.сам не їв.гроші сильно потрібні.Діточок до школи зібрати.

Звездочёт та консерватор подобається це.
  4. Звездочёт

Звездочёт Leutnant

Повідомлення:
    1.972
    Адреса:
    Родом из СССР
    Дак тут пол форума со складов ВСУ в купи-продайке, что тут поделаеш, тут уж все от совести продавцов зависит. А сухпай думаю до Яворивских учений даж не доезжал наверное... Ну лили как вариант - топикстартер его у американских гостей на бусы, зеркальца, и значки выменял... Ну не за сало же с самогоном он их выторговал, это вапче позор семье былоб...

Останнє редагування: 20 сер 2015
    Cladotrix подобається це.