Огляніться навруги. Подивіться в якому гі*ні ви живете. Після того ще раз голосно викрикніть ту фразу, яку ви написали вище. Після того накатіть 100 грам. І нехай у вас ніколи не згасає гордість за те, "что всем вламывал и ему все пофик были". І "накатів" ще 100 грам, продовжуйте бути "впєрдє планєти всєй" ...по ідіотизму. Ще раз переконуюсь що ватнєг - це діагноз. Лікуванню не підлягає.
Тобно, вам начхати на винищення білих в африці і ви банально закриваєте очі на факти злочинів протів білих в Совку (як наприклад розселення всяких чурок). Тепер маємо повний букет - любов до Гітлера, комплекс неповноцінності до власного національного руху, захоплення комуністичним Совком (який той же Гітлер конкретно ненавидів), параноя до далекої англії і толерантність до негрів.
Что за бред? Или то что называется мозгом Вам независимость испортила? Кроме как нецензурно и выразиться не могу....то ли малолетка...то ли закосил в свое время по 7б.....
К сожалению не закосил.И на Термезе колонны встречал и после вывода памятные знаки выдергивал.Да идите вы в свой мур,со своими диагнозами.
Те що тнавкруги - результат той незалежності з 1991 р. Коли ми віддали ядерну зброю, поздавали на металобрухт заводи, техніку колгоспів, розламали ферми, те що залишилось розворували і воно працює на приватний карман одиниць-злодіїв а нас тримають за так любимі вами ватніки , і ви шановний ватнік - бо не розумієте цього
Знаю огромное колличество Украинцев которые у нас в Сибири работают, спрашиваеш как дела на Украине, говорят жопа полная, не от хорошей жизни к вам едем.
Чемодан -> вокзал -> Щасливої Дороги! Після цього поста я чітко розумію з ким спілкуюсь. Мені тебе дуже шкода, Андрюша.
А вам начхати на злочини проти білих в європі та америці У мене любов до всих сильних лідерів т держав.А у вас любов до гітлера, до англії, ненависть до того чого не розумієте, захоплення до того чого й уявити не можете, любов до недобитків катувавших та винищувавших мирних громадян України (а Гітлер коли совок йому вламував зрозумів що помилився та вискзувався с повагою до сталіна). При тому що ви за тисячі кілометрів від нас не знаючи крім брехливого гавкотіння продажної пресии про реалії совка та реалії сучасної України намагаєтесь ще щось розумувати... Приїдьте, подивіться, з людьми поговоріть, тоді й щось розумне попробуйте сказати. Вас запрошують - чого не їдете? подобається шавкати за океану та фапати на лакєїв 3 рейху?
Андрюш мені теж тебе шкода.Але більшість українців прожили не під австріяками, не під поляками і мали щасливе життя, почуття гідності за державу, якій теж не було накакати повністю(як зараз) на своїх громадян. Вчились, одружувлись, працюваали, народжували дітей, внуків, одержували житло, заводи та колгоспи не розкрадувалися не закривалися а наоборо модернізовувалися та строїлись нові, населення зростало, народження перебільшувало смертність, була перспектива................ А зараз ми зкотилися в ж....у і котимся далі орієнтуючись з 1991р на "европейські цінності", ми вже не дорахувались 7 мільйонів українців...далі буде... Україна та українці стали незалежними від власного майна, від власних підприємств, від нормального рівня життя, прибутки йдуть в кишені до нових влсників-злодіїв, зкотилися з перших десяток на 100-ті місця. Ми вже як мавпуни африки. І ви хочете щоб я брехав і казав як в совку було фігово, і як стало тепер класно жити, та фапати на цих ряжених націоналістів з прожиддю, які готові під кого завгодно і куди завгодно залізти, кому угодно служити та різати і вішати громадян, жінок, дітей?
Да.....такого я точно не разумию.Скажить будьласка хиба Гитлер небув сильным лидером?А черчиль?Дийсно не розумию.
Гитлер был сильным(но как видим не сильнее Сталина), а Черчиль слабак, под давлением сионизма в войну тратил силы на израиль, да и не достиг поствленных целей, по окончанию войны отдал пол европы геополитическому сильному противнику, за что и не был переизбран в 1945 году, не как победитель а как неудачник.....
Андрюша схомениться.Не кажить дурныць,та нерозводить срач.Дай бог вам буты таким слабаком як Черчиль.Сталин ваш был трусом и маньяком.Да ему отдали пол европы,но это была жертва обстоятельствам,но теперь Европа свободна и сама выбирает свой путь и мне с ней по пути.
Мій вік можна побачити в профілі. Я, на відміну від деяких клоунів не приховую свій вік. "Неповноцінний говір"?:~) Андрюша, я закінчив філологічний. Якшо мені ся схоче, то я так напишу, шо ти й половини з тої писанини не зрозумієш. Добре. Продовжуй фапати на совок/колгоспи/міфи. Прославляй їх. Створюй 100500 тупих/провокаційних тем в Курилці і радуйся тому, що ти всім несеш "просвєщєніє". Накатуй на 9 мая & обвішуйся георг. ленточками. Будь справжнім поцпатріотом. На більше ти не здатний, на жаль.
Так, на щастя я не мєчтаю о міровом господствє, не хочу раздувать пожар міровой, не хочу присоєдєнять послєднєю республіку. Всього-навсього хочу жити по Божих законах в нормальній країні. Хочу завжди бачити свою жінку біля себе (а не мотатися по закордонах, тому шо в нас немає роботи) і виховувати дітей. Також хочу мати свій, маленький клаптик землі. І, найголовніше, хочу почувати себе вільним. Тобі цього, на жаль, не зрозуміти.
А скажіть тоді,якщо такий прогресивний розвиток був у совка, то чому ж він розпався?Вся Ваша писанина-це одна демагогія із арсеналу сучасних комуністів.
Знал бы прикуп жил бы в Сочи. Кто ж знал....Это как когда разводятся с одной сварливой женой, а следующая оказывается еще хуже. И жить не в моготу и назад уже не вернешся. Вот и тут тупо гонор за которым ничего нет , кроме голой задницы, мешает признать, что СССР был на голову выше нынешних СНГовских огрызков. Если нужен более объемный ответ, то посоветую Максима Калашникова или Кара-Мурзу почитать.
Андрюш а хіба я приховую свій вік в профілі? Якщо філологічний закончив - то ти повинен бути культурною образованою людиною , а чогож ведеш себе як ..............?Ображати почав, "ти"- кати? 9 мая ми одержали перемогу над тим хто знищив до 8млн.українців(4млн.мирних жителів україни). Це хіба не свято? Чи може вам пофік ці загиблі, може ви не патріот України?
В этом случае страны СНГ еще и поступают как ловеласы, приходиться спать с противной, старой, жирной и вонючей, но зато она деньги дает.