Вот вы смеётесь все, а ружьё может быть из коллекции цыганского троюродного племянника ихнего барона)))
Мне тоже кажется что ему Ижа подарили уже таким. Нельзя купить ружье, расстрелять пачку патронов, забить в него сотню гвоздей и продавать по сниженной цене, аргументируя отсутствием патронов. Это за пределом.
Ой вей,так цеж,пестік,самого СЕНІ. Таким він в 95,в Грозному,бешкитував. Все кошерно,по укрохунтівські.
Вам бы всё зубоскалить, охальники, а людина старалаСЯ, файного карамультука собі майстрячила. До речі, маю рюкзак для здобичі з такого ружжа)))
а я ото непойняв, тобто незрозумів. на якій такій підставі ви моїм заплічником розпоряджаєтесь. гаяваспитаю
Ого яка торба! В неї занєфіг ведмедя можна впихнути! Причому він там всередині зможе бухати і на балалайці спокійно грати!
Коварноє я Вам скажу у Вас ружжішко в обвєсє "Головоломка" - незнаєш звідкіля шо вилетить ,чи кулею зашибе ,а чи від хвінариків осліпнеш к бісовій мамі...
І какой же там "ужас" ? То гвіздки забиті для балансіровки ружжа під час пристрілки ! Бачили як колеса на самоходних фірах балансують (автомобілях) ,от так і з цим гладкостволом .А ше ті гвіздки для покращення тактичного хвату , розробка хвірми "Пірс гриб". Отакоє от ,як каже пан К. Ружжо - то шо називається !
Може кому цікаво ,я спеціяльно взнавав , ружжо іде в комплєктє разом з тим диваном ,що на фото .Без дивана воно - шо пістоль без затвора .Кому не ясно ,продовжую далі :гвіздки - срібні ,диван - в спальні ,пристріляно з дивану - тому ім і комплектується .Самовивіз ,самовиніс .Та й то ,коли жінки хазяіна рушниці немає вдома . Всьо !
ну гдет мыслю уловил, то как в старом анекдоте про моряка, он в рейс уходит и просит соседку по гвоздику в дверную коробку вбивать когда жена изменяет, ну приходит через год, а там всего 2 гвоздика, он к соседке: " вот видишь? всего 2 раза!!, а ты -шалава-шалава??" соседка: " да она уже 5 коробку за год меняет" правильно понял? может и в рейс ни кто и не ходил? устал гвоздики забивать?