Уже больше года на форуме и незнал что есть такая тема (совкоциклы опозиты) .Хочу общатся с единомышленниками .Примете в компанию?
КПП розтягнута, міст 9-ка, десь до сотні. Їжджу на крейсері 70-80, максималка сильно залежить від якості палива.
Без коляски їздимо. Нічого ви з цим не зробите, поставите розпорки, чи зварите колесо без спиць, почне рвати сайленти та викручувати підвіску, тож краще нехай спиці рве.
Я читал что цельно сварное колесо неплохо себя зарекомндовало .На счет подвески что будет рвать ни слова?Типа такого.
При заході в поворот підвіска колясича діє на скручування спиці виятупають, як демфер. Оптимально буде знаайти колесо з нового Уралу, чи з кросового Дніпра, там спиці рівні.
И всетаки я попробую .У меня уже дороги назад нет .Колесо я расспицевал отверстия от спиц заварил ступицу токарь проточил(срезал ромашку). Останавливатся поздно.
Стадартний, одноциліндровиий. Садко 410. Двоциліндрові V-подібні, дуже тяжкі, дорогі та з сильними вібраціями.
Мне тоже пекар из россии привезли. О ни даже по весу тяжелее китайских. Пока работают без проблем .4-Й ГОД ПОШОЛ.
По поводу самодельного сварного колеса. ездил всю зиму не развалилось .Подвеска тоже не пострадала .Можете переделывать свои...Колеса.
Приветствую! Может есть у кого головки МТ в сборе, в хорошем состоянии. Готов купить 0961257942, 0934148181
Відремонтуйте старі, дешевше буде. Знайдіть фірму по ремонту головок, нехай вам ремонтні втулки поставлять, таким способом, http://www.motortehn.ru/index.php/obor/9-ruchnoi/25-vtulki-k-line, вони хоч їздитимуть Заодно пружини ВАЗ.
Комрады,а кто подскажет?Где на территории нашей чудной Украины можно приобрести мотопокрышки Барум,размер-3.75 на 19?
Доброго! Раз пошла такая "пьянка", может есть у кого на примете МТ10-36, 11. За адекватную цену, можно бездок.
Ну, щодо ціни - згодний, а інше - залежить від виробника... Ну.. більш-менш... То можуть бути, навіть, й неоригинальні "Ротакси", бо китайці - не сплять... --- P.S. хочу й собі склепати електробайка, дизельбайка, та первак-байка... ну - спиртовий, такий, собі... щось, як Ява-500ДТ... А краще - усе у одному, о!
Сенсу нема ставити вешку. По ціні й так зрозуміло, мксимальні оберти одинакові, що в моноциліндра, що у вешки, по тяговим характеримтикам моноциліндра вистача, для спокійної їзди. Вся суть такої переробки тільки в економії коштів на пальне.