Тесты разных МД

Discussion in 'Техніка для пошуку' started by Leut.Horn, Mar 19, 2010.

1. seh

seh Stabsgefreiter

та ні на мою думку тут зовсім інше ну давайте розглянемо психологічний бік, будь який психолог вам скаже що у людини природою психологічно закладено хвалитись лише чимось радісним хорошим та якісним,хорошим авто,якісним взутям и.т.д і разом з тим у людини психологічно закладено приховувати свойі недоліки невдачі и.т.д.. Де і коли ви бачили щоб у ютубі хтось зняв відео тесту поганого металошукача і сказав ось подивіться на мене яке фуфло я придбав на 5 коп ссср 61 року 15 сантиметрів у землі ловить,а коштуйе 12 тисяч. Справа у тому що свойі невдачі провали на ютуб ніхто показувати не хоче, і цей самий ютуб канал на ньому то щось треба крутити показувати якимось чином його розвивати невідомо для чого. Це так подивитись усі ці ютуб тести глібини всюди в усіх все так добре і відміно і глібина 35 сантиметрів, але ж погані металошукачі бувають і ніхто не знімайе тести ютуб відео, про ці самі погані металошукачі і не каже подивіться на мене яке фуфло я придбав. Всюди в усіх в ютуб тестах все відміно глібина 35 40 сантиметрів і ні в кого жодних скарг на невдалу купівлю металошукача і дарма потрачені гроші, як дивно виходить.

Рослабон likes this.
  2. Интересные лоты

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя White's SurfMaster...
      200 грн.
    2. Устройство служит для оснащения портативных устройств (пинпоинтеры/металлоискатели и т. д.) вибратор...
      215 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя White's SurfMaster...
      140 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      130 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного металлоискателя Шанс (Chance). Импульсн...
      190 грн.
  3. acer aspire

acer aspire Feldwebel

Ну это вы явно перегибаете и про ютюб
    Полно таких видео, и люди делятся, взять к примеру того-же "Деловеру"
    Уж сильно Вы зафилософствовали, думаю то что описали мало касается темы обсуждения "Тесты разных МД" тут Вы больше задали именно человеческий фактор, этих самых тестов)

Last edited: Dec 4, 2018
  4. seh

seh Stabsgefreiter

шановний я бачу лише відео тих майстрів які ремонтують ці недоприлади, а щоб хтось показав зняв відео на ютуб і сказав- ось вам покажу у землі тест цього недоприладу подивіться я вивалив 5000 дарма то нема таких відео . на ютуб то ніхто ж не виносить свойі невдачі скільки відео я дивився різних тестів нема таких відео де хтось хвалиться невдалою покупкою і скаржився на покупку підробного неоригінального деуса и.т.д. я сильно сумніваюсь що на весь ютуб йе тест у землі оригінального деуса, і підробного неоригінального деуса а відео було б дуже цікаве а хто пробував порівньувати оригінальний та підробний деус?. на зйізді комрадів може хтось пробував напишіть хто пробував і в чому різниця. просто цікаво у гарета 150 в оригінала та підробки, рома коваль відео знімав то жодних різниць між ними нема.

3sstan likes this.
  5. kadet1705

kadet1705 Oberfeldwebel

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    2
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    2
    БЫвают грунты как бетон в засуху прибор с трудом брал 25 см, я об этом говорил в теме, не стыдясь, откровенно снимал разницу между воздухом и в грунте, а это порядка 10 см, хотя можно по воздуху разогнать 5 копееек на пол метра и кричать ура, нет я снял что в грунте максимально натянул до 39 см, но в то же время указывал что сигнал не копаемый потому как ВДИ как на крупную железку, а копаемый с 35 см в том случае был, я стараюсь показать реальные возможности МД, любого который в тестах сравниваю на равных условиях. За других говорит не могу.
    как то так.
    с Уважением.

Рослабон likes this.
  6. Vad.S

Vad.S Stabsgefreiter

Рейтинг:
    1
    Отзывов:
    7
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    7
    Прошу прощения, а кто пользовался 5-ти дюймовыми катушками на Минелабе SE ?
    Так называемый снайперский поиск. Ценовой разброс от 1500грн до 15000грн за катушку.
    Есть смысл покупать или лучше пользоваться стандартной? А если покупать, то оригинальную или можно дешёвую других производителей?

7. Svatik

Svatik Stabsfeldwebel

О каком поддельном Деусе речь идет ? Может о сером? Т.е не официал

8. Wolfgrey

Wolfgrey Moderator

Господа, о Деусе есть отдельная тема. Но даже в ней не стоит собачиться. Уважайте друг-друга.

seh likes this.
  9. IMG_0679.JPG
    Прошу підказати таку для мене непонятку, от у мене є цвях та три шурупа чорний метал і беру кілька приладів для тесту і коли проводжу цими шурупами вздовш чи паралельно дд датчику то звук чорного металу чіткий. Коли я цвях повертаю на 90 градусів тобто перпендикулярно то крім чорного добряче віддає кольором. Тести проводити х.з. як.

10. Лопата- наилучший дискриминатор в случаях черный-цветной.

Рослабон and Porta like this.
  11. skidbladnir

skidbladnir Hauptmann

Я так понимаю тест "Nail Board" хотите провести. Тест этот - отчасти фокус. От разного расстояния катушки до целей - идентификация будет меняться. Кроме того - часть целей будет ловиться инверсными лепестками от поля катушки. Да и цели лежат все на одной плоскости. Короче, можно подгадать под любой прибор любые варианты - проходит/не проходит тест. Тесты (и на разделение тоже) нужно проводить в земле - остальное самообман. Чтоб удостовериться, возьмите просто 2 цели, магнитную и немагнитную и отодвигайте их друг от друга до тех пор, пока они не озвучатся 2-мя сигналами - цветным и чёрным. Посмотрите на расстояние полученное и поймёте, что тесты с монетой среди гвоздей, просто фокус и самообман. А в грунте, прибору, будет ещё сложнее разделять цели.

12. бол

бол Feldwebel

Взял гвоздь, водил вдоль, поперёк датчика, поворачивал гвоздь при проводки в разных плоскостях - четкий чёрный, не знаю как у Вас на разных приборах в плюс гвоздя кидает, он же не кованный.?

Блукач likes this.
  13. я зніму відос

14. бол

бол Feldwebel

Аж интересно ,самому увидеть.

15. та от

16. бол

бол Feldwebel

А Т2 - аналогично?Попробую найти большой гвоздь как у Вас.

17. на т2 не пробовал, попробую. шуруп особенно поперек звенит цветом любой, гвозди то же но чуть меньше, они без ребер как шурупы.

18. На т2 чорним дзвенить цвях та чорний саморіз, чуточку ледь у колір віддає білий схожий на хромований саморіз з широкою шапкою але в основному і він чорний. Ну на фортуні усі шурупи і цвяхи у повній чорнині тільки тоді коли ввімкнути пріорритет сигналу. Хромований шуруп до уваги не беру, він декоративний і може є яке покриття бо потужно у колір закидає що так що сяк.

одним словом т2 як не верти цвяхи чорні, на фортуні чорні коли ввімкнути пріоритет сигналу а без оного віддає у колір якщо поперек катухи мотати.

19. бол

бол Feldwebel

О , теперь всё становится на свои места.
    Вы не так описали, я подумал что и Т2 бьёт тоже цветным гвоздя

20. ні, адекватний прилад. мабуть на фортуні датчик такий або сам прилад так працює бо пробував різні катухи, те саме.

бол likes this.
  21. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоты
      на продаже:
    0
      проданные:
    1
    А попробуйти де настройка по феріту смістіть в ручному в +. пару поділок ,а потім у мінус ,повинно змінитись.

Блукач likes this.
  22. Тести на стопку монет.

23. BART28

BART28 General-major

Вот Вам и Ася...

24. це неадекватний тест, стопки монет з низким вді куди знесе? а три монети миколи 2 любий прилад бачить зі зміщенням незначним у кольорі. Всралась би та яся якби взяти пять-сім монет миколи 2 чи пять монет катерини хоч по 2 копійки. Маса міді де Вді загнало би у чорний, хоча ася і чорний часто кольором звучить. Це не тест а шлак.

Хаббибулин likes this.
  25. BART28

BART28 General-major

Точно также можно сказать и за тесты других приборов .
    А , Вы заметили что залипуху видят , или видят в одну сторону , только приборы аналоговые ? Цифровые со своими плюшками все дружно сносят их в чёрный ...

26. цифровики теж бачать, частково поперек монети бачать чітко, поздовш чорний або спірний і плашмя чорний частіше залежно від маси монет і номіналу та частоти. Тестити потрібно мідні монети які і так на краю шкали вді, велика маса зноситься у канал грунту або перескакує у чорний. У аськи низька частота і вона має шанс бачити спірно, на частоті 4 кгц взагалі буде добре видно а на 18 знесе. Можна побачити краще на фортуні, квазарі де можливе ручне зміщення балансу грунту чи фериту зі зміщенням шкали вді у нижчу сторону. Заводські прилади мають читку привязку шкали дискриму, ними не пограєшся якщо тільки то частотою і усе. За аналоги не скажу, там свої крутилки і щось можна добитись.