Багато вони біди принесли, щоб це трагедією вважати. Зжерла б та акула любого окрім кацапа, радасті і вєсєлья на кацапських форумах просто небуло б межі.
Пам'ятаю як мешканці цього клятого Бєлгорода, які приїзжали до нас у місто відпочивати, гуляти у парках, кататися на каруселях, на футбол, концерти - не просто бачили як їхні С300 запускали кожної ночі на наше місто, а раділи цьому, пили шампанське, співали, аплодували, знімали та викладали свої відосики з побажаннями нам сдохнути скоріше... Які можуть бути співчуття до них. Нація гній.
Жахливий випадок! Такий молодий хлопець! Жаль, дуже жаль, жаль тільки що один москаль попався до зубів хижака!!
Це безумовно подія світового рівня , яка має величезне значення для України і яку слід обговорювати 24/7 на всіх площадках. Ризикну виглядати черствим і бездушним , але , як казав один відомий персонаж - настільки піхуй що аж невдобно.
ТС, спочатку трахав мозги коронавірусом, потім ще якимось гімном, тепер за акулу. Міша, чого ти не звільняєш свій йобаний донбас, а чекаєш поки це зроблять пацани з Вінниці, зі Львова, з Хмельницького, з Черкас ? Не пішов би ти нахер, зі своїм соцопросом
Саме обідно, жили за наш счьот, евро 2012, по всій країні їхдили, ніхто не обіжав їх підарській мінталітет, а потом вдруг рішили по Кримському сценарію звалити до кацапів. А тепер , ше блядь, питають хароша акула чи нє ! Міша! Автомат в руки і пиздуй відстоюй свій йобаний донбас. А не за акул тут питати.
Це серйозне звинувачення. Можна поцікавитись на чому воно засноване ? Наскільки пам‘таю,у ТСа ніколи не було сепаратистських поглядів. Може не треба перегинати палку ? Можна як завгодно відноситись до людини особисто,але це вже занадто.
Чогось в Одесу чи Харків воно не прийшло. А прицшло саме туди. Та і ТС постійно про ВОВ і решту різної херні писав. Про хороших рускіх і все решта.
Це тільки на форумі ти такий сміливий, сказати таке в очі не вистачить сміливості. Так, що моє ставлення до тебе як до дурня.
Ми не вони і нестанемо ними. Ми ненавидим тих хто нам приносе горе, це абсолютно нормально. А вони ненавидять весь цивілізований світ, тільки за те, що хтось краще живе, або просто рівень розвитку вищий.
Я тобі це скажу в очі в красівій формі, но не з красівим лицем. І ще одне питання, чому такі як я і решта таких самих мають виганяти чуму з цієї країни, коли такі як ти спокійно живуть, і пишуть всю ту херню. Ти з Донбасу? Чого не там ? Чи чужими руками легше жар розгрібати ?
А нікому не жаль бідної акули, яку вбили щоб дістати те стерво з неї? Де Герта тунберг та інші зоофіли?
Та хер з тою акулою. Тут питання в іншому. Тема провокація, як завжди. Типу можна над цим сміятися чи ні. Я відвовім - можна ! Можна, Міша , навіть коли окунь кацапа виєбе в сраку - це смішно. Коли горобець зробить те саме - це смішно ! От коли ти візьмеш автомат в руки, і почнеш воювати за свій дім, тоді це достойно поваги. Но ти ж блядь засциш, Міш. Шо нє?