Tesoro Vaquero.

Тема в разделе "Тesoro", создана пользователем Коваль Дмитро, 28 янв 2017.

Статус темы:
Закрыта.
  1. Продавец Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Продам Tesoro Vaquero дістався мені по обміну з камрадом inwater місяць тому.Зробив з ним три виходи і зрозумів що аналог це не моє і хочу знову цифровий прилад неможу без інформації на дисплеї ходити мені так легше.Прибор у повному порядку все працює ідеально є одне но на підлокотнику зявилась тріщина була запаяна тепер все гуд на фото пайку позначив червоним.Ціна 6700грн.можливий обмін на цифру.Ось відео копу з цим мд: [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG]

jurko нравится это.
  2. Интересные лоты

1. Металошукач ,,Qwasar ARM,, (б.в.) но в робочому та гарному стані. Штанга складна (3 уровня) , компак...
      1575 грн.
    2. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      180 грн.
    3. Металошукач MD6350 Це пристрій, призначений для пошуку металів, таких як монети, золото, срібло та...
      5500 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      130 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Терминатор трио-М, t...
      235 грн.
  3. Продавец Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

4. Берия

Берия Oberfeldwebel

резерв до выяснения

5. Продавец Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

6. Продавец Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Тему можна закривати прибор був вдало поміняний на цифру новому господарю бажаю гарних знахідок!!!!

Supermen нравится это.
Статус темы:
Закрыта.