Tesoro Vaquero.

Тема у розділі 'Тesoro', створена користувачем Коваль Дмитро, 28 січ 2017.

Статус теми:
Закрита.
  1. Продавец Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    617
    Адреса:
    Рівне
    Продам Tesoro Vaquero дістався мені по обміну з камрадом inwater місяць тому.Зробив з ним три виходи і зрозумів що аналог це не моє і хочу знову цифровий прилад неможу без інформації на дисплеї ходити мені так легше.Прибор у повному порядку все працює ідеально є одне но на підлокотнику зявилась тріщина була запаяна тепер все гуд на фото пайку позначив червоним.Ціна 6700грн.можливий обмін на цифру.Ось відео копу з цим мд: [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG] [​IMG][​IMG]

jurko подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателяТерминатор Трио-просп...
      250 грн.
    2. Навушники до металошукача Garret використрвував на аські 250. Майже нові. Чохол на блок у подарунок
      700 грн.
    3. Плата для самостоятельной сборки всем известного импульсного микропроцессорного металлоискателя по р...
      180 грн.
    4. Продам металошукач Pirat TL (Пірат ТЛ), прилад у хорошому стані, справно працює та гарно себе показу...
      1000 грн.
    5. Это современный микропроцессорный универсальный импульсный металлоискатель с встроенным литиевым акк...
      1700 грн.
  3. Продавец Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    617
    Адреса:
    Рівне
  4. Берия

Берия Oberfeldwebel

Повідомлення:
    892
    резерв до выяснения

5. Продавец Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    617
    Адреса:
    Рівне
  6. Продавец Коваль Дмитро

Коваль Дмитро Feldwebel

Повідомлення:
    617
    Адреса:
    Рівне
    Тему можна закривати прибор був вдало поміняний на цифру новому господарю бажаю гарних знахідок!!!!

Supermen подобається це.
Статус теми:
Закрита.