Тесоро лобо з ВДІ від Redram 55

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Gviga, 28 січ 2017.

1. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    Та у вас там у Львівскій обл. по таких місцях повинен бути клондайк,колись бачив карту поселень черняхів,то у нас то там то тут,а туда на захід все крапочками перекрито.

2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Продам новые поисковые катушки к металлоискателю Vista Gold Gain с частотой 30 кГц. Снайперка Supe...
      7300 грн.
    3. Глубинная насадка к GTI-2500, позволяющая вести поиск в глубинном режиме. Насадка подключается к вер...
      12500 грн.
    4. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    5. Котушка на ремонт. Взагалі працює. Але, при вологості глючить. При згинанню дроту, теж глючить. Вуха...
      500 грн.
  3. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України

4. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    Блін,опять ця шайтан- машина мене затупила.

5. redram55

redram55 Feldwebel

Повідомлення:
    290
    а Вы удаляйте сообщения если не нужны,или редактируйте и все будет ок

6. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Та вони то є, але по відомих не копаю принципово, а чогось свого ще не знайшов))

7. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    Сьогодні зранку в нас -9,та і сніг нікуди за ніч не дівся,тому сиджу та стукаю по клавішам.Вирішив розказати одну історію про коп біля дому.В нас тут лісок такий серед села величенький,ну і звичайно забитий пробками вщеньть.Років зо три "боявся"я там ходити.А в прошлому годі зимою снігу було мало,далеко їхати не було можливості,знаючи що толку там не буде вирішив я копати пробки.І стало мені цікаво,а скільки я ж їх накопаю за день.Результат на фото,копав всі кольорові сигнали.Прибор Асе-250 3 катушкою від 350ї.Це за три виходи по 3 часа.

Images:

Фото0025.jpg
    Roman_14/88, ТУРБОСУСЛИК, yorg38 та 7 іншим подобається це.
  8. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Гарні пробки)) Лобо їх має чіпляти на ура))

9. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    Так отож і я так надіюсь,що з Лобо там ще щось вилізе,Аську продав і не жалію.

10. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Обов'язково вилізе) Півгроші і гроші, а особливо їх уламки можуть взагалі попадати в чорний сектор...в мене в термінаторі частота вища, ніж в аськи, але все одно були в чорноті...Тому Лобо таке витягне добре)

11. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    Уточню трішки по фото вище,знахідки були в двох місцях,перше була розсипуха десь 5 на 5 м,талер,шестак і 17 солідів і черепки.Мабуть козаки медовухи лишне хильнули та і погубили.А на другий день від того місця 150м був кошель з 6 шестаків.А пробок було трохи неповне відро від селедки.

SirEdmund подобається це.
  12. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Ну у Вас хоч ціла розсипуха))

Images:

12788836_978188785599448_352864660_o.jpg
    Gviga подобається це.
  13. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    От незрозуміло хто і навіщо їх так дробив?

14. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Загадка...але думаю, що ще там є..тре шурфити) з тих уламків тільки дві монети майже склалось, загалом 9 монет мало би бути...Якщо Лобо покаже себе з гарної сторони, то візьму для того місця))

Gviga подобається це.
  15. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    Тай у мене таке місце є,крім тих шо я розказував,між іншим від дому 300м в лісі,років зо 4 тому також були там трояки,лізло багато черепків,чомусь дуже багато кісток тварин,різні середньовічні поламані ножі,свинцеві мушкетні кулі.Виходив там усе Маскою 4 про,був уже голяк,може прошурфити,бо концентрація всякого древнього мусору дуже велика.

16. SEREGA87

SEREGA87 Leutnant

Повідомлення:
    2.075
    Адреса:
    Киев
    Лобо - Это скорее на мелочь и металлопластику, как и Маска4. Потому не удивляйтесь что будете рыть обломочки, язычки, ремешки от пробок....но может пойти мелочь-чешуя, двудинары, ювелирка :)

Аська пропускает просто капец сколько (забрасывает в черный)...проверенно не раз.

Если на добивку и глубину, то вам желательно еще взять Вайт на 6.5кгц с дд32, в песке глубина будет все 40-45+. Но это если места не замусоренные железом, по дискриму высокая частота будет лучше однозначно. Правда боюсь что надо рыть осколки и кованное железо.

Для себя заказал с 32х25 катушкой (типа Марс Тайгер), считаю самой компромисной катушкой между глубиной и дискримом на мусоре.
    Когда обзаведусь финансами, еще дд20 или 200х120 закажу...а то много расходов сейчас.

Gviga та SirEdmund подобається це.
  17. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    Не зрозумів,чому не копаєте,ці поля ще років з 20 будут віддавати знахідки,хіба шо якщо занесені в реєстр ,тоді да,і то вночі всі археологи сірі.

18. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    Є в арсеналі така машинка,но по ходу щоб щось там найти все таки,я думаю треба шурфити,і навіть відчуваю шо там буде щось дуже цікавеньке.

19. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Це все дуже слизька і філософська тема) Копати на пам'ятках з реєстру, навіть вночі, зась! Не правильно це...але з іншого боку, менш правильні камради все одно викопають. По тих, що не в реєстрі, якщо я знаю про них від товаришів, то також копати не дуже хочу...В душі я більше теоретик і кабінетний історик) Хочу знайти ніким ще не рухане, навіть якщо воно порожнє, але своє поселення)
    Добре, не будем флудити тема про Лобо, скоріше б сніг розтанув і пішли звіти по ньому;)

20. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    Та все нормально,камрад,не переживай за тему аби ми були живі і здорові.А що стосується поселень,правда не знаю як у вас там,но у нас як і кругом благополучно по них орают і сіют,сиплят немерено міндобриво,чим вбивают ці самі рарики,так що абсолютно не відчуваю гризла совісті,навіть павпаки,треба спасти шо осталось.

21. SirEdmund

SirEdmund Stabsgefreiter

Повідомлення:
    307
    Адреса:
    Україна, Львів
    Та Ви праві тут..однозначно..

22. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    А наразі найти щось своє,то приведу приклад.Ще в позатому році,будучи наївним і сповненим незвіданих місць,заправив я повний бак свого мустанга і рванув по чуйці щоб найти не копані черняхи.В нас тут ярами вся територія ререрізана.Короче теритрія була заселена мабуть більше як зараз або так само.Почав вичисляти по ярах,де є "штани",тоїсть сходяться два яри,на цему трикутнику вони селились.Знайшов десь за 10 км від дому поле про яке з наших камрадів не знав ніхто.Радості не було меж поки не вийшов на центр.Сходжене було полечко слід у слід і не нашими а камрадами з Віницької обл.То шо я хотів сказати,таких місць не копаних нема або почти нема.

23. mudryak

mudryak Oberfeldwebel

Повідомлення:
    824
    Адреса:
    Украина Юг
    Вы по настройкам поняли ЛОБО ? Как вам аппарат ?

24. mudryak

mudryak Oberfeldwebel

Повідомлення:
    824
    Адреса:
    Украина Юг
    посмотрел по настройкам - ЛОБО такой же легкий как и сабелька

25. Олекко

Олекко Stabsgefreiter

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    6
    Повідомлення:
    579
    Адреса:
    богуслав украина
    Лежит у меня в коробке,нет возможности пока проверить.

26. Gviga

Gviga Oberfeldwebel

Повідомлення:
    528
    Адреса:
    Центр України
    Камради,ну зачекайте хоч би тиждень шоб сніг розтав,блін зроблю відео тести в реальному грунті.щоб всім стало зрозуміло і мені також.

maxskype51 та SirEdmund подобається це.