Tesoro Golden Sabre,Eldorado от Боец группы Север

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Vladimir032404, 13 кві 2012.

1. dominator343

dominator343 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.168
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Візьміть кульчик вагою в 1 грам, щоб не мав замкнутих кільцевих форм та в розстібнутому стані зарийте на 10 см - оце буде справжній тест.

1. Видео: www.youtube.com/watch?v=9gZZJPkMufc Видео немного устаревшее, но для того чтобы ознакомиться...
      900 грн.
    2. Характеристики: Індикація тривоги: звук та вібрація з'являються одночасно Чутливість: Гарна чут...
      1300 грн.
    3. Это электроника миниметаллоискателя/пинпоинтера позволяет находить металлические предметы на небольш...
      400 грн.
    4. Плата для самостоятельной сборки всем известного пинпоинтера Пинпоинтер малыш ФМ v2, малыш FM v2,. К...
      50 грн.
    5. Новый пинпоинтер и перезаряжаемый аккумулятор крона 9 V 3200mwh.) Пинпоинтер имеет дисплей, на котор...
      1149 грн.
  2. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

В земле не пробовал...попробую
    Но я так понял вы хотите сказать что не увидит в земле ,?хоть и видит на воздухе... странно ,растебнутую серегу видит см 15-18, соответственно в грунте 10 как пить дать,иль я не прав?
    Где подевались колеги саблеводы ,любители пляжей и колец с сережками,замолвите словечко..

3. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.168
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Можливо, якщо знати де закопав, то може і знайдете ( якщо крутити налаштування, та винюхувати котушкою), але в реальному пошуку не знайдете. Особливо коли це дно ставка, або озера з чорним мулом під піском. В такому грунті навіть кільця не завжди може знайти. В мене було дві Шаблі з різного розміру датчиків і я це знаю на власний досвід. Одного разу шукав людині обручку 22 розміру з вагою 4 грами, так от Шаблею не знайшов, хоча і дуже старанно намагався. Знайшов з Лобо за 10 хвилин. Хочете вірте, хочете ні.

4. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Тут кому як повезе. Я теж шаблею не знайшов обручку 5гр. Знайшов чи кардиналом чи вайтсом, точно не скажу, бо шабля була вже в родича, вирішив пробігтись з наявним мд і вискочила. При цьому всьому частота в половину менша, ну то таке..

5. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Не вижу повода вам не верить...тем паче практику.но эксперимент поставлю..дабы убедиться воочию:eek:

6. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.168
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Я в пляжному пошуку з 2011 року, змінив півтора десятки мд. Тільки цим видом пошуку і займаюсь. На випадок ставок не роблю, а тільки на результат. Шукаю на одному квадратному метрі іноді до півгодини, поки не дістану всі(!) сигнали, в тому числі і чорні. Правильний мд тут вирішує все. Нікому нічого не хочу доказувати. До того ж це плодити конкурентів.

7. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

В любом случае я вам очень благодарен за знания .и интересно на каком МД остановились?

dominator343 подобається це.
  8. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.168
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Зараз основних для пошуку в воді Совер( для солоних водойм та важких грунтів), для прісних водойм Маска 4, та для обох випадків Апекс. Всі в гермобоксах від Жеки з Маріуполя. Ще маю дуже цікавий прилад від Хілі, який він мені робив з моїх побажань для пляжного пошуку - цей чисто сухопутний - щоб шукати в серпні- вересні, коли рівень води на водоймах падає і можна маніакально довбати по суші дріб'язок розміром з сірникову головку.

ЕвгенийШ подобається це.
  9. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.168
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Зараз де знаходитесь? Бачу що Ви земляк, з Констахи. Я сам зі Слов'янська.

ЕвгенийШ подобається це.
  10. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Щас в Александровке ,у истоков Самары...
    Думаю вот прогуляться по берегу ,по притокам,.на разведку.
    А вы щас как ,где?

dominator343 подобається це.
  11. dominator343

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.168
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Я там був у 2020 році. В річці нічого не знайшов, крім вбитої деньги 1737 року. Дуже велика течія - сильно замиває піском. Тоді там був дуже злий директор колгоспу, кажись якийсь Калашніков, який дуже не полюбляв копарів. Я в Броварах. Так, ми трохи відходимо від теми. Прошу в модераторів вибачення. Успіху в пошуку!

ЕвгенийШ подобається це.
  12. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    7
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    за рижики теж погоджусь шо ТГС їх слабо бере срібло лупить на ура .

ЕвгенийШ та dominator343 подобається це.