Tesoro Golden Sabre,Eldorado от Боец группы Север

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Vladimir032404, 13 кві 2012.

1. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    І що Вам дасть знання про підстроєчник, є чи нема? Маєте осцилограф для налаштування і знання як це робити?)
    Ідеально налаштовується прилад на один датчик. Якщо їх два, то налаштовується середньо щоб обидва працювали нормально. Якщо налаштували по якомусь одному, і інший теж працюватиме гут якщо повезе, якщо не повезе то не повезе. Так і в заводських мд, наче як стандартизовано все, але ні, деякі перебирають купу датчиків, поки не натраплять на той що ідеальний для даного приладу.

pilot44 та ЕвгенийШ подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. Голова Х-Терра 30 состояние хорошее,рабочая
      2700 грн.
    2. Нові навушники для металошукача
      500 грн.
    3. Залізний. Купував собі, але вже не треба
      80 грн.
    4. Это современный микропроцессорный универсальный импульсный металлоискатель с встроенным литиевым акк...
      1100 грн.
    5. Плата для самостоятельной сборки всем известного балансого (IB) металлоискателя Tesoro Eldorado, Эль...
      250 грн.
  3. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

нет ,у меня нет осцылографа...
    Но я буду знать что можно прибор перенастроить посредством передачи его специально обученному человеку..вот.
    Ну а если там нет подстроечников то и разговор ниочем..
    Для меня это просто темный лес

Cladotrix подобається це.
  4. gunslinger888

gunslinger888 Feldwebel

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    400
    Адреса:
    Ukraine
    Я теж бачив відео де сабля с датчиком 25 см п'ятак 30 см, та с 1 копейкой ссср до 25 см, але редголд бере 1 коп сср на 25см с датчиком 28см, а ось сабля до 15 см й все, в мене було три шаблі навіть щ датчиком 25/30 пятак до 30 см з натягом. Незнаю що то за шабля на відео з такими показниками в мене було три прибори, показники менше були, відстраювався від феррита

ЕвгенийШ та Cladotrix подобається це.
  5. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    У мене була сабля з дд20, пятак під 30см, (повітря), обручка 28 +- щоб не збрехати, це в навушниках. Потім одна хороша людина підігнала дд30, що залишився від його мд, не пам'ятаю чи блок зламався, чи продав з одним датчиком. Мені довелось переробляти перемінник БГ щоб на нього вистачило шкали, але дальність в дарованій дд 30, по факту була як в дд20 що йшла з приладом, тобто лише захват збільшився по скануванню площі. Якось так.
    Зараз та сабля десь в племінника.

ЕвгенийШ та gunslinger888 подобається це.
  6. dominator343

dominator343 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.168
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Був в мене колись такий мд з двома котушками. Так на панелі був тумблер " вгору-вниз" з позначкою більша- менша котушка.

ЕвгенийШ та Cladotrix подобається це.
  7. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    "Підлаштування" скоріш за все конденсаторами, без підстроєчника на платі. Тумблер просто перемикав між ними, вганяв датчик в робочий діапазон чи хз..
    В мене на гнізді в блоці були напаяні кондери

ЕвгенийШ та dominator343 подобається це.
  8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Найшов загашниках давню фотку, ось вони.
    Screenshot_2025-05-15-22-50-55-817_com.miui.gallery.jpg

ЕвгенийШ та dominator343 подобається це.
  9. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

И учитывая всё выше перечисленные вами факторы склоняюсь к тому что 25-я катушка у меня не родная...видать надо на "перепрошивку"и подгонку до специалиста
    Завтра попробую в поле ...если не победю
    буду просить БГС помочь

Cladotrix та dominator343 подобається це.
  10. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Ну якщо нема тумблера, як писала людина вище,, то мабуть хтось з попередніх власників саблі докупив датчик, в надії що той сяде на прилад нормально без перемикача. Запитайте в людини , в якої купували Ви, історію мд.

ЕвгенийШ подобається це.
  11. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Да да ..спрашивал .он тож брал с рук уже с двумя катухами и пользовался только снайперской на пляже и под водой..и был весьма доволен .
    Я тож смотрю что снайперка отлично работает и дальность для нее огонь

12. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Добрый вечер коллеги.будьте добры скиньте номер телефона БГС.. хотел бы проконсультироваться.

13. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Добрый вечер Саблезубым и сочувствующим .
    Получил сегодня Саблю новую от Станислава(фото прилагаются),спешу захвастать так как никто не оценит и не сможет разделить мою маленькую радость кроме вас...тож с полным основанием покорно IMG_20250524_203105.jpg IMG_20250524_203131.jpg прошу принять меня в стаю щасливых обладателей..

Travesil, 3613, fedya_valki та 3 іншим подобається це.
  14. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Тесты поскорее делайте

ЕвгенийШ подобається це.
  15. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Да вот прям завтра выйду в поле

16. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Добрый день.Испытал в поле , всё отлично
    Грунт чернозем с песком %20
    10коп Украины 20-22 см отлично
    50коп Украины 25-27 см
    Медаль ВДНХ тоже
    Медаль за занятое 3-место ( материал медь с нержавеющей вставкой)30 см
    И что заметил ..при уменьшении баланса грунта от метки Стаса на 2-4 отметки сигнал стал более четким на максимальной глубине. IMG_20250525_130714.jpg
    В общем я довольный...

17. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Доброї ночі. Мітка Стаса то вирізка ферріту, середня точка, для тих хто зовсім не віддупляється як відлаштовувати грунт. Ввімкнули два тони, відкачали грунт щоб не фонило ні високим ні низьким тоном і все. Якщо на розпашці підспівує, можна від ямки довідлаштуватись типу точніше.

ЕвгенийШ подобається це.
  18. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Спасибо.
    Да да ,так и делал..откачал грунт..вышло по метке..а уже при проверке на глубину 27 см 50 коп Украины сигнал был на пределе..покрутил ради эксперимента грунт по часовой на 2-4 деления и вуаля..сигнал стал очень четким( я так думаю 30 см законно)..но попробовал прокачать над грунтом ..снова чуть фонит..вот такое кино

19. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Будете мати час, то на своїх "глибинних" налаштуваннях БГ перевірте реакцію мд на ямку. Викопайте пів штика і махайте над нею датчиком як при пошуку. Відпишетесь що та як. Ви могли краєм датчика чіпляти ямку, і думати що на монету почало валити

ЕвгенийШ подобається це.
  20. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Кстати да..с отстроены грунтом пробовал реакцию на ямку (без монеты)реакции 0
    А потом уже не пробовал с подкрученым..
    Спасибо .попробую обязательно..самому теперь интересно

21. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Грунт у Вас легкий, судячи з фото, у мене чорноземи як сажа чорні. Та добра глибина 27см на 50коп навіть на такому грунті, не заморочуйтесь, суперглибин не чекайте, її перевага , чутливість до мілкого, при достатній глибині, ну і ціна не захмарна, була, зараз не в курсі.
    Дешевий робочий мд.

ЕвгенийШ та fedya_valki подобається це.
  22. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Добрый вечер.Как в воду глядели..
    Перепроверил..так и есть .. реакция на яму
    Вывод : нечего там выдумывать.. отстроился и пошол...но руки так и тянутся крутилки покрутить..изучаю
    Походил немного,почистил соседский палисадник от алюминиевой проволоки,1-на пуля 7,62 с ВОВ (дедушки по басурманам стреляли видать)на том и всё.
    Как говорится..далі буде

23. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Доброї ночі. Ну покрутити крутилки то гут, для того вони там і є. Негативний досвід теж досвід. Грунтбалансом можна вирізати мідь, це якщо перекрутити ЗА мітку Стаса, можете перевірити, чуйка на мідь та сплави впаде, або зовсім виріжеться. Коротше перекручуєте грунтбаланс, дискрім викладаєте до відрізки кусочка фольги, і шуруєте на якийсь закинутий ставок, чи місця травневих п'янок радянських. Огризки мілкі сигаретних пачок Ви вже вирізали, ходячку тодішню теж майже разом з радіаторами від газонів шо шофери погубили, і збираєте золоті сережки та кільця, загублені по п'яні. Мої 20% за наводку.

ЕвгенийШ подобається це.
  24. dominator343

dominator343 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.168
    Адреса:
    Украина, Бровари
    Золоті кульчики з Шаблею ніколи не знаходив, поки не перейшов на 18 (і більше)кГц прилади. Спочатку була Тьорка 305 зі снайперкою Нел 6" - непогано, але після неї на тому ж заході Ред Голдом з 5" ще п'ять виробів ( загальна вага 11 грам) знайшов. Думаю що там було 21 кГц.

25. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Тут конечно не поспоришь относительно высокой частоты...но в данном случае (как по мне)Госпожа Удача была на вашей стороне.
    Я с Саблей золота не находил(она у меня неделю как из"магазина"приехала),но тесты провел со скуки ..золото и серебро видит отлично.
    Кольцо золото 4 с мелочью грамма видит в анфас 28 см(по воздуху) в профиль -5 см,сереги видит 20-22...как то так,динарик 2,8 гр-20 см норм сигнал (прям вчера пробовал в черноземе лёгком)

26. ЕвгенийШ

ЕвгенийШ Gefreiter

Интересно, интересно...попробую