Tesoro Golden Sabre,Eldorado от Боец группы Север

Тема у розділі 'Техніка для пошуку', створена користувачем Vladimir032404, 13 кві 2012.

1. walter leipe schutze

walter leipe schutze Gefreiter

Повідомлення:
    36
    Вітаю.Теж замовив і отримав.Котуха метелик.Брав бо є повноцінні два режими.Всі метали для поля.Дискрім для засмічених хатниськ,місцин пікніків,та ін.Дуже подобається тесорів дискрим.Давно мав нагоду юзати фірм.тесоро.Снайперку не замовляв, хоча мд з однією котухою трохи,,однорукий,,.Те, що глибина менша ніж у деяких приборів, то ніц.Ходив навіть з котухою 30 DD по смітниках і норм.Але з дискрімом, май' буде легше.Загалом брав на ,,потім,, самі знаєте чому.Вдячний Станіславу.Виконав всі мої забаганки.Всім Перемоги і добра.

Слемский подобається це.
  2. Цікаві лоти

1. (в наявності 3 шт.)
      Продам або виготовлю під замовлення котушку до металошукача Квазар, Фортуна, Кощей, Гаррет, ТХ-850,...
      1400 грн.
    2. Характеристика: · Матеріал: пластик/ прокладки: гума · Товщина місця посадки: 10 мм...
      150 грн.
    3. Катушка Х-Терра моно 7.5 частота, уши сделаны ,рабочая
      950 грн.
    4. Поисковая катушка Nell Attack к детектору Минелаб Exploer SE ,имеет ряд преимуществ в сравнении...
      4100 грн.
    5. КатушкаSC30 до ноктa скор2 ,нова ,не використовувалася
      4800 грн.
  3. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Навпаки. Феррит це типу важкий грунт(чорнозем, глина і тд) налаштований в майстерні, але з запасом. В більшості випадків БГ менший. Якщо покрутити БГ в сторону низького тону, типу ще важчий(за мітку), втратите велику мідь, її виріже БГ.

4. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Як він на позначці де вирізається феррит, може вирізати тільки пісок, якщо феррит важчий за більшість реальних грунтів, включно з піском?
    Щоб добратися до мітки ферриту, треба починати з піску, потім йде чорнозем з глиною, і десь далі вже феррит? Пісок не може знаходитись біля ферриту, він з іншої сторони шкали на її початку, пісок найлегше ріжеться, феррит не на початку шкали, а по середині. В одну сторону від нього легші грунти, по зменшенню їх важкості, в іншу сторону від ферриту важчі грунти в сторону збільшення. Вирізаючи ті грунти і мідь пропаде. Я не електронщик, але ув'язати пісок з ферритом, навіть мені на думку не спаде.

loptop та fedya_valki подобається це.
  5. Слемский

Слемский Obergefreiter

Повідомлення:
    73
    Адреса:
    Радомишль
    Це понятно, осталось понять це влево чи вправо:D

walter leipe schutze подобається це.
  6. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    o_O Давайте спочатку. У Вас двохтоналка чи ні,? Ви так і не відповіли. Феррит є в господарстві?
    Візьміть два кусочки, сантиметровий і трьохсантиметровий, подивіться де кожен з них виріжеться. Від меншого до більшого і рухається крутилка коли є потреба вирізати важчий грунт.
    Мені лінь перти за своєю саблею і експериментувати.Можете мідь взяти і дивитись в якій стороні від мітки її почне підрізати, теж взнаєте направлення.

7. Слемский

Слемский Obergefreiter

Повідомлення:
    73
    Адреса:
    Радомишль
    У мене два режима, дискр и алл, на дискр один тон, на алл два тона, ви це маете на увази? З миддю не зовсим понятно, хиба вона взагали повинна виризаться?

8. Слемский

Слемский Obergefreiter

Повідомлення:
    73
    Адреса:
    Радомишль
    Тоже есть мысля купить снаперку и руля.

9. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Балансом грунта можна вирізати велику мідь(пятак катерини наприклад), я ж не раз писав. Ввімкніть два тони, візьміть феррит, тицяйте до датчика(типу грунт відлаштовуєте), і крутіть БГ, він виріжеться приблизно там де поставив мітку виробник( не звучатиме ні високим ні низьким тоном), покрутите далі, щоб феррит звучав низьким, виріжете мідь.
    Для більшості грунтів діапазон де високий тон, ДО мітки, знайшли місце тиші(ні висого ні низького) і ходіть шукайте. За міткою то вже починається срака, а не грунти.
    Я давно не копаю, як міг пояснив, далі пас писати одне і те ж..

walter leipe schutze та Слемский подобається це.
  10. walter leipe schutze

Повідомлення:
    36
    Вітаю.На полі і в лісі руль.Хатнища,пікніки то ліпше снайп.На мою думку.З однією буде важкувато.А щось середнє то програє по глибині на цілнику.З повагою.

11. Слемский

Слемский Obergefreiter

Повідомлення:
    73
    Адреса:
    Радомишль
    Первый выход 2 коп 1980, пара гильз, вилок, две жмени проволки и крупное железо с глубины к сожалению не вырезается, с режимами вышло все наоборот все металы удобный, а дискр - нет, не слышно на нем когда сигнал смешанный. Плюс - хорошо высекает по мусорке цветное, снайперка не надо, эта 25 за снайперку, минус - прибор мелкий, в грунте 20 см и все привет. Завтра будет контрольный замер по чистому песочку.

12. walter leipe schutze

Повідомлення:
    36
    Тгс

13. walter leipe schutze

Повідомлення:
    36
    TGS від BGS то Сібола без пінпойнт (мінус) але з двотоном (плюс).По чутливості май. глибше.Проста в налаштуванні і є можл. з грою регулюв. Загалом Geraet (прибор) чотири П. (парк, пляж, пікнік, подвір'я).Eine Bediengung якщо лягла в руку, то лягла.Про ціну мовчу. Брав з метеликом.Жадібність.Прибор без Снайп. загалом однорукий.Маю ще іншого Geraet то ходив з 30 котухою по хатниськах.Ніц.Можливо...Ще ... подвір'я,хатниська в однотоні вичистите май скорше за інші Geraete .Про ,,відбити прибор,,.Якщо ідеш заробити ,то schwer zu sagen, важко сказати.Я ходжу ,щоб відімкнутись від Проблем.Bisjetzt не підводило.Головно то підбір місцини та додатковий варіант.(Обов'язково).Мож бути вибите вщент.Eigenwagen hab' nich'. Власн авто не май.

14. walter leipe schutze

Повідомлення:
    36
    Ще додам.трішки фарту нігди не завадить.Були випадки.Поле.Оранка то двотон.Подвір'я ,пікніки -то однотон. meine Meinung.(на мою думку).Ще хто гадає що по звуку щось неодмінно точно визначити... З іншим прибором по звуку точно хрип безкозирки.Копнув 20 коп 1859 стан супер.і над 2*3см ірж блях. Ungefaer so (якось так). За Deutsch не кпиньте.Моя друга рідна.Всім Перемоги , миру ,здоров'я, добробуту!

15. Dedpul0987

Dedpul0987 Schütze

Повідомлення:
    1
    Адреса:
    Погребище
    Ні я находив

16. Sasha 13

Sasha 13 Obergefreiter

Повідомлення:
    66
    Адреса:
    Львів
    Чудово шукає,просто вам не попадає. В мене шість виходів було без жодної фібули,а один день тільки їх і копав.

loptop подобається це.
  17. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Таке може бути якщо перекрутити баланс грунту, чуйка на мiдь впаде.

18. Grunvaldss

Grunvaldss Oberschütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Вінниця
    IMG-ba6ba4bbb609af79f2c06572835cbd22-V.jpg

Omikron, Lym, walter leipe schutze та 3 іншим подобається це.
  19. Grunvaldss

Grunvaldss Oberschütze

Повідомлення:
    27
    Адреса:
    Вінниця
    І тут він в пригоді став.

Cladotrix подобається це.
  20. cer

cer Oberst

Рейтинг:
    5
    Відгуків:
    190
    Лоти
      на продажу:
    9
      продані:
    385
    Повідомлення:
    4.870
    Адреса:
    украина.хотин
    Майже ідеальний прилад ...

Gviga та Cladotrix подобається це.
  21. Maksim_35

Maksim_35 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    1.119
    Адреса:
    Кривбасс
    Подскажите копал в сыром чернозёме .баланс пришлось крутить на всю .только так непикало при взмахах вверх вниз.
    Это нормально?

22. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    Нет. Но судя по Вашей геолокации, будет нормально:beer: Не в обиду, бывал на ваших краях, там руда чуть не из земли вылазит сама, на таком "грунте" будет очень нелегко искать, это всё равно что на большой железной сковородке искать 1 коп ссср:D Не везде, конешно

Maksim_35 подобається це.
  23. Maksim_35

Maksim_35 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    1.119
    Адреса:
    Кривбасс
    У Тёщи на огороде тоже также.

24. fedya_valki

fedya_valki Leutnant

Повідомлення:
    2.788
    Адреса:
    Валки, Харьковская обл.
    А тёща теж на залежах залiзноi руди живе? Це у Вас або зламався канал в приборi, або залiзо поперло з надр Землi:smile_12:

25. Maksim_35

Maksim_35 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    5
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    1.119
    Адреса:
    Кривбасс
    Так прибор токо купленный.
    Надеюсь что несломался.
    Сейчас негде больше попробывать.мокро и грязно.
    Дома тоже на всё пикает.
    При поиске чуйку на всю накручивал .а дискрим на 4

26. Cladotrix

Повідомлення:
    10.158
    Адреса:
    Україна
    Баланс грунта відлаштувати точно на скільки це можливо, на макс чуйці. Викопати ямку невелику, перевірити реакцію, і довідлаштувати.
    Потім збити чуйку до 8 приблизно, це ходове значення. Зазвичай виробники так і роблять, 20% накидають " на жадібність". А там вже хоч навалюй чуйку по максимуму, а хочеш ні..

walter leipe schutze та Maksim_35 подобається це.