я наблюдаю несоответствие украсть дни у одного созвездия чтобы отдать другому, чтобы у всех 12-ти было по 30 градусов на небосводе но их 12 + Змееносец
Там ещё древние начали считать , Так что если в этом разобраться можно людей читать процентов на 60% . Уж поверьте рака с Козерогом тяжело перепутать ) с УВ
Для мене працює, але не на 100%, бо я як і всі не є ідеальним! Найголовніше в тому, що мені вдалося вистрибнути з "колії", а це мені здається є найважчим. Не скажу що моє життя до цего було повністтю "чорним", але і "білого" в ньому майже не було! Якщо точніше то життя було, але воно просто було, тобто (буденне, однакове, рутинне, проблематичне).
Є різні люди! Уявіть собі екскурсію в картинну галерею. Екскурсовод в одному із залів, монотонно розповідає історію картин, глядачі начебто уважно слухають і роздивляються запропоновані екскурсоводом експонати. Все здавалося б ідеально, як повинно бути! Але є одне НО! Серед присутніх глядачів майже завжди є ті кому виставка у цьому залі геть не подобається, але вони стоять, через якусь незрозумілу "солідарність", чи то "тактовність" і через силу, слухають і роблять вигляд, що зацікавлені. Чи важко зробити той "крок", і залишити цей зал з не цікавою для вас експозицією? В людини завжди є вибір, є вибір залишитись, і змарнувавши свій час, невдоволеним піти з музею, чи просто залишити усіх, і перейти у той зал, де експонати вам до вподоби, в результаті залишити галерею задоволеним, та з гарним настроєм!
у вас есть любой выбор в этой жизни, нет только выбора выбирать под какой звездой родиться с рождения вам вбивают в голову что вы один из 12-ти автоматом настраивают против других 11-ти (какой гороскоп не почитай - твой знак самый самый остальные гэ) вам выбирать лишь то над чем вы властны
Це все звісно добре, але все ж таки реальних "проривів"в космічній галузі світу не спостерігається!! Був час коли все розвивалося дуже швидко, і здавалося, що вже скоро ми відвідаємо всі планети сонячної системи, і що не загорами технології гіперпросторового двигуна. Але в якийсь момент розвиток зупинився. Чому реально було відвідати Місяць у 60тих роках, а в наш час це проблема?
В 60 была гонка вооружений на все эти проекты деньги давали военные ,потом инвесторов стали искать в сфере туризма ,не прошло . Теперь ищут драгоценные минералы . С УВ
так анунаки - риптилоиды управляющие мировым правительством (комитет 300) не дают нам развиваться идёт звёздатый кристовый паходъ
Для розуміння світобудови варто почитати Села Рейчела та Блавацьку. Також варто ознайомитися із Девідом Айком та Джоном Колеманом. Із нового - нічого цікавого не бачив, будуть поради?
Ну і погода на вулиці! Дощ невщухає! Так і кортить "вбити" трішки свого часу за цікавими розмовами! Що народ скаже на рахунок матричної моделі світу, чи можливо таке в нашій реальності? В свій час всім відомий фільм з участю Кіану Рівза, зробив не аби який "прорив" в оригінальності деяких бачень