чіфір з тюлькою, смакота. Я даж в барах коли чай замовляю висипаю з пакетиків що то за чай якщо заварка не плава. прикол , можете спробувать я так 100 грн виграв. В пакетику, і із пакетика в двох чашках різна крєпкость буде і колір аще якщо налить води і всипать чай і чай залитий водою різний смак. от вам і загадка міра.
Семян увы, нету.. Лет 5 назад купил 100 грамм(интересовался сновидениями и т.п.) ну и грам 30 ушло на эксперименты.. И еще, каждый кто употребляет КАЛЕЮ - по разному описывает когда и как именно испытуемый "понял" её.. Дело в том, что с одного разу человек может ничего не испытать(не считая эффекта снотворного и т.п.) А все "гуру" рекомендуют пройти такой курс - пить чай(или курить) Калею каждый день, примерно за полчаса до сна ! Каждый день, минимум неделю.. Лично я понял Калею лишь на пятые сутки.. Описывать эффект не буду, тема не для трип-репорта) Скажу одно - вещь занятная, советую ! Могу выслать грамм 5 каждому, кто реально захочет испытать ее. Но только трем юзерам(кто первый отпишет в лс, одно место ТС- осталось два..) С условием - позже отписать результаты опытов )))
Нагадало <>сплю отлично, в семь утра ссу как конь, в восемь - сру как слон. Одна проблема - просыпаюсь в девять. (с)
тоесть от нее хорошо штырит и в тоже время: "Вопреки очень распространённому мнению, калея закатечичи не является наркотиком" это как понимать?
В какой-то степени малое подобие психотропа. И у каждого человека будет СВОЙ опыт.. Это как воздействие от водки - одному человеку хочется петь и танцевать(например) а другого тянет подраться с кем то.. но это не означает, что все 100 человек кто "забухает" будут все сто- бить кого то ! Повторю - у каждого человека индивидуально свое восприятие. P.S. Алкоголь кстати, тоже частично меняет сознание. А где то в Советской литературе(возможно Большая Советская Энциклопедия, но это неточно) читал такое, далее смысл текста"-..алкоголь ЧАСТИЧНО может считатся наркотиком" Но ведь если я назову водку"психотропным препаратом" - тут же встанут на защиту все юзеры,кому "беленькая" небезразлична.. ))) Это вы еще "Кратом" не пробовали ))) Он тоже легален(в Украине,в РФ-запрещен) Им ОФИЦИАЛЬНО лечат в клиниках людей. А в Украине подобного нет, ибо эти все растения-энтеогены еще мало изучены,увы..
Ну вот, сразу видно кто и что любит ))) (если что, то я "пятиборец"- и пью.. и курю.. и принимаю Энтеогены..) Каждому - СВОЁ !..
Ликероводочные изделия в последнюю очередь подходят для изменения сознания, наоборот, превращают человека, выпившего их, в низменное существо. Какая то неведомая надреальность в этом мире существует 100%, вопрос только, практической пользы, что дает познавшему все эти тайны? Как помогает или мешает в реальной жизни.
Чем меньше знаешь тем крепче спишь ) любые тайны это зло ! Что то такое узнали ,решили людям рассказать а люди на костёр или в дурку . С УВ
Допомагає, чи заважає? Мені здається, що цікавитись подібними речами потрібно, якщо звичайно людина не є переконаним матеріалістом. Я з дитинсва захоплювався фантастикою, мене завжди цікавили інші світи, та виміри! Якщо розібратися, то на перший погляд для багатьох наше життя здається простим, та зрозумілим. Народження, та рух з точки А в точку Б. Я багато раз завдавав собі запитання, чи це все для чого ми створенні, рухатись з однієї точки в іншу? Коли починаєш замислюватись над деякими речами, завжди приходить розуміння того, що насправді все дуже складно, кожна річ, яка нас оточує має свою таємницю. Не потрібно приймати спеціальні препарати, щоб це зрозуміти, потрібно інколи замислюватися, над тим, що нас оточує!
Наприклад книги В.Зеланда, реально допомогли мені налагодити "контакт" з природою навколо нас, та накопичувати так потрібну для життя позитивну енергетику. В кожноденні суєті, ми зазвичай забуваємо, що створені природою, і що тільки спільне існування дасть результат гармонії! Ми так "захоплені" матеріальним, що майже не звертаєм уваги, на навколишній світ. Зупиняючись інколи на декілька хвилин, присівши на паркову лаву, ми рідко усвідомлено розглядаємо те, що нас оточує. Так ми бачимо дерева, квіти, траву, але все це проходить на "автоматі", тоб то не усвідомлено! Тоді як купуючи нову машину, телефон, одяг, меблі, ми отримуємо "справжній" кайф. Але ж ми забуваємо енергія, яка надходить від цих предметів не є живою, це диструктивна енергія, яка руйнує!
Мені здається, любий копарь має такий "контакт" з природою, що пересічним і не снилося. Кожні вихідні в полях, лісах, наодинці з духами всесвіту, в таких є..х, де інші навіть за все життя не бувають жодного разу. Так що накопичення позитивної енергетики залежить точно не від природи.
Так! Є різні джерела позитивної енергетики, але жива природа є одним із найсильніших випромінювачів енергії!
Гарне хоббі! Теж довгий час займаюсь цією справою! Але не всі вміють, на природі, відчувати природу! В основному це проходить, так як я вже писав не усвідомлено! Найбільше, що в такій ситуації можливо отримати, це чисте повітря в легені , що також не є погано. Ви памятаєте те відчуття, коли в дитинстві забігаєш в пшеничне поле, вкрите волошками, та маками, падаєш на спину і вглядаєшся в чисту небесну далечінь, чуєш спів жайворонка, та відчуваєш тепло літа, в той момент ти найщасливіший на Землі! Це і є гармонія з природою, переживати подібні відчуття, є той "ланцюг", який надає нам справжню чисту, та живу енергію!
Ну это чувство в человеке есть всегда ! Многие Его бояться и закапывают его в глубине себя ))) Короче комплекс взрослости . С УВ
хочу екстазі спробувать але боюсь Одного разу камрад дав як його, ну короч що потенцію підвищує і т.д. короч випив я одну тоблетку, сиджу чекаю, 10 хв, 20, через час короч заснув х зна що не так ?