Тепловизор...olx.....скам....

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Akinak222, 9 січ 2021.

1. VovaVova

VovaVova Feldwebel

Повідомлення:
    238
    Адреса:
    Человек моря
    Все більш ніж серйозно - а поспілкуватися з продавцем перед замовленням вам влом? Я наприклад теж завжди відмовляю коли раптово роблять замовлення не попередивши та ще й з нульового акаунту

2. Цікаві лоти

1. Берці 42 р. Thinsulate Б.у. у гарному стані
      400 грн.
    2. Оригинальные резиновые армейские галоши, бахилы на молнии, защита для берц Бахилы используются неме...
      220 грн.
    3. Берці"Талан" розмір-41.Бувші у використанні невеликий проміжок часу.(Боєві!) У одному берц...
      600 грн.
    4. Рабочие ботинки со стальным носком. Производитель - американская компания LaCrosse® Footwear, Inc. с...
      950 грн.
    5. Зовнішній вигляд на фото. Нові. Дуже зручні, легкі та дуже м"які. Розмір 43 - 9.5 - 28 см. Паку...
      1099 грн.
  3. Андрей Стреляев

Андрей Стреляев Feldwebel

Повідомлення:
    279
    Адреса:
    Україна. Донецька обл.
    Доброго!
    Мой личный опыт.
    Искал прибор на олх. Пару месяцев регулярно мониторил.
    Появились обьявы в начале января какого то Евроломбарда. И цены - ну Очень сладкие!
    Позвонил - да, все есть, все - в состоянии нового!
    (Еквинокс 800 - за 10000 всего!).
    Позвонил - да, есть. Правда!
    Вот, сразу и счёт в монобанке - предоплата.
    На следующий день этих объяв не стало...
    Позже ещё одно из этих объявлений, с теми же фото встречал ещё на каком то сайте...
    Что сам видел - то и описал.
    С Уважением!

4. Dietrich88

Dietrich88 General-major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    3
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    3
    Повідомлення:
    5.343
    Адреса:
    ...
    Не влом. Навіщо хамити?
    Перед замовленням спілкувалися, продавець сам сказав оформляйте олх доставку. Сів прогуглив що це таке бо ніколи такого не оформляв. Розібрався, все зробив як треба , прийшло повідомлення чекати відправки посилки. Сиджу чекаю, пройшов тиждень... Продавець постійно поза зоною, зайшов на олх оголошення видалене. А ця запчастина мені потрібна вже негайно!
    І що тут з ваших слів "більш ніж серйозного" ? Те що мені треба в авральному ритмі шукати потрібну запчастину знову ?
    Я так розумію, якщо виставив предмет на торги а потім про все домовився з покупцем, знімати з торгів лот і вимикати телефон це кидалово за яке треба банити.
    Або навіть зняти лот з торгів, як це може бути? Ні в нас ні на фіолетовому такого немає.

5. VovaVova

VovaVova Feldwebel

Повідомлення:
    238
    Адреса:
    Человек моря
    Дякую за інформацію з перших рук. Шахраїв досуть з обох сторін. Але на ОЛХ є попередження щоб домовлялись виключно у чаті, тоді можна щось оскаржити з вередливим клієнтом але не з Шахраїв котрий з початку має на меті вас кинути

6. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    при оформлені олх доставки не можна переходити по ссилках запропонованих другою стороною
    все потрібно оформлювати на сайті олх
    тоді ризик лишитися грошей чи товару буде мінімальний

Ваня-30, VovaVova та Dietrich88 подобається це.
  7. VovaVova

VovaVova Feldwebel

Повідомлення:
    238
    Адреса:
    Человек моря
    Влом це хамити? А 《серйозно 》я вже зказав - шахраї з обох сторін....

8. ЯГД

ЯГД Stabsgefreiter

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    229
    Адреса:
    Украина
    Вот еще недавний опыт.
    Объява на ОЛХ, доставка есть, телефона для связи нет.
    Пишу продавцу, не отвечает. Нажимаю купить с ОЛХ доставкой, ну и по процедуре, деньги за товар, деньги за пересылку снимают с моей карты.
    Продавец через время отказывается от доставки, мне возвращаются деньги за товар, за пересылку а вот банковский процент за операцию естественно нет.
    Деньги не большие, но все равно не приятно.
    Теперь не пообщавшись с продавцом по поводу ОЛХ доставки, кнопку "купить с доставкой" не нажимаю :(

Бек та VovaVova подобається це.
  9. рост1972

рост1972 Oberleutnant отпуск

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    10
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    23
    Повідомлення:
    1.796
    Адреса:
    Хмельницька область
    А..ще є унікуми ( що тут ,що на олх) скидочку,50-100%))) або готовий купити за смішні гроші))вважаю що торгуватись в смс - неповага до продавця..

VovaVova подобається це.
  10. Cracker

Cracker Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    3.687
    Адреса:
    Украина
    Такой же самый и у меня.
    Процент не большой ,считаю его приемлемой суммой для приобретения определенного опыта сделок на ОЛХ.

ЯГД подобається це.
  11. Cracker

Cracker Major

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    3.687
    Адреса:
    Украина
    Я на такое даже не отвечаю.

VovaVova подобається це.
  12. Йцукен#

Йцукен# Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    933
    Адреса:
    Украина
    ОЛХ-рассадник кидал и неадекватов.По этому и нужно быть очень осторожным.Недавно общался с клоуном,продававшим прягу СА(Советской армии 70-80).,за 3 000 гр.С пеной у рта доказывал мне что она 1939 г.в.
    Реакция администрации-0.Эти тупорезы ни в чем не разбираются.

13. VovaVova

VovaVova Feldwebel

Повідомлення:
    238
    Адреса:
    Человек моря
    Тут нема шахрайства в прямому розумінні цього слова - просто людина необов'язкова або непорядна!
    Шахрайство - це коли беруть гроші та не відправляють товар, або взагалі зникають!

Я на ОЛХ вже десь 10 років і начебто засвоїв основні правила перестороги, але і в мене було декілька аналогічних , правда дзеркальних випадків.
    Так дзвонить (але я наполягаю щоб покупець все ж таки письмово у чаті підтверлив що, скільки і за які гроші згоден купити), або пише ( все це трапляється найчастіше ввечері), ми домовляємося про час зустрічі на наступний день. Я прошу щоб мене заздалегідь попередили як будуть виїжджати, аби я точно був вдома. Начебто на все є згода і я готую товар до продажу.
    Наступного дня відкладаю всі справи і чекаю дзвінка. Настає час зустрічі, але дзвінка все нема. Дзвоню сам, а мені й кажуть що сьогодні не можуть та приїдуть наступного дня (але на практиці це як правило означає "НІ"/передумали/вже купили/ знайшли краще чи дешевше... Питаю, а чому не попередили що угода скасовується ? Мямлять щось у відповідь і навіть не завжди вибачаються...
    За увесь цей час мого перебування на ОЛХ тільки один раз дівчина сама передзвонила, та вибачилась і сказала що передумала !

Висновок, - куй залізо поки гаряче! :)
    Але від шахраїв і просто непорядних людей ніхто не застрахований тим більше в інтернеті !!!... :mad:

І ще, одна важлива пересторога не тільки для ОЛХ - банківська картка повинна бути зареєстрована на свій окремий телефонний номер відмінний від реєстрації акаунту ОЛХ, соцмереж і таке інше , бо є шахрайські варіанти обчистити вашу картку знаючи телефоний номер до якого вона підключена !

Хрест подобається це.
  14. Саня ZP.UA

Саня ZP.UA General-major

Рейтинг:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    8.640
    Адреса:
    Запоріжжя
    За телефонну картку гарне зауваження !
    Щоб запобігти її крадіжки, потрібно в оператора написати заяву на персоналізацію номера, тобто, без вашого пашпорта (чи іншого документу) іі не відновлять, отже, не вкрадуть !

Бек та VovaVova подобається це.
  15. Андрей Стреляев

Андрей Стреляев Feldwebel

Повідомлення:
    279
    Адреса:
    Україна. Донецька обл.
    Блин!!!
    Раньше человека найти - целое Дело!!!
    Нынче, в сеть глянь - он весь там!)))....
    Без намеков!!!

С Уважением!

16. VovaVova

VovaVova Feldwebel

Повідомлення:
    238
    Адреса:
    Человек моря
    Это если реальный человек, а если подонок изначально заходит, чтобы нае и ная, то чужой аккаунт покупается и номер тел тоже подешевке все там же на ОЛХ .... :mad:

Останнє редагування: 2 лют 2021