Все більш ніж серйозно - а поспілкуватися з продавцем перед замовленням вам влом? Я наприклад теж завжди відмовляю коли раптово роблять замовлення не попередивши та ще й з нульового акаунту
Доброго! Мой личный опыт. Искал прибор на олх. Пару месяцев регулярно мониторил. Появились обьявы в начале января какого то Евроломбарда. И цены - ну Очень сладкие! Позвонил - да, все есть, все - в состоянии нового! (Еквинокс 800 - за 10000 всего!). Позвонил - да, есть. Правда! Вот, сразу и счёт в монобанке - предоплата. На следующий день этих объяв не стало... Позже ещё одно из этих объявлений, с теми же фото встречал ещё на каком то сайте... Что сам видел - то и описал. С Уважением!
Не влом. Навіщо хамити? Перед замовленням спілкувалися, продавець сам сказав оформляйте олх доставку. Сів прогуглив що це таке бо ніколи такого не оформляв. Розібрався, все зробив як треба , прийшло повідомлення чекати відправки посилки. Сиджу чекаю, пройшов тиждень... Продавець постійно поза зоною, зайшов на олх оголошення видалене. А ця запчастина мені потрібна вже негайно! І що тут з ваших слів "більш ніж серйозного" ? Те що мені треба в авральному ритмі шукати потрібну запчастину знову ? Я так розумію, якщо виставив предмет на торги а потім про все домовився з покупцем, знімати з торгів лот і вимикати телефон це кидалово за яке треба банити. Або навіть зняти лот з торгів, як це може бути? Ні в нас ні на фіолетовому такого немає.
Дякую за інформацію з перших рук. Шахраїв досуть з обох сторін. Але на ОЛХ є попередження щоб домовлялись виключно у чаті, тоді можна щось оскаржити з вередливим клієнтом але не з Шахраїв котрий з початку має на меті вас кинути
при оформлені олх доставки не можна переходити по ссилках запропонованих другою стороною все потрібно оформлювати на сайті олх тоді ризик лишитися грошей чи товару буде мінімальний
Вот еще недавний опыт. Объява на ОЛХ, доставка есть, телефона для связи нет. Пишу продавцу, не отвечает. Нажимаю купить с ОЛХ доставкой, ну и по процедуре, деньги за товар, деньги за пересылку снимают с моей карты. Продавец через время отказывается от доставки, мне возвращаются деньги за товар, за пересылку а вот банковский процент за операцию естественно нет. Деньги не большие, но все равно не приятно. Теперь не пообщавшись с продавцом по поводу ОЛХ доставки, кнопку "купить с доставкой" не нажимаю
А..ще є унікуми ( що тут ,що на олх) скидочку,50-100%))) або готовий купити за смішні гроші))вважаю що торгуватись в смс - неповага до продавця..
Такой же самый и у меня. Процент не большой ,считаю его приемлемой суммой для приобретения определенного опыта сделок на ОЛХ.
ОЛХ-рассадник кидал и неадекватов.По этому и нужно быть очень осторожным.Недавно общался с клоуном,продававшим прягу СА(Советской армии 70-80).,за 3 000 гр.С пеной у рта доказывал мне что она 1939 г.в. Реакция администрации-0.Эти тупорезы ни в чем не разбираются.
Тут нема шахрайства в прямому розумінні цього слова - просто людина необов'язкова або непорядна! Шахрайство - це коли беруть гроші та не відправляють товар, або взагалі зникають! Я на ОЛХ вже десь 10 років і начебто засвоїв основні правила перестороги, але і в мене було декілька аналогічних , правда дзеркальних випадків. Так дзвонить (але я наполягаю щоб покупець все ж таки письмово у чаті підтверлив що, скільки і за які гроші згоден купити), або пише ( все це трапляється найчастіше ввечері), ми домовляємося про час зустрічі на наступний день. Я прошу щоб мене заздалегідь попередили як будуть виїжджати, аби я точно був вдома. Начебто на все є згода і я готую товар до продажу. Наступного дня відкладаю всі справи і чекаю дзвінка. Настає час зустрічі, але дзвінка все нема. Дзвоню сам, а мені й кажуть що сьогодні не можуть та приїдуть наступного дня (але на практиці це як правило означає "НІ"/передумали/вже купили/ знайшли краще чи дешевше... Питаю, а чому не попередили що угода скасовується ? Мямлять щось у відповідь і навіть не завжди вибачаються... За увесь цей час мого перебування на ОЛХ тільки один раз дівчина сама передзвонила, та вибачилась і сказала що передумала ! Висновок, - куй залізо поки гаряче! Але від шахраїв і просто непорядних людей ніхто не застрахований тим більше в інтернеті !!!... І ще, одна важлива пересторога не тільки для ОЛХ - банківська картка повинна бути зареєстрована на свій окремий телефонний номер відмінний від реєстрації акаунту ОЛХ, соцмереж і таке інше , бо є шахрайські варіанти обчистити вашу картку знаючи телефоний номер до якого вона підключена !
За телефонну картку гарне зауваження ! Щоб запобігти її крадіжки, потрібно в оператора написати заяву на персоналізацію номера, тобто, без вашого пашпорта (чи іншого документу) іі не відновлять, отже, не вкрадуть !
Блин!!! Раньше человека найти - целое Дело!!! Нынче, в сеть глянь - он весь там!))).... Без намеков!!! С Уважением!
Это если реальный человек, а если подонок изначально заходит, чтобы нае и ная, то чужой аккаунт покупается и номер тел тоже подешевке все там же на ОЛХ ....