И как часто Вас кидали ? Меня за 10 лет ни разу Если не ошибаюсь, то дело могут открыть начиная с суммы 170 грн, то есть стоимость палки колбасы !
Адміністрації скаржились ? Скільки років було тому акаунту ? Чи вважаєте 50 грн адекватною ціною, щоб втратити старий акаунт, а потім заново купувати новий чи створювати самому й заливати нові об'яви ? Зараз на ОЛХ чітко на це реагують і відразу банять, то ж доводиться доказувати що ти не верблюд !
Так вас кидали или при каких обстоятельствах или это рассказ друга у которого кинули подругу, с которой он сейчас не живет, поэтому подробностей не знаете ? А я за вас и не переживаю, просто запрашиваю чтобы скинули еще фото товара с другого ракурса! Ну и другие обстоятельства учитываю...
Как и ожидалось никаких личных фактов нет и не было , а просто где-то что-то слыхали/нагуглили и просто решили встрять в разговор... Слив защитан !
Трололо отвалил, поэтому вот тут для реальных покупателей/продавцов, хоть и не совсем ОЛХ, но принципы те же : Безопасный онлайн-шопинг: как распознать фейковий сайт Повний текст читайте тут: https://glavcom.ua/ru/news/bezopasnyy-onlayn-shoping-kak-raspoznat-feykoviy-sayt-729409.html
Цій сторії років два. Скільки років було тому акаунту ? Не прам'ятаю. Вищий пілотаж тії афери, - це те, що Кірою було виставлено на продаж до 10 лотів. Дуже грамотно підібраний асортимент товарів і їх ціна. Як раз, для колекціонерів. І я вважаю, що там зіграли всі лоти. А не тільки мої 50 грн Тобто, це не прикрий випадок. А добре спланована спецоперація по відєму чужих гроше в особливо великих розмірах
Олх-рай для шахрав. Купував товар, продавець і я з одного міста. Домовилися про зустріч: підхожу, телефоную. Продавець каже, що продавати товар передумав. Написав декілька скарг адміністрації - нуль реакції. Для цікавості глянув на це оголошення - досі активне. Два роки пройшло. Загадка якась. Певно, ще раз перетелефоную, домовлюся про зустріч.
Рай для мошенников не ОЛХ а наше законодательство . Здесь кидают не меньше ,достаточно посмотреть черный список. На ОЛХ просто на порядки больше народу ,соответственно и кидков. Когда очень кому то надо - все звонки,любые манипуляции с картой и счетами отслеживаются элементарно.С привязками к местности и т.д и т.п. Современная техника дает в этом плане просто огромные возможности ....Но не для всех
Еще хочу отметить большую некомпетентность модераторов ОЛХ,и их зачастую зависящее от настроение реакцию на факт состоявшегося или готовящегося кидка.Кроме того зачастую дело заканчивается не удалением или блокировкой аккаунта,а просто удалением обьявлений-если человек подымает обьявы за деньги.
Если товар легко повреждаемый, тогда приходите на НП и пакуете товар при них и страхуете на «сумму». Они ставят отметку, «товар при відправці оглядався». И если что, не будет никаких проблем получить страховку.
lex1187 все верно. Но кому-то хочется просто отдать и уйти. А потом появляются посты что в большую коробку положили,или не надёжно успоковали и разбили .
Ну к сожалению не все так поступают. И даже банально коробку по размеру выбрать в лом . Вот так к примеру я получал разводные ключи
1. Тут кидають значно менше; 2. Я все розумію але щоб два роки висіло оголошення шахрая; 3. Чорного списку на ОЛХ взагалі немає; 4. Навіщо мені всі ці спецоперації з інфоботами в телеграмі, сайтами з відгуками, якщо я просто хочу купити мікроскоп. 5. Законодавство я не зміню, а от вибрати безпечний майданчик для торгів я можу.
О, мистер балабол отдохнл и опять вернулся с новыми силами резать правду-матку, хотя личных примеров у него нет - просто кто-то где-то когда-то что-то сказал!
Слава Богу, всё доезжало в целостности и сохранности. Пару раз получал коды на бесплатную доставку, за опоздавшую посылку. Товарищ получал страховку за разбитую фару.
Добрий день! Є питання по OLX . Я там ніколи раніше нічого не купував, ось нещодавно знайшов потрібні запчастини до техніки. Замовив ОЛХ доставку, але продавець видалив оголошення. Суть питання така: чи може продавець знімати товар з продажу після того як покупець оформив олх доставку і очікував отримання грузу?
може олх доставку на першому єтапі він повинен підтвердити чи відхилити в першому варіанті в нього на відправку є три дні в другому, вам на рахунок повертаються гроші
ситуації бувають різні, не завжди можна вчасно зняти з продажу товар, який, наприклад, міг продатися на іншому ресурсі в любому випадку, олх доставка це беспечній варіант торговлі на олх