На днях бачив англомовний коментар до цього малюнку. Зміс був приблизно такий:« ті хто дивиться з гори в низ, бачать обісранців. А ті що дивляться знизу до гори, «лише анальні отвори»»
Як відноситися до того що деякі релігії попереджають людей про небезпеку клеймування людей, та контролю над свідомістю людей? На мій погляд вони не роблять бидло з людей, навпаки, вони попереджають людей, щоб люди не перетворилися на бидло. Не всі, але є такі що попереджають. Що до назви теми - "теорія заговору", це явна підміна понять. Схоже на те що хтось хоче висміювати тих людей, які говорять про практику змов, як персональних, так і "корпоративних", нав'язуючи тим хто обговорює змови, таку назву їх обговорення, яка фальсифікує саму суть визначення обговорення. Цим вони досягають ще однієї цілі - люди говорять про ТЕОРІЮ, а не про самі змови.
Ну давайте почнемо з найпростішого - кому це вигідно, яка мета? А... стоп - забув спитати ЩО саме вигідно? Бо дивлячись на результати президентских виборів, я не думаю, що треба когось там чипіравать))) НЛП-маркетинг наше фсьо. Це я як реклямщик вам кажу
Дивне запитання - "кому вигідно щоб люди не знали що їх труять, для того щоб використовувати як безправних рабів, та щоб знищити фізично по шість чоловік з кожних семи їх родичів та друзів, чи їх самих"? Навіть не знаю що відповісти.
ну і я не знаю, що сказати - ви можете чітко вказати на замовників? Про фармацевтику не питаю - тут просто великі гроші крутяться - але ніякого відношення до конспірології нема. ДюПонт відкрито лобіює свої інтереси і нагло душить дешеві-дієві засоби. Не знаю чи пам'ятаєте, але в моєму дитинстві в аптеках ще робили порошки, змішували, всякі та мікстури на основі рослинних препаратів.... а потім з'явилися синтетичні ліки і фармація стала прибутковішою за нафту і газ
Це ще одне клеймо для висміювання людей, які викривають злочини проти людей. Навіщо ви користуєтеся брехливими назвами? Щоб правдиво передати суть потрібно писати, не "конспірологія", а "розслідування геноциду" або ще зрозуміліше - "боротьба з тими хто знищує людей". Ви так троллите, чи дійсно нічого не читали та не чули про "золотий міліард", чи про "новий порядок", чи про клейма в вигляді штрихкодів (доречі, описаних в "Откровенні" ), які розробляє команда фінансуєма Гейтсом?
- вибачте - не читав апокаліпсис у сучасній версії, а в оригіналі про штрихкод нічого нема. - золотий мільярд кого-чого?
свіжина - банкомати ліквідують, переходимо на електронні гроші.... якось одразу нагадало початок "5 елементу" коли ГГ за борги викидають із життя
Вважаю що якщо відноситися до "Одкровення" як до книги яка одурманює людей і немає нічого спільного з дійсністтю, не мати навіть початкових знань електроніки, та головне - не аналізувати інформацію, то можливо не зрозуміти що таке 3 шістки на чолі людини. Але якщо хоча б знати будову штрихкоду, то навіть не уявляю як можна не побачити в Біблійському клеймі з трьома шістками, три шістки в штрихкоді https://ru.wikipedia.org/wiki/European_Article_Number. А якщо ще й знати що Гейтс намагаеться ввести примусове клеймування людей штрихкодом-"вакциною" з трьома шістками, то як можна не побачити опис штрихкоду-клейма в Одкровенні, який згодом покриється гнійними струпами? Ви ж бачите 3 шістки в штрихкоді? Не думав що знайти в гуглі інформацію про новий "світовий порядок" це така величезна проблема. Чи це все-таки троллинг? Ця документація на біоматеріали в добавках дійсно є у відкритому доступі. Зверніть увагу на те що коли літак підлітає до границі міста, у нього з'являється "хвіст", а коли літаки вилітають за границі міст, хвости раптово зникають.
По поводу ролика "Мясо человека уже в магазинах"... Вы у гурманов-китайцев спросите , как они абортированых младенцев жрут. Без всякого "мирового порядка"...
Да. А Украина экспортирует "абортивный материал", то есть, куски младенцев разорванных жывьём, хирургическим инструментом "врачей"-палачей. Причём аборт делают так, чтобы ребёнок испытывал максимальновозможную боль, для того чтобы получать наркоту из надпочечников истязаемых детей. А тех кто об этом говорит - высмеивают, называют "конспирологами", сторонниками "теории заговора", и пытаются сделать так чтобы они выглядели дуриками.
от не бачу, в штрихкоді багато цифр - в тому числі і шістки. до того ж 666 число Сонця а не звіра. а отут взагалі ніц не зрозумів - я як раз і прошу вас без відсилань мене до гугля пояснити свою особисту точку зору, і сказати кого саме ви вважаєте поработителями. Бо випєндрюємось всі разом, а відповідати перед Вишнім будемо поодинці))
Уважно почитайте опис штрихкоду. Число 6 кодується двома вузькими полосками. Полоску називають штрихом. В кожному екземплярі наклейки з штрихкодом є три пари полосок, які виділяються поміж інших полосок тим, що вони зображені довшими штрихами, ніж штрихи які несуть інформацію про предмет, на який нанесений штрихкод. Пара вузьких полосок означає число 6. В штрихкоді є три пари вузьких полосок трохи довших ніж всі інші, які означають три числа 6. Тому кажуть що в штрихкоді є три шістки, або іними словами - число 666. Я так пояснював навіть шестикласникам, і вони мене розуміли. Були деякі труднощі з п'ятикласниками. Вони ще не настільки добре засвоїли поняття "кодування", недостатньо добре розуміли що означає слово "штрихкод", тому доводилося додатково розжовувати деякі поняття. Тож, сподіваюся що ви зрозумієте про які три шістки в штрихкоді йде мова. Ці три шістки немають взагалі ніякої технічної користі в коді, тому вони є чисто символічними. А для тих хто намагався зрозуміти що написано в Одкровенні, вони явно асоціюються з трьома шістками - числом імені сатани, хоча б тому що ситуація з грошима йде до того що без цього числа, тобто без штрихкоду, нічого не зможете ні продати ні купити. Цитую "Одкровення" - "кто имеет ум, тот сочти число зверя, ибо это число человеческое; число его шестьсот шестьдесят шесть". А у Вас є пруфи які підтверджують ваше твердження, "чи просто поговорить як бабці під парадняком"? Знущаетеся? Що може бути незрозумілого в такій простій фразі - а Украина экспортирует "абортивный материал", то есть, куски младенцев разорванных жывьём, хирургическим инструментом "врачей"-палачей??? Ви не знаєте що називається абортом? Чи не розумієте якесь інше слово? Моя точка зору - аборти, це вбивства людей, з особливою жорстокісттю. В чому проблема? Ви не розумієте що та як шукати, чи просто троллите? Користуюсь загально-прийнятими поняттями. Тому можу називати "поработителями" тих хто намагається зробити з людини раба. А ви якими поняттями користуєтеся? О тож бо й воно! Я особисто не "випендрююсь", а попереджаю. А ви?
ось нате вам православне дослідження))) http://www.pravoslavie.ru/shengen/soloviev.htm Такими способами можна довести що завгодно - наприклад, що 2х2=5