Ну якщо Ви підняли питання про всесвітню змову, то релігія тут на першому місці по промиванню мізків. Знову ж таки банківська система почалася з тамплієрів, знищенням пам’яток інків та майя займалися ієзуїти. Список дуууже довгий
Чому? Якщо жреці т.зв. світових релігій роблять з людей бидло? Я ж не торкаюся Ваших вірувань, я лише вважаю, що попи-ксьондзи-імами-тащехзнахтозтоїхкасти і є основою тої самої всесвітньої змови.
А вы думаете для чего изначально создавались сайты типа "Однокласники" и им подобные, для простого общения с друзьями?
для обогащения их создаталей. слава фейсбука и его капитализация покою не давала. как и антивирус коцперцкага - изначально был просто антивирь, потом стал орудием шпионажа. 1с тож самое. ради наживы создавалась. сейчас - тотальный шпионаж
І тут я з Вами згоден! Але просто цю тему можуть читати люди, у яких кардинально інші погляди на життя і на рилігію. На мою думку людина повинна поважати думки інших.
Если вы копарь,,то добро пожаловать в профильные темы,не создавайте тем давно набивших оскомину у старожилов форума.Надоели уже англичанки гадящие,жиды людоеды,и прочие порождения больной фантазии РЕН ТВ.
Не звертайте уваги на підй…ки пана Р)) Він завжди такий…гм ввічливий. Ви ще пана К% не знаєте то другий чобіт з тої пари))))
Все нормально, по іншому і бути не може, навпаки я вважаю, що тема якраз знаходиться у потрібному руслі.
если Вы будете достоверно знать что версия аппонента не правдива , Вы всё равно будете с ней считаться и уважать ?