Тема

Dieses Thema im Forum "Модерування" wurde erstellt von Buntara, 27. Jan. 2021.

1. Buntara

Buntara Hauptmann

Доброго дня,питання що за самоуправство? всім, хто мене знає і хто ні,я ветеран російсько-української війни з 2014-(можу надати докази,хто не вірить)
    ,і тому я маю,право вимагати і спитати,за що забанили чоловіка(і не раз) під ніком -
    Vik66, вимагаю не гайно його розбанити,вважаю що той чоловік не зробив нічого такого поганого,я із задоволенням читаю всі його теми по подорожуванню,і зокрема по парашутизму як спорту сам і теж займався і служив.Забаньте мене,якщо у Вас то получиття звісно,а чоловіка нівчому невинного,майте совість тут же звільніть,свою учотку-як гарантію на алтарь кладу...Слава Україні-Героям Слава,Слава- ВДВ! ( і то лайно,яке ви відкрили в його профелі які він удалив,а ви відкрили,коменти маю наувазі знищить,удаліть,а то я того так не залишу...Дякую(Думаю,що на цей раз мене почули,бо слілуючого разу,я просити не буду)...

Vik66 und Аэродром gefällt das.
  2. Интересные лоты

1. Вітаю, Друзі. Пропоную чудовий екземпляр який прикрасить Вашу колекцію. Гільза з боєприпасу для ЗСУ...
      333 грн.
    2. Значок Reichsfestspiele Heidelberg.
      300 грн.
    3. Круг полірувальний D50 х 15 d3 мм насадка для гравера (полірувальна тканина) Підходить для поверхнев...
      120 грн.
    4. Чайник солдатський РІА 7 л важкий мідний, полковий, все рідне(кришка, ручка), можна використовувати...
      2900 грн.
    5. Ціна нового 102.000грн Стан БУ Пишіть кого цікавить,торг присутній
      43000 грн.
  3. Buntara

Buntara Hauptmann

і,ще одне не пробуйте мене відтіснити,я впрягся за того кого я рахую достойним,хочете мене відтіснити давайте один-а один боротися,я в молості і проти семи-10 вихотив,кажу ще раз модератор-будь людиною,а не лайном вийди на звязок,розпишіть мені за що чоловіка як мінімум в 2 банять,а там будем вже вирішувати...

Vik66 gefällt das.
  4. Благодарю, Buntara.
    Сегодня только лишь получил доступ.
    Забанен был за спор с модератором в ЛС. Там мата даже не было и спор был мой в тон оппоненту.
    На мое обжалование ответ не получил.

На тему модерирования по беспределу, сделаю тему.
    Ссылку здесь тоже дам.
    Проблема только в том, что согласно требованиям Правил форума, обсуждение действий модератора запрещено. Даже когда тот действует по беспределу и не наказан.
    Ничего. Тему сделаю без нарушений.
    Хоть Артем мне и на предыдущие вопросы о нарушениях Законов Украины и Правил форума, на форуме, не ответил.
    Тема "Нарушения требований п.п.6, 7 Правил форума". https://reibert.info/threads/narushenija-trebovanij-p-p-6-7-pravil-foruma.1199537/
    Ну, отсутствие ответа - тоже ответ.

Buntara gefällt das.
  5. Buntara

Buntara Hauptmann

З поверненням камрад,я давно вже зробив про себе висновок про цей сайт,а адміністрація тут або сліпа,толі їй все пофігу,одне знаю тут правди марно шукати марно,але таки сила в правді,на тому і стоїм.:smile_18:

Лісоруб und Vik66 gefällt das.
  6. Ребята оправдывают все наличием войны. В эту ловушку попали многие во все времена. Я через это прошел, в свое время. Не принимая это, понимаю их.
    Читающих гораздо больше пишущих. Много думающих сложно и понимающих объемно. Писать только не хотят, по разным причинам. В основном для них и пишу. Они должны знать, что не все так плохо из того, что видно.

Лісоруб gefällt das.
  7. Buntara

Buntara Hauptmann

Та причiм тут війна.Війна то кров і сльози,біль і страждання.Але війна не списує ні злодійства ні мародерства,а навпаки підсилює відповідальність за них.А ворог,ну що ж до ворога,то будь-якого треба бити.

Сикарио, Лісоруб und Vik66 gefällt das.