Однажды Мюллер придумал замечательный способ узнать, какой же все-таки Штирлиц национальности. Он решил пригласить его в гости и понаблюдать, как тот уйдет: Если не попрощавшись, значит, англичанин. Если выпив все спиртное, перебив посуду и совратив хозяйку — француз. Но когда Штирлиц вообще не ушел, а стал жить у Мюллера, постепенно перетаскав к нему свои вещи, группенфюрер наконец догадался, что Штирлиц, таки — еврей.
" Дівчата,ну все повернулася я від рідних...Поки ще в шоці..Загальний збір! приїздіть до мене..треба вина попити..багатО.. Алінка,"велике дякую" тобі за подгон мені типа "нареченого"..Ні,відпрацював він професійно= тут питань нема..хлопець видний ,симпатишний, язик підвишений(як я тебе розумію..хі-хі..)- комунікабельний..навіть занадто...На " смотринах" слово ніхто не встигав вставити-всіх перебалакав,перетанцював..подруги дитинства вААпче в ах*її...бігали за ним ,не знали де підмахнути..сучки..)).Але це хня..Головне що він так сподобався ВСІМ рідним( а ви ж знаєте ,що вони ніколи не можуть домовитися ,щоб зробити щось спільно..))..А тут прямо- "всеее..нічого не хочемо чути! готуємося до весілля восени!"..Це ж піпець...Нііііі,це ще не повний піпець...Я не знаю ,що йому там у відповідь наобіцяли батько,дід,і всі мої дядьки ( бо бухали вони всі у сараї до ранку!) ,алеее! він сам тепер міні заявляє, що бере мене в жінки ( ну типа влюбився..і інша лапша)..А я ж бачу його хитрі очі!.. Дівчата , терміново !приїздіть..бо я сама не вигрібу оце все!.."