З жіночого часту. Довге тому під спойлером. Спойлер Ксенія (учасник): - Дівчатка, потрібна ваша допомога! Я не знаю що мені робити! Як вчинити? Іриска(учасник): - Ксюш, що трапилося? Ксенія (учасник): - Доньку випускницю друзі після випускного кличуть на дачу. Відпускати чи ні? Що порадите? Мелодія(учасник): - З ночівлею? Ксенія (учасник): - Без ночівлі. Олюшка(учасник): - Ну, якщо без ночівлі... Сніжок(учасник): – А хто там буде взагалі? ФатаМоргана(учасник): +1 до питання Ксенія (учасник): - Та весь клас братиме участь. Але мені якось неспокійно... Міледі (учасник): - Весь клас? Ого! Марина(учасник): +1! Мелодія (учасник): +1! Душа вітру (учасник): +1! Ксенія (учасник): - Яке "ого!" ? Ви про що? Дівчатка, не лякайте мене! Я вже й так чорті про що думаю! Маргарита (адмін): - Ксюш, для початку заспокойся. І уточни будь ласка питання. Дача – це місце чи процес? Мелодія (учасник): +1 Міледі (учасник): +1 Марина(учасник): +1 Олюшка(учасник): +1 Іриска(учасник): +1 Сестра_Світанку(учасник): +1