Відразу кажу: НЕ ПОВТОРЮЙТЕ НІ ЗА ЯКИХ ОБСТАВИН!!!! Мєлкашечний патрон (ТТ-шні і люгеровські теж підходять). Виклупуєш кулю. Обценьками зажимаєш дульце гільзи, щоб порох не просипався. Відкручуєш голову з 82 мм міни. Вермахтовим кортиком - найбільш "вдобний" для процедури предмет - наколупуєш з неї толу. Куски наколупаного зсипаєш до консервної банки. На костерку розплавляєш. Заливаєш розплав у піддон з сірникової коробки - ну той, що щє з дерев'яного шпону був і об'клеєний синім папером (сірники і "чиркалку у карман). Ждеш секунд 5-7 і, поки тол щє гарячий, але щє не застиг, підготовлений "детонатор" з гільзи, зплющєною стороною на пів корпуса втоплюєш у гарячий тол. Отриману "конструкцію", відразу суєш у калюжу. Після застигання толу, зверху тієї частини гільзи, що стирчить з шашки, намотуєш чи бинта, чи шпагату. Просочуєш бинта керосином. Кладеш під балкона вредної бабки з 1-го поверху. Піпалюєш бинта ... і на п'яти чим дуж... Десь через хвилинку: БА-БА-БАХХХ! З півгодинки повертаєшся... ну міліція... ну зевак з десяток-два-три... ну стекол не має у вікнах хфатери бабки і у деяких непричетних...посвистуючи скрізь зуба - "а я тут нє прічом, я граюся з мячом"... Пи.Си. Товариш майор - то було майже п'ятьдесят років тому! Строк карного переслідування вже закінчився... тим більш і та бабка жива і здорова залишилася і скло їй ЖЕК вставив. Ну може трохи заїкатися стала, алеж не довго - вже через місяць нас по матері ганяла з двору.... Ну а шо і в школі вікна теж пару раз вилетіли... ну то, таке - то Серьога...йому біологічка не наравилася... Пи.Пи.Си. Бл.ть, як ми з пацинами живими залишилися з такими експерементами для мене загадка і до сьогодні... P.P.P.S. Ой забанять мене за ті "інструкції"...