А от і - не правда! Мені - за 50-т. При можливості завжди відвідую дискотеку 80-х. Так от, шанси на секс збільшились в рази. Поділюсь досвідом: на протязі цього року з 12-ти спроб, 11 були успішними. Секс - був! Непоганий, до речі. І тільки 1 раз отримав відмову. А Ви кажете...
то добре, бо трошкі молодше, ще не маю такого поважного віку і дискотеки не ходжу і так часу замало, а решта все в нормі, трохі більше ніж 12-ть раз на рік можу за місяць виконати план не рахував особо .
От гади... Мова іде за дискотеки! І кількість вдалих спроб іменно на дискотеках! Не враховуючи інших випадків і місць!
Муж с женой занимаются с#kсом, тут в комнату заходит Вовочка, и говорит: - Папа, можно я с вами поиграю? Отец в ступоре, говорит: - Ну ладно... Вовочка садится отцу на спину, отец продолжает заниматься своим делом..., тут жена начинает постанывать, в этот момент мальчик говорит отцу: - Папа, ты щас осторожнее, а то я в этот момент всегда с дяди Коли падаю!
Черный мальчик спрашивает у белой мамы: - Мам, а чего ты белая, бабушка белая, дедушка белый, все белые, а я - черный? - Ой, сынок, как вспомню ту вечеринку - хорошо, что не гавкаешь!
-Куме, ви казали ,що мріяли про секс утрьох... - Та я й зараз мрію... - То біжіть мерщій додому. Може, ще вспієте...