Телефоны xiaomi, huawei, meizu. Как они?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем .Fantom., 12 тра 2018.

1. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Привіт таскаю редмі 4 на 64 більше пів року ,за час тягання вийшло із сторія оба гнізда ,зарядка і на аукс ,батарея до двох днів в активному режимі не випускаючи телефон з рук до п'яти ,шисти ходин .камера фігня ,розговор тоже по телефону , мене деколи погано чути ,в малого мейзу каже що краще ,до цього був самсунг 7А то хаомі навіть на половину не тягне ,да і в самсунгу батарея надовше тримала.
    Я за Самсунга любий ,можете на виплату взяти якщо б. у не хоц.
    А китаю теж більше не візьму.
    У мене ще є Самсунга кнопочний 5610 то він неділю тримав батерею зараз під устав вже бо йому так годів зо п'ять .
    Далі всієї теми не читав ,бо по карбюратор ледве встигаю ,то якби я зараз брав ,то для копа треба чи для копання в неті ,то я за планшету ,а якщо пагаваріть і для копа то Самсунга ,і точка.

maxskype51, Cladotrix та FOX24 подобається це.
    1. Штани ззовнішні КВВЗ 54/4 Зручні та надійні. Декілька разів використовував.
      750 грн.
    2. Штани піксель,НАТОвського покрою,Китай,дуже гарне б/у (майже нові),хороша тканина,розмір на бірці.
      420 грн.
    3. Штаны для костюма летнего полевого (КЛП). Входит в состав боевого единого комплекта военнослужащих В...
      150 грн.
    4. Кітель Національної гвардії України. На 2х нарукавних кишенях, що застібаються на велкро, велкро для...
      400 грн.
    5. Китель из текстильной ткани RIP-STOP светлый пиксель. Новый. Производитель Украина - GREHORI TEXTILE...
      600 грн.
  2. Cladotrix

Cladotrix Der Grüne Führer

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Ну не цiлячись i кумі обидва гнізда можна роздовбати, не те що телефону, хз шо за "снайпер" , про поганий зв'язок вже треба думати якщо дійсно так то мені не підходить, але я не голу четвірку хочу , а ноут 4х, на камеру пох, краще б про жпс розказали, якщо г-но то це дійсно погано.

Reinhard T.E. Heydrich, reider74, maxskype51 та ще 1-му подобається це.
  3. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Коротше розклад такий, те що треба буде доточувати рашпільом в китайцеві коли припече, є кому робити, брат в Києві по ремонту телефонів, нічого поганого за сяомі не каже, огріхи звичайно бувають але за ці гроші терпимі і дуже рідко, якось так. Я можу взяти дорогий, новий і не в кредит, просто нашо?! Бренд мені не важливий, а думати лишній раз впустити його на землю чи ні, то не моє, чотирма тищами якось приємніше гепати як десятьма+.

Reinhard T.E. Heydrich та maxskype51 подобається це.
  4. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Нє ну Ви дали !то я мля дав 6400 разом з страховков ,на рік від розбирання і утоплення дивайваса.сам його таскаю ,сам його тикию ,то яж акуратно то ,но г нізда погані.
    Джіперс у мене навік там всі карти і різна хрєнь .цим рідко користуюсь .коротче багато писанки,як хочете,ноя не раджу .

maxskype51 та Cladotrix подобається це.
  5. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Та да, поки сам не спробуєш то важкувато.Фактор везіння ще ніхто не відміняв. Для прикладу дві нокії(коли вони ще були нормальні більш менш) , одна через рік здулась при ощадливому юзанні , друга з 2008-2014 , і метрів з 3-5 на землю гепала раз десять точно, підсвітка пропала і так пожована але ще при потребі позвоне.

6. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.146
    Адреса:
    Дніпро
    GPS работает нормально, так как и на Самсунге.
    Не удобен принцип работы либо две симки, либо одна симка и флешка. Две симки и флешку одновременно нельзя. Заставляют людей покупать дороже модели где больше встроенной памяти.

reider74, maxskype51, роман25 та ще 1-му подобається це.
  7. lex1187

lex1187 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    587
    Адреса:
    Сокальщина
    За 200-250 $ можно лекго найти 6-6S в хорошем состоянии. Только это будет телефон, а не китайское, глючное чудо.

Y.fowler, maxskype51, Cladotrix та ще 1-му подобається це.
  8. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    О, спс за уточнение по навику.,
    Я 3/32 хочу взять именно из за оперативки(3), встроеной мне и 16 было б с головой. Главное чип не мтк х20 он шустрее но не экономный, короче если всё сложить то оптимально not 4х 3/32 с 625 драгоном, и фул hd экраном.Реально что мне не нравится то отсутствие быстрой зарядки. Средняя камера и отсутствие ncf или чего там , мне не печёт в селе., весь безнал это запись на карандаш продавщицей,

Reinhard T.E. Heydrich, maxskype51 та роман25 подобається це.
  9. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Ну можно найти, а можно и вляпаться, ну и за 250$ есть варианты не китая новые, если уж на то пошло.

Reinhard T.E. Heydrich, znayka, maxskype51 та ще 1-му подобається це.
  10. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Від гепання ,процентів багато спасає чехол книжка і хороше скло на весь корпус ,ну чиста голова, бо мій котик кидав А 7 трохи в стіни то витримав а йшов по дорозі і разбалаківав , телефон без числа був якраз то упав і якраз кантом до бордюрів і вініш модуль в дрібезги.
    Ремонт 4,300 бо ще і батерея здулась .
    могли по гарантії зробити ,а дебіли в магазині стажори мля ,неправильно заповнили купон ,(Дивіться щоб гарантійні правильно заповнили) .коли щось нове берете .яб трохи почикав начнут скидки до свят робить акції різні ,я так багато техки брав в розстрочки і без процентів.
    І якось назмітно по трохи в місяць платиш а девайс новий то є новий а зразу не купиш.
    Але то таке хто як хочи так і ....

maxskype51 та Cladotrix подобається це.
  11. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Та нижче 4косих навіть до свят за цю модель не опустять, ну а сотня гривень погоди не робе.

maxskype51 та роман25 подобається це.
  12. роман25

роман25 Stabsfeldwebel

Рейтинг:
    0
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    1
    Повідомлення:
    1.263
    Адреса:
    чернівецький
    Дик кажуж ,беріть самсугу на виплату ,і буде Вам щастя .нє то карб продаєте.
    В реально в хаті три різні хвірми ,катай є Китай ще раз повторю.
    Коротче я пішов .

maxskype51 подобається це.
  13. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Вітаю шановне панство , собі теж підбираю , цікавить думка співтовариства. Мій чистокровний китайчонок Amoi n828 прослужив мені 4.5 роки при всіх падіннях та і робота у мене не офісна. Замінив динамік гучного зв"язку - туди потрапили металічні трісочки. Почав довго ловити станції при виїзді за межи покриття , можливо антена трохи відпаялась. при переглядах в інтернетах зрозумів шо хочется стандарт IP68. Пропоную до Вашої уваги смартфон LG G6, ціна звісно "кусюча" це флагман 2017року )) можна знайти в реальних магазинах за 9т , в онлайн трохи дешевше а якщо зовсім дешево то це - рефурбішед , відновлений. Прошу зацінити і розказати хто де купував і як. Маю на увазі інтерент майданчики на кшталт алієкспресс. Дякую !

роман25 та Cladotrix подобається це.
  14. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Та нахера мені та виплата?!:eek::rolleyes:Так можу взяти, ніколи не кредитувався і не збираюсь, принаймні на таку х-ню, я це чого тіпа взнаю, жду поки Такімура тему запиляє, і будете скидуватись мені на тіліфона, айфона.,

Саня ZP.UA, Reinhard T.E. Heydrich, Briter та ще 1-му подобається це.
  15. rino08

rino08 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    932
    Адреса:
    Украина
    xiaomi redmi note 1 работает года 3+-, проблем нет
    xiaomi redmi note 2 работает года 3+-, проблем нет, только новый акк купил, менять не планирую, 2 сим и отдельное гнездо сд, сменный акк, работает без проблем, пару раз падал, один раз упал в ведро с водой, спас "бронированный" чехол и защитное стекло, ну и то что сразу вытянул.
    xiaomi redmi note 4х 3/32 глобал на снапдрагоне, около 1 года, была одна проблема, перестал работать один микрофон, ремонт гривен 200 стоил.
    xiaomi redmi note 4х 4/64 глобал на снапдрагоне, около 1 года, проблем нет
    если не ошибаюсь то камера на ноте 4х такая же как и на самсунге, фоткает лучше чем ноте 2, но требовать супер фотки от телефона это не серьезно, для этого есть фотоаппарат. имхо

роман25, znayka та Cladotrix подобається це.
  16. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Почитав за нього, повний фарш, але батарея 3300, і хоча є швидка зарядка, для такого лопуха екрана це замало 5,7 дюйма та ше й пікселей напхали 2400, заряжати будете кожен день.

роман25 подобається це.
  17. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    В ноте 4х. 4/64 какой чип?В 3/32 по идее 625, а там или. Мтк Хелио х20, либо драгон 65* серии

роман25 подобається це.
  18. rino08

rino08 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    932
    Адреса:
    Украина
    625 8 ядер

роман25 та Cladotrix подобається це.
  19. Cladotrix

Повідомлення:
    10.162
    Адреса:
    Україна
    Тю, такой же как в 2/3 гига

Reinhard T.E. Heydrich та роман25 подобається це.
  20. FOX24

FOX24 Oberst

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    32
    Лоти
      на продажу:
    1
      продані:
    79
    Повідомлення:
    11.146
    Адреса:
    Дніпро
    У меня экран 5.5, заряжаю каждый день, на вечер уже батарея почти полностью садиться. Без игр и прочего, просто для интернета.
    Производитель специально не ставит мощные батареи, что бы люди чаще их заряжали, и соответственно скорее убили, и купили новую модель. Сейчас даже начали двух амперными зарядками комплектовать типа быстрая зарядка, только сколько АКБ на 3000мА с ней проживет...
    У меня 4 гига оперативки, 64 встроенной памяти, 8 ядер, две камеры, датчик отпечатка пальца и прочий безполезный фарш. Такое чувство, что это как на китайских павербанках, пишут огромную ёмкость, а по факту раза в 4 меньше .Так и тут, вроде должен летать как самолёт, а работает так же как бюджетный Самсунг, и так же греется при просмотре фильмов онлайн или при долгом использовании навигатора.

Cladotrix та роман25 подобається це.
  21. rino08

rino08 Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    932
    Адреса:
    Украина
    документов рядом нет, в инете написано что 625

роман25 подобається це.
  22. znayka

znayka Obergefreiter

Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Украина
    За 250$ можно взять ДВА НОВЫХ Redmi 4x, они суммарно проработают больше б/у Айфона, это если повезет купить б/у не упоротый. По поводу глючности - это все сказки. Сяоми, Хуавей, ББК уже давно выпускают стабильно работающие телефоны без сюрпризов. Редми 1а, древний как говно мамонта до сих пор в рабочем состоянии, только экран побитый и аккум слабый, менять нет смысла, использую на даче как модем, раздаю с него инет.

роман25 подобається це.
  23. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Виходить нікому не цікавий IP68 та mil-std-810 )) А кетай Китаю різниця але в більшій мірі лотерея від фірми.

роман25 подобається це.
  24. znayka

znayka Obergefreiter

Повідомлення:
    74
    Адреса:
    Украина
    Мне интересен, поглядываю в сторону
    Blackview BV9500

роман25 подобається це.
  25. maxskype51

maxskype51 Leutnant

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    5
    Повідомлення:
    1.839
    Адреса:
    Україна
    Брутальний та пацанячий ))) Але весь час з такою цеглиною ходити :eek:? 19 мм це забагато.

роман25 подобається це.