Читаю Вас і в мене складається враження що читаю якийсь художній твір у стилі "фентазі" ... По-перше - ціна такого мистецтва складе досить багато грошей ( я чомусь вважав що на сьогодні є важливіші пріоритети - комусь ті гроші можуть врятувати життя чи повернути віру в людей ) , по-друге - то всьо дурниця , через яку переважна більшість людей потім ( коли вже подорослішає або хтось таки вправить мізки ) страждає . Більшість людей люблять казки , міфи та легенди і саме нанесенням якоїсь символічної , але безглуздої "татухи" людина намагається самоствердитись , бо потім вже не існуватиме зворотнього шляху ( хіба що ховати "сором" все життя ганчірками ) і не потрібно прикидатися й показувати оточуючим людям , що це вам не цікаво , і що ви вже давно виросли з дитячих дурощив та юнацького романтизму ... Коли маєте якісь переконання чи являєтесь боржником долі або щиро віддані комусь - не обов'язково малювати на собі картину . На багато надійніше то всьо тримати в своєму серці та душі та все життя свідомо нести такий тягар . Сходіть до церкви , дякувати Богу у Львові є досить багато святих місць де Вас почують та зрозуміють . Перебороти нерішучисть чи соромливість зайти в Храм набагато простіше чим наважитись зробити татуювання , так що не швидіть з прийняттям рішення , адже Ви майже на вірному шляху : "...на все життя і довго потрібно думати....от в мене саме і так є.."
у мене їх три. Глупості дєтства називаю. Краще б не мав жодної) Ось цей чувак бьє та перебиває старі тату. Бьє грамотно, красиво та дорого) https://vk.com/michel2000
Я считаю наколка должна быть в масть, а не хрень с эроглифами или абстракцией----не кого не хотел обидеть, моё мнение
К тату шёл долго и обдуманно. Поскольку не люблю носить ни кулоны, ни кольца, то тематическое тату решил нанести на левое плечо. Но я хотя бы знал тематику и приблизительно представлял, что же я хочу набить на всю жизнь! А тут: дайте мне то, не знаю что. С таким подходом вам тату не нужно - 100%. Ваше желание временное, пройдёт по-молодости, потому рекомендую не морочить себе яй..., пардон, голову.
Якщо вже так сильно хочеться мати на собі якийсь малюнок, то зробіть красивий знак зодіака. Завжди буде в тему. Я колись в свій час так зробив. Самі розумієте , те що "сьогодні" в моді і красиво, "завтра" може бути відстой і вульгарно, ну а класика- вона завжди нею залишиться.
Щоб розкрити повну суть знаку: гордий як орел, підступний як змія, і при потребі скористається своїм жалом
Ну тоді відповідно Вашій теорії потрібно було би ще і орган вибити, так як скорпіону відповідає... ну все є на малюнку