Гораздо более круто прийти к осознанию того, что Без тату - ещё круче, чем с ним. Но только после мучительного взвешивания всех "за" и "против". С уважением.
Те що ти задумав від запястя до локтя, називається "полурукав", виглядає офігітєльно але так як любий одяг на комусь це дивиться а на комусь ні... по ціні потягне сотні три доларів. Подивися в однокл. і вконтакт. є багато різних груп з татуюваннями..... можна знайти цікаві фото. Я вже раз писав про тату на пенсіі, то повторюся.... "А в старости что со своими татуировками будеш делать!.... незнаю, братюнь, наверное отпущу эпичную бороду и стану зависать с другими татуироваными чуваками, и вооще буду выглядеть круто. А что будешь делать ты, когда станешь выглядеть как любой другой старый пердун?!© Так як ти з Зборова, можеш щось звязане з козаками забабахати, тіпа бій і т.д. Пізніше скину деякі фото.
Мабудь залишилось таких мало. Я своє знищив три роки тому, тільки невеликі шрами залишились. Можу написати,як це "приємно" та швидко.
Ви відговорюєте, а дарма......але можу поспорити на німецьку гелму що у вас чи в інших, і близько не таке татуювання, я не про тематику, а про якість.
Я ніколи не був проти татуювань, та не відговорюю. Просто кажу, щоб гарно подумали. П.С. Татуювання з вашиж фото, це жедеври, видаляти їх - злочин, мойому звісно до них не рівнятись, навіть рядом не стояти.
Да, красивые картины на руке... Кроме всего прочего у татуировки есть одно полезное свойство: по нему можно почти стопроцентово идентифицировать труп, если он безголовый... или без других опознавательных знаков или документов. Ну и если татуированая часть не пострадала. ИМХО.
Самая полезная рекомендация в ответе №4 про линейку. А подключивши фантазию можно ее перенести и в другие места. Если стыдно не будет, к примеру, перед девками.
Это не бред. Но сейчас уже можно бить донором. Дело в том что с нашей стране экспрес тест на СПИД, появился сравнительно недавно, лет восемь назад(если не прав врачи поправят), до этого данную болезнь можно было обнаружить только через год после заражения. А так как тату били, в то время в кустарных условиях, был большой риск заражения. По этой причине и не разрешали.
Вроді дорослі люди, реконструктори, копарі, мешканці мегаполісів, які бачили перебачили на своі очі різних неформалів і інших цікавих людей, якщо самі до них невідносяться......читаю декотрі коментарі і офігіваю! вибачте, але ваше ставлення в ХХІ столітті, до татуірованих чуваків просто смішне. Ну ж не всім ходити в заутюжених штанах на кант.
Здаю кров для армії в облстанції переливання крові. В холі висить перелік заборон до переливання (хвороби, вживання алкоголю, травми і т.д.). В цьому переліку є заборона бути донором 1 рік після нанесення тату. Про ознайомлення з переліком питає і терапевт при попередньому медичному огляді. Я так розумію це для профілактики здачі зараженої крові.