Target Torun Taygir

Тема в разделе "Вогнепальна зброя та боєприпаси", создана пользователем ZHALo, 5 сен 2016.

1. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

То добре чи погано?

1. (в наличии 3 шт.)
      Вітаю всіх форумчан. В наявності є зворотні механізми на пістолет 5,6мм. 22Lr, Марголіна ММЦ. Кільк...
      1000 грн.
    2. (в наличии 2 шт.)
      Магазины Magpul gen3 кал.223 ,5,56 на 10 патронов! Новые без упаковки!
      850 грн.
    3. (в наличии 6 шт.)
      Вітаю. До Вашої уваги приклади дерев'яні на спортивні гвинтівки виробництва СССР , Урал-2, БИ-2...
      1300 грн.
    4. (в наличии 2 шт.)
      Продаю дві цівки Aero Precision Atlas r-one довжиною 9.3 та 12.3 дюймів під газблоки карбайн та мід...
      6500 грн.
    5. (в наличии 6 шт.)
      Отличительные особенности: Сделан из титанового сплава , почти на 50% легче, чем другие ударники; Дв...
      1100 грн.
  2. Cro$$

Cro$$ Schütze

Крім антабки?

3. Игорь Январский

Игорь Январский Stabsgefreiter

Крім круглої невеличкої штуки шо тримає ствол, просто не сфотографував от і все.

4. Cro$$

Cro$$ Schütze

А що з нею не так???

5. Игорь Январский

Просто зауваження, скоріше за все , вони доводять їх вручну, щоб вони нормально працювали, мабудь людська працяв Туреччині не дуже дорога от і є така можливість. Але це лише припущення.

Р а д і с т нравится это.
  6. Р а д і с т

Р а д і с т General-major

Це говорить про не дуже ретельну розробку технології, включно помилки в виготовленні оснастки.

7. yustinian

yustinian Schütze

Доброго дня, шановне панство. Планую купувати ТТ-12 та увійти у великий спорт в класі опен))) Нічого правда не знаю поки про це, але вже хочу))) Дякую Теплотехніку за героїчну боротьбу за якість даного ствола. Буду вимагати третє покоління. Я так зрозумів, що почали вже возити норм магазини до нього. Стріляти може вже норм і з коробки? Вислухаю поради на що потрібно звернути увагу при купівлі та що необхідно придбати додатково.

8. Рагнар Берлок

Рагнар Берлок Obergefreiter

Добрий день! Якщо є бажання придбати ТТ12 та послухати відгуки про нього, то я Вам можу в цьому допомогти. Я один з тих хто після Міши (Теплотехніка) минулою осінню придбав собі ТТ12 з оглядом на ті зауваження що були від Міши, я превінтивно всі слабкі місця «профіксив» та повністю підготував його для зайнять практичною стрільбою: розширена шахта магазину, можливість вкручувань дульних звужень, 5 магазинів та спортивні паучери з поясом, пристріляний кліматорний приціл, та інше. Досить вдало прийняв участь у декількох змаганнях. Але так складуються обставини, що вимушений його продавати :-(
    Якщо зацікавило, то готовий продати повним комплектом з усіма плюшками за ціною нового голого! Пишіть в приват.

yustinian нравится это.
  9. Игорь Январский

Слабой стороной этих ружей, все еще является стебель затвора , он отламывался у Миши неоднократно, после того как на моем ружье отломался , обратился по гарантии, делали месяц, в результате, отломался при первом движении в холостую, его чего-то паяли, вот такая гарантия, это фото после гарантийного ремонта и одного досылания в холостую,
    IMG_4207.JPG

Но , за дело взялась фирма "Стрела", там приварили очень прочно и надежно, вообще если "Стрела" за , что берется, это получается очень качественно.
    IMG_4749.JPG IMG_4750.JPG

10. yustinian

yustinian Schütze

Жах, що ж то за метал такий?

11. Teplotehnik

Teplotehnik Stabsgefreiter

Не металл , сварка, два больных места , ручка и тяги, в мастерской устраняют быстро и по гарантии (в Одессе нормально сделали) , при настреле большом вылазит

Отправлено с моего Redmi Note 3 через Tapatalk

Последнее редактирование: 17 авг 2017
  12. yustinian

yustinian Schütze

Я теперка також щасливий власник, придбав у шановного Рагнара ТТ-12. Наче нічого не відвалилось поки)))

13. Teplotehnik

Так Ваня все обварил так что ничего не отвалится , он учел ошибки , у него и тяга и ручка проварены были

Рагнар Берлок и yustinian нравится это.
  14. yustinian

yustinian Schütze

так і є, все заварено. Але це якось дивно, коли деталі відпадають. Як можна робити зброю, яка розвалюється)))

15. Teplotehnik

ну то турки))) , за эту цену , довести его до рабочего состояния "под спорт" не дорого и легко. Эти ружья спорт без доработок не выдерживают , где настрелы и темп огого , а если ты обычный дикий стрелок или охотник , то запаса прочности того что заложил завод хватит на сто лет.

yustinian нравится это.
  16. Игорь Январский

Він Вам багато пострілів надійно прослужить , тим більш він обкатаний, та підготовлений.

Рагнар Берлок и yustinian нравится это.
  17. Teplotehnik

Да Ваня в него душу вложил, не знаю зачем продал, психанул по ходу(((

Отправлено с моего Redmi Note 3 через Tapatalk

18. yustinian

yustinian Schütze

Вчора бачив у хлопця нульцевий, тільки з магазину ТТ-12. Людям подобається, розбирають. Та нє, наче Іван не псіхував, навпаки задоволений був))))

akms1974 нравится это.
  19. Teplotehnik

надежная простая и удачная конструкция , качество материалов из которого делают ТТ хромает , но завод постоянно вносит изменение

akms1974 нравится это.
  20. Игорь Январский

Стреляет , перезаряжает , пострелял картечью и пулей.
    IMG_4827.JPG IMG_4824.JPG IMG_4825.JPG

akms1974 нравится это.
  21. Teplotehnik

akms1974 нравится это.
  22. Игорь Январский

Учитывая , что ручку отремонтировала "Стрела" думаю , что ничего, самое слабое место там - эта ручка , все остальное вполне себе.

akms1974 нравится это.
  23. Teplotehnik

еще тяги

akms1974 нравится это.
  24. Ventris

Ventris Stabsgefreiter

На моем ТТ-12 тяги порвались примерно на 6й сотне выстрелов. Осмотрел места излома - ощущение такое, что там была пайка латунью, какой то желтый металл.
    Ручка вроде пока на месте.

akms1974 нравится это.
  25. Teplotehnik

у меня примерно так же на 600 тяга ,потом через примерно 600 ручка, настрел уже 2000+ больше ничего не ломается. Главное что все легко ремонтируется

akms1974 нравится это.