Танк УПА з листівкою ОУН - чи не фейк?

Тема у розділі 'Національні партизанські формування', створена користувачем Konrad13, 16 лют 2025.

1. Konrad13

Konrad13 Gefreiter

Повідомлення:
    59
    Адреса:
    Київ. Старошевченківська. 13
    Доброго дня, стрінувся з таким фото, хочу використати його у своїй дослідницькій роботі, але не знаю, чи не фейк?

Просто я взагалі не можу знайти жодної фотокартки більше по цьому т-26, жодного першоджерела чи додаткової інфи. По іншим фото з листівками ОУН, в тому числі на танках, такого не було.
    Може хтось підкаже — фейк/не фейк? Якщо не фейк, то може відомі якісь дані по цій машині, або фото з іншого ракурсу?

Images:

photo_2025-02-16_20-47-59.jpg
  2. Цікаві лоти

1. Газетний лист. Німеччина. МЕ-109.
      60 грн.
    2. Оригінал 1932 року. Львівське видання. Німецькою мовою 192 сторінки ( повний комплект, нічого не бр...
      225 грн.
    3. Полное издание в оригинальном издательском переплете (твердый переплет / брошюра / картонная обложка...
      1200 грн.
    4. К продаже предлагается Журнал к Дню 50- летия Гитлера. от 18 апреля 1939 года Все страницы! 30 стран...
      1100 грн.
    5. Оригінал 1942 року. Едуард Вінтер “ Візантія та Рим у боротьбі за Україну”. Історія боротьби Заходу...
      3250 грн.
  3. Lupus Vulgaris

Lupus Vulgaris Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    2.641
    Адреса:
    Київ Україна
    Реально цікаве фото.
    А хто пригадує - чи є в внутрішніх документах ОУН вказівка робити агітаційні написи на розбитій радянській техніці ?

4. Konrad13

Konrad13 Gefreiter

Повідомлення:
    59
    Адреса:
    Тут справа в тому, що такі листівки на танках - не було щось незвичайне. Я бачив фото КВ-2 з такою листівкою.

Але в чому суть. Там фото з різних ракурсів з цією листівкою і без неї був добрий десяток. А тут ЖОДНОГО! Жодного іншого ракурсу, жодного підпису, це фото майже ніде не зустрічається.
    А де зустрічається, так на російських ватянських сайтах. От я й думаю, чи не фотошоп?

5. Konrad13

Konrad13 Gefreiter

Повідомлення:
    59
    Адреса:
    upload_2025-2-16_22-9-57.png upload_2025-2-16_22-10-5.png
    Приклад. Тут видно, що це не фейк. І Фото з цим КВ - купа. А тут НІ-ЧО-ГО

иштван подобається це.
  6. Viktor1986

Viktor1986 Feldwebel

Повідомлення: