Так шо там у кацапов? Хроники Ебанариума.

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем Камча, 3 лис 2016.

1. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    1. Хатсан 90, воздушка нова запакована Стоїть стандартна послаблена пружина. Характеристика: Ствол нарі...
      5899 грн.
    2. Воздушка Kandar WF600, 5.5 мм Воздушка нова, запакована. Характеристика: Ствол нарізний Заряджання...
      3480 грн.
    3. Ключ мр 654
      240 грн.
    4. Стан нової, настріл 50 куль, оптика 3-9х40.
      4500 грн.
    5. (в наявності 2 шт.)
      Новий Карабин Sumatra - это высокомощная пневматическая винтовка премиум класса, которая не только...
      37000 грн.
  2. Teddy

Teddy Leutnant

Повідомлення:
    1.141
    Адреса:
    White Vigvam.
    Пуздь привікают з дєдцтва к суровим будням взрослага кацапа.

denisik4, S.O.G., DarkElf та 6 іншим подобається це.
  3. консерватор

консерватор General-leutnant

Повідомлення:
    33.108
    Адреса:
    від Сяну до Дону
    усі свинособаки підораси.
    Судя по региону на авто, это Татарстан. Но на фото упоминается Уфа.©
    Aкция "Бесплатная заправка тем, кто придет в бикини" пошла не coвсем по плану
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

Andrej.An86, cvoy, denisik4 та 25 іншим подобається це.
  4. Vitaliyj

Vitaliyj Oberleutnant

Повідомлення:
    1.852
    Адреса:
    м.Черкаси Україна
    Не зовсім про кацапів, але і про кацапів також.

Розкажу цікаву історію про ці ваші Європи, Вкраїнців та аеропорти. Довелося цього року летіти у Берген з пересадкою у Схіпголі. Сидіти мені випадало десь 6 годин вночі. Я долетів до Амстердама, пройшов паспортний контроль у митника, який привітно посміхався і всім своїм видом промовляв: "Ти завжди повинен бути вдячний Петру Олексійовичу за відчинені перед тобою двері-паспорт!".
    Вийшовши до основної зали терміналу я походив трохи у пошуках більш-менш зручного і вільного місця для сидіння. Знайшов вільну лавочку(?) на 4 сидіння та став чекати.
    Десь за пів-години до мене підійшов якийсь дід і запитав: "а ви па-рускі, па-рускі нєт, нє гаварітє?".
    Я пережив змішані емоції одного спрямування, а саме:
    1)засмутився (як і кожного разу за кордоном) що русня існує, що вона вилазить зі своєї недо-країни і що їй не плює в обличчя кожна зустрічна людина незалежно від національності.
    2)обурене здивування такій нахабності - у чужій державі тикатись до людей своєю мовою. Звісно існує маленька вірогідність шо то був молдаван, білорус, латиш тощо, але у того підора був кацапський акцент, він не знав англійської на бодай якомусь рівні і мав зухвалість шукати когось російськомовного.
    Я підняв очі і з кам'яним обличчям подивився на нього. "Па-рускі, па-рускі панімаєтє?". Я повільно похитав головою. Дід зітхнув "Ех, нє панімаєтє" і пішов. Мені довелося заїсти цей стрес шоколадкою.
    Потім увімкнув заздалегідь підготований фільм "Reservoir Dogs", давно не передивлявся, а це, можна сказати, класика. Згодом до мене підсіла досить мила пара, яка летіла зі мною від Кийова. Вкраїнці, я бачив їхні паспорти, десь по 20 років, російськомовні. Вони розмовляли, ходили курити, їли рогалик. Коротш займалися справами які допомагають вбити час при довгих пересадках. Зрештою сіли, обійнялися і почали втикати у телефон, як і я. Мій погляд впав на екран їхнього девайсу, там був @бучий дудь. З внутрішнім фейспалмом я продовжив перегляд чудового кіна від Тарантіно.
    Сусіди дивилися близько 1,5 години дудя. Приблизно в цей час закінчилися мої "Пси" і я безцільно втикав у телефон, час від часу гортаючи сонну стрічку твітору. Аж раптом хлопець на емоціях після перегляду (здається дивилися про колиму) почав промову на тему "як нам облаштувати росію". "Ось уявляєш, скільки там нафти, газу, золота, діамантів. Не злічити! Та росія заможніша за США! І жити могли б краще ніж США, з такими багатствами. Але ж бачиш, все в руках декількох людей, а народ у бідності". Дівчина погоджувалася. Я, звісно, аху@л від такого яскравого прояву такої стереотипної малороскості. Тут все було настільки наглядно, шо у мене почало сіпатися око. Ось руснявий дудь, ось малороси, ось вони дивляться його шоу і вже переживають за російський народ.
    Шоколаду вже не було, тому довелося заспокоюватися так.
    Згодом поруч з нашою лавочкою почали розміщуватись подорожні, сідали на підлогу бо сидячих місць не було. Фанат дудя пішов курити, його пасія залишилася стерегти речі. І от чувак повертається з вулиці і @бошить КОРОНОЧКУ. "Бррр, ну там і дубак, прям ОЙМЯКОН".
    Так. Він дійсно використав назву якогось дебільного, вічно холодного населеного пункту з росії після перегляду сюжета дудя. Звісно до цих малоросів у мене не залишилося жодної симпатії, одна огида. Коли вони тільки підсіли я ще думав "якщо треба відійти попрошу їх подивитися за речами. Може вони не зауважили що я з ними летів, здивуються українській мові". Але зараз я не хотів навіть дивитися на цих "земляків". Така от показова історія, можна сказати для посібника "типовий вкраїнець-малорос". Ну і звісно якби дід підійшов трохи пізніше вони б з радістю йому допомогли, а так відбувся хоч якийсь акт міні-приниження пихатої русні.
    З.І. Коли треба було відійти я попросив подивитися за речами якусь трохи темношкіру дівчину яка сиділа поруч на підлозі. Сподіваюся вона була з Пакистану.
    ©

Andrej.An86, denisik4, Полтава1982 та 24 іншим подобається це.
  5. анатолий.

анатолий. General-leutnant

Повідомлення:
    15.984
    Адреса:
    Крутого хутора
    РПЦ раскритиковала любителей футбола

Глава патриаршей комиссии РПЦ по делам семьи протоиерей Димитрий Смирнов в эфире телеканала «Союз» раскритиковал мужчин, для которых главным развлечением является просмотр футбольных матчей. Об этом сообщает «Интерфакс».
    «Всю жизнь "Зенит", "Спартак"... А потом выпили, закусили, потом баня, рыбалка, потом "Зенит", "Спартак". И это что, жизнь что ли? От "Зенита" до "Спартака"», — сказал священник.
    Таким образом Смирнов отреагировал на обращение телезрительницы, которая рассказала, что ее муж после долгих лет пьянства решил покончить с собой. «Неужели до того напился, что тоска замучила, совершенно черная, безнадежная, уже душа в аду... Ну ты по улицам ходишь — храм видишь? Ну ты хоть зайди, посмотри, хоть послушай, ну купи книжечку, ну почитай! Нельзя ж только "Зенит", Спартак"», — сказал он.

S.O.G., Вирус, Снайпер.74 та 3 іншим подобається це.
  6. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Скрєпно.по кацапськи.з малих літ на бутилька.Знай місце своє.паскудо

denisik4, viking38, Deyteriy та 10 іншим подобається це.
  7. december 1944

december 1944 Oberst

Повідомлення:
    3.548
    Адреса:
    Маленькая страна
    Шалом всем камерадам ! Еще одного долбоеба сфоткал сегодня на дороге , ещё и с воровскими звёздами...

Images:

IMG_20191020_143931.jpg
    IMG_20191020_143942.jpg
    IMG_20191020_143922.jpg
    IMG_20191020_143949.jpg
    IMG_20191020_143934.jpg
    Andrej.An86, cvoy, denisik4 та 20 іншим подобається це.
  8. Той

Той Hauptmann

Повідомлення:
    2.239
    Адреса:
    Микитинська Січ.
    Gebirgsjager

@Gebirgsjager2
    ·
    1 чЕсли чё, вот это (на фото) - депутат Государственной Думы Федерального Собрания РФ пяти созывов, член комитета Государственной Думы РФ по бюджету и налогам, член ценртполитсовета «ЕР», действительный государственный советник РФ, кандидат экономических наук

denisik4, S.O.G., viking38 та 11 іншим подобається це.
  9. Veter-59

Veter-59 General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    0
    Відгуків:
    1
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    2
    Повідомлення:
    7.061
    Адреса:
    Ukraine
    Тре було цеглиною по морді хуйла заїхати:D

Andrej.An86, Boris Pryanikov, XAZIR та 12 іншим подобається це.
  10. Valson

Valson Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    572
    Адреса:
    Украина г.Конотоп
    Походу фаны ЦСКА должны "вломить" этому Смирному Дмитрию! ХМ!

Вирус, Veter-59 та gantz подобається це.
  11. buchsenschmied

buchsenschmied Obergefreiter

Повідомлення:
    91
    Адреса:
    Украина
    Ну то что он "член" сразу видно. Из далека даже.

Boris Pryanikov, S.O.G., Вирус та 5 іншим подобається це.
  12. chesh

chesh Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    849
    Адреса:
    Україна!
    Блиннн... :eek: на нашего ̶Б̶у̶н̶ь̶ш̶у̶ Луценко похож :eek:

ШВАРЦ33, viking38, Deyteriy та 6 іншим подобається це.
  13. анатолий.

анатолий. General-leutnant

Повідомлення:
    15.984
    Адреса:
    Крутого хутора
    Боец Росгвардии погиб во время экзамена

Боец Росгвардии погиб во время сдачи экзамена на краповый берет в Хабаровском крае. Об этом в воскресенье, 20 октября, сообщает портал DVhab.ru.
    По данным источника, росгвардейцы со всего Дальневосточного федерального округа приехали в Хабаровский край, чтобы сдать экзамен и получить краповый берет. Мужчина из Улан-Удэ прошел ряд испытаний и дошел до рукопашного боя. В схватке ему проломили череп, он впал в кому и скончался, не приходя в сознание.

Andrej.An86, Gogi 514, denisik4 та 28 іншим подобається це.
  14. Магуа

Магуа Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Ліга Ірокезів
    Це в нас можно, нажаль у них кругом камери відеоспостреження, у комрада потім проблеми з поліцією будуть(

S.O.G., Вирус, ДВ762 та ще 1-му подобається це.
  15. INCAZZATO

INCAZZATO Obergefreiter

Повідомлення:
    60

proview подобається це.
  16. Ay Jay

Ay Jay Leutnant

Повідомлення:
    1.387
    Адреса:
    Ukraine
    Веселый трутень, Вуди87, cvoy та 18 іншим подобається це.
  17. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава
    Основное отличие русского патриота от американского состоит в том, что русский ненавидит Америку, а американцу на Россию глубоко плевать.

Andrej.An86, Johnny Handsome, denisik4 та 29 іншим подобається це.
  18. Govtva

Govtva Oberst

Повідомлення:
    3.764
    Адреса:
    Украина,Полтава

denisik4, Kirill1036, Роня та 8 іншим подобається це.
  19. Магуа

Магуа Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    892
    Адреса:
    Ліга Ірокезів
    Треба збільшувати асортимент - "Снєгєрі у власному соку", "Язик Скабєєвой заливний", із риби -кільки в томаті "Майкопська бригада" та ін.

Andrej.An86, denisik4, shyrko та 18 іншим подобається це.
  20. Бек

Бек General-leutnant

Рейтинг:
    4
    Відгуків:
    135
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    270
    Повідомлення:
    15.389
    Адреса:
    Черкаси, бул. Шевченка 212

:rolleyes: якщо організують акцію три безкоштовних заправки за мінєт, мабуть теж аншлаг буде.:beer:

Andrej.An86, denisik4, Boris Pryanikov та 20 іншим подобається це.
  21. INCAZZATO

INCAZZATO Obergefreiter

Повідомлення:
    60
    распад и неуважение

@VictorKvert2008

·
    1 ч

Вдруг после 24 года власть перейдёт к Медведеву? И как тогда всю эту херню называть - медведизм?
    А если, не к ночи сказано, - Шойгу?

Роня, Вирус, buchsenschmied та 2 іншим подобається це.
  22. Олег ОК

Олег ОК Oberleutnant

Повідомлення:
    3.088
    Адреса:
    Киев
    Предрекаю проблему. Не смогут набрать персонал, который способен обеспечить поток желающих отсосать, в смысле заправиться.

XAZIR, Роня, viking38 та 8 іншим подобається це.
  23. Камча

Камча Oberstleutnant

Повідомлення:
    3.035
    Адреса:
    Україна, м.Київ
    В лагерь к палестинцам, потом чемодан, корабль и на русню... Возле крымского моста притопить.

Этих падлюк нормально приняли, народного бабла в них влили ( в совсем не простое для Израиля время) .....оно за это стало 5 колонной крэмля.

Andrej.An86, denisik4, Derflinger-1 та 11 іншим подобається це.
  24. Vasyl Wolf

Vasyl Wolf Hauptmann

Рейтинг:
    1
    Відгуків:
    4
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    7
    Повідомлення:
    2.124
    Адреса:
    Львів Украина
    :D:D:D:D
    44100030_287281058783614_6245415621329158144_n.jpg

cvoy, Gogi 514, jdnst та 38 іншим подобається це.
  25. SAserg

SAserg Oberleutnant

Повідомлення:
    1.828
    Адреса:
    г.Киев Украина

S.O.G., Deyteriy, Бек та 4 іншим подобається це.