так обєднання не було?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем pogoretskuy, 29 сер 2013.

1. j.wais

j.wais General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.121
    Адреса:
    Галичина
    Пропала моя відповідь!:eek:

2. Цікаві лоти

1. Мир Вам! Список всех моих лотов https://reibert.info/auction-history/auctions?type=for_sales&us...
      221 грн.
    2. Зимние перчатки для охоты/рыбалки с камуфляжным окрасом «Лес». Ладонь покрыта силиконовыми напыление...
      250 грн.
    3. Кожаные демисезонные перчатки. Производитель SCOTCH Тонкая, очень мягкая кожа. Мягкая шерстяная подк...
      250 грн.
    4. (в наявності 18 шт.)
      Лот 38. Робочі перчатки від Grenada Most. Модель Gloves Oslo Assembly GGLKM2. Розмір: 10.
      185 грн.
    5. (в наявності 10 шт.)
      Захисні шкіряні перчатки Pigeon. Матеріал: свинячій спилок. Без підкладки. Розмір: 9
      160 грн.
  3. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.121
    Адреса:
    Галичина
    Ви себе рахуєте нормальною людиною?
    Для тих хто в танку або на бронепотязі пояснюю: слова не мої!!! Ці слова я взяв з статті доктора філологічних наук, Віце-Президента Національного "Університету Києво-Могилянська Академія" Володимира Панченка під назвою "Переписи населення. Нас могло бути більше..."
    Тепер для тих хто в танку або на бронепотязі даю копіпаст цієї статті з цим виділеним текстом:
    kkk.png

Для тих хто в танку або на бронепотязі хочу сказати, що Володи́мир Євге́нович Па́нченко є українським літературним критиком, літературознавцем, письменником, автором відомих статей, монографій, підручників на літературну та історичну тематику, професором Національного університету «Києво-Могилянська академія», доктором філологічних наук, членом Національної спілки письменників України, Віце-Президентом НаУКМА.

А тепер дозвольте поцікавитись Вашим науковим званням? Можливо у Вас є якісь наукові досягнення?

І саме останнє, як кажуть останній цвях в домовину. Ось копіпаст з Вікіпедії, який засвідчує, що за Переписом 1989 року в Українській РСР було не 44 186 006, а 37 419 053!!!
    А те, що ви путаєте дані Загальносоюзного перепису і перепису Української РСР- так я вам розуму не додам!

klll.png

4. Краснеккер

Краснеккер Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.250

Мені треба присісти від "благоговєнія"? Ви сховалися за Панченко навіть елементарно не перевіривши його дані! То ви значить певні в його правоті. Так чи не так? Коли вам привели елементарну статистику яка суперечить виводам Панченко ви заголосили аршинними буквами. І почали "лякати" мене своїм "корешом"- українським літературним критиком, літературознавцем, та ін. Так чи не так? Ви можете сформулювати СВОЮ позицію по цьому питанню и пояснити такі дивні розбіжності? І не треба так КРИЧАТИ, вас нормально чутно. І на хамство переходить не треба.
    Щось мені підсказує, що в області моїх знаннь, мої статті для вас будуть як китайська грамота.

Доречі, так як і для Панченко. І це не образа, це констатація. Не можна "объять необъятное".

Андрей V подобається це.
  5. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.121
    Адреса:
    Галичина
    Присідати не треба! Просто треба спробувати надлишки власної амбіції обміняти на розум!

6. Краснеккер

Повідомлення:
    1.250
    Ви знову репетуєте аршинними буквами? Хочете перекричати весь світ? Чи це у вас істерія так проявляється?
    Ось вам ще одна Википедия.
    І тут 44186. Будете шукать підтвердження-спростування, чи збираєтесь дряпаться на стіну і продовжувати волати?
    Я, так спробую знайти інші джерела. Самому цікаво, хто правильні дані публікує, а хто ні.

7. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.121
    Адреса:
    Галичина
  8. Краснеккер

Повідомлення:
    1.250
    Якщо українець жив не в УРСР то він не українець?
    Нате по рокам чисельність українців в УРСР
    1959 1970 1979 1989
    32158 35188 36489 37419
    ДЕ ТУТ "зменшення кількості українців до 1989"?
    Хочете прикриваючись членом-академіком нести ахінею, а щоб інші тратили час на її спростовування?
    Й при цьому ще й волАти, як морж в теплу погоду? Робіть це наодинці. У вас це добре виходить.:D

Андрей V подобається це.
  9. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9