так обєднання не було?

Тема у розділі 'Курилка', створена користувачем pogoretskuy, 29 сер 2013.

1. j.wais

j.wais General-major Клуб взаимопомощи

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.121
    Адреса:
    Галичина
    Пропала моя відповідь!:eek:

2. Цікаві лоти

1. Продам супер захищений, протиударний, вологозахисний, надміцний ноутбук Dell Rugged 7414 Extreme Цін...
      13000 грн.
    2. Фпв полностью рабочие, 5 штук одним лотом
      2550 грн.
    3. Автоматическая защита от перепадов напряжения. Розетка. Новая. Белая. Функции: 1. Защита от перенапр...
      488 грн.
    4. (в наявності 10 шт.)
      Портативна глушилка GPS, ГЛОНАСС, GSM, CDMA з вбудованим акумулятором | Scorpion Потужний подавлювач...
      1390 грн.
    5. Макет рами для дрона, міцна, проклеїна, реально як топор, її можна використати для вбивства чи торту...
      380 грн.
  3. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.121
    Адреса:
    Галичина
    Ви себе рахуєте нормальною людиною?
    Для тих хто в танку або на бронепотязі пояснюю: слова не мої!!! Ці слова я взяв з статті доктора філологічних наук, Віце-Президента Національного "Університету Києво-Могилянська Академія" Володимира Панченка під назвою "Переписи населення. Нас могло бути більше..."
    Тепер для тих хто в танку або на бронепотязі даю копіпаст цієї статті з цим виділеним текстом:
    kkk.png

Для тих хто в танку або на бронепотязі хочу сказати, що Володи́мир Євге́нович Па́нченко є українським літературним критиком, літературознавцем, письменником, автором відомих статей, монографій, підручників на літературну та історичну тематику, професором Національного університету «Києво-Могилянська академія», доктором філологічних наук, членом Національної спілки письменників України, Віце-Президентом НаУКМА.

А тепер дозвольте поцікавитись Вашим науковим званням? Можливо у Вас є якісь наукові досягнення?

І саме останнє, як кажуть останній цвях в домовину. Ось копіпаст з Вікіпедії, який засвідчує, що за Переписом 1989 року в Українській РСР було не 44 186 006, а 37 419 053!!!
    А те, що ви путаєте дані Загальносоюзного перепису і перепису Української РСР- так я вам розуму не додам!

klll.png

4. Краснеккер

Краснеккер Stabsfeldwebel

Повідомлення:
    1.250

Мені треба присісти від "благоговєнія"? Ви сховалися за Панченко навіть елементарно не перевіривши його дані! То ви значить певні в його правоті. Так чи не так? Коли вам привели елементарну статистику яка суперечить виводам Панченко ви заголосили аршинними буквами. І почали "лякати" мене своїм "корешом"- українським літературним критиком, літературознавцем, та ін. Так чи не так? Ви можете сформулювати СВОЮ позицію по цьому питанню и пояснити такі дивні розбіжності? І не треба так КРИЧАТИ, вас нормально чутно. І на хамство переходить не треба.
    Щось мені підсказує, що в області моїх знаннь, мої статті для вас будуть як китайська грамота.

Доречі, так як і для Панченко. І це не образа, це констатація. Не можна "объять необъятное".

Андрей V подобається це.
  5. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.121
    Адреса:
    Галичина
    Присідати не треба! Просто треба спробувати надлишки власної амбіції обміняти на розум!

6. Краснеккер

Повідомлення:
    1.250
    Ви знову репетуєте аршинними буквами? Хочете перекричати весь світ? Чи це у вас істерія так проявляється?
    Ось вам ще одна Википедия.
    І тут 44186. Будете шукать підтвердження-спростування, чи збираєтесь дряпаться на стіну і продовжувати волати?
    Я, так спробую знайти інші джерела. Самому цікаво, хто правильні дані публікує, а хто ні.

7. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9
    Повідомлення:
    7.121
    Адреса:
    Галичина
  8. Краснеккер

Повідомлення:
    1.250
    Якщо українець жив не в УРСР то він не українець?
    Нате по рокам чисельність українців в УРСР
    1959 1970 1979 1989
    32158 35188 36489 37419
    ДЕ ТУТ "зменшення кількості українців до 1989"?
    Хочете прикриваючись членом-академіком нести ахінею, а щоб інші тратили час на її спростовування?
    Й при цьому ще й волАти, як морж в теплу погоду? Робіть це наодинці. У вас це добре виходить.:D

Андрей V подобається це.
  9. j.wais

Рейтинг:
    2
    Відгуків:
    2
    Лоти
      на продажу:
    0
      продані:
    9