Ну що, Джо епічно поводив китайцям по губах і смачно заштовхнув свого лисого їм за щоку, чітко вказав на їх місце. Парад з возінням військового мотлоху можна вважати закінченним, можна розвозити назад по кущам. Надалі думаю китайцям це бряцання зброєю дуже сильно відрегнеться на економіці країни.
Комуняки конченные ! Так им и надо! Доля в мировой экономике их очень преувеличена, как и маскалей, забыли как воробьев жрали, всё им вернётся! С УВ
Китай без США не може буть як і США без Китаю. Один невірний крок і це не буде маленький конфлікт, це буде армагедон, і слава яйцям, маю надію, що і в Китаї і в США люди знають на що йдуть коли роблять такі випади. Крах економік не потрібен, за час життя творців конфлікту, неможливо відтворити попередню архітектуру світу, тому, маю надію нічого серйозного, просто велика політика. Навіть рашка, і та не завдасть ядерного 'удару, вони дуже люблять життя (не прості пусто голові, а їх керуючі) , яке може в момент обломатись. Треба триматись, зараз ситуація "хто перший обісцицця".
Через 2-3 тижня почнеться масований контр-наступ таньванських збройних сил в китайській провінції Фуцзянь, а ще через 2-3 тижні у КНР просто закінчаться всі їхні крилаті ракети ... Радник презедента Таньваня - Лю Сяпі Здун.
це ще раз доказує що компютерна галузь на Тайвані , та вона і раніш там була а Китай так складає чіпи в коробочки і притом до 1997 року Тайвань був під юрисдикцією Англії як колонія, даремно вийшли
Якби Тайвань на пів року заблокував поставку чіпів в Китай, китайці з сраки б вже не вилізли ніколи. Шкода, що такого не буде.
интересно ...китайцы хотели купить в Запорожье некий завод ,но по приказу из некоего обкома сделка была расторгнута ...а теперь он хочет поговорить напрямую... шо у него творится под шапкой ? как это странно .. Владимир Зеленский заявил о том, что Китай может повлиять на позицию Москвы относительно развязанной ею войны. Об этом он заявил в интервью китайскому изданию South Chana Morning Post. "Я хотел бы поговорить напрямую. У меня был один разговор с главой КНР Си Цзиньпином год назад. С момента начала широкомасштабной агрессии 24 февраля мы официально просили о разговоре, но у нас [не было] никаких разговоров с Китаем, хотя я считаю, что это было бы полезно", — заявил он. По словам украинского президента, Китай является ключевым экономическим партнером России, поэтому "как большая и мощная страна может прийти и поставить Российскую Федерацию в определенное место".