Сомневаюсь что там начнутся боевые действия так как у Китая сейчас совсем плохо с экономикой и любые потрясения ее развалят,это не Рашка которая ничего не производит и только продает нефтепродукты.
Китай саме по причині катастрофи в економіці може втягнутись у війну, аби не було внутрішніх конфліктів між людьми та владою. Типу, "в нас війна, шо ви хочете ?". Є шанс, що до Тайваню не ризикнуть полізти після демонстрації підтримки, а от в ослаблену рашку за ресурсами, як нєфіг дєлать.
Второй вариант для всех лучше,Дальний Восток сейчас беззащитен как буддийский монастырь,заходи и забирай орки все у нас.
у Китая плохо с экономикой ..а у нас хорошо? или в ЕС здорово? везде кризис .но тоталитарные системы,современной развитой Азии, решают проблемы быстро ,пример:ситуация с короной. Китай выдохнул Европка теперь уже обезьянью оспу нашла . которые прогрессирующий светоносный Запад продолжает покупать и не может признать кацапузию страной террористом. во! ключевая фраза! потому что если с кацапами так нюнят и возятся: сохранить лицо, сохранить жопу ,то с Китаем и подавно армия 3млн,не считая ..как оно там называется жандармерия кароче ,которая тоже может воевать . ЯО. флот . иделогия. общество не расколото ,как в рашке . так что пошумят и притихнут. а что политик, что актер ему надо быть в центре внимания . рейтинг .
Краще але хіба що на "один хід" як у шахах, а коли прорахувати на два-три ходи у перед - китайська промисловість + багатство Дальнього Сходу - це китайська гегемонія у світі ... і не виключено що років через 20 Львів будуть обстрілювати вже китайські ракети а наші міста і села будуть грабувати китайські косоокі "буряти" ... Колись я читав у Нострадамуса таку фразу ... "... а "жовтий пісок" дійде аж до Вісли." Якщо враховувати, що "жовтий пісок" то китайці, Вісла - це річка у Польщі а Україна знаходиться акурат посередині між ними, то ну їх НА ... тих китайців разом із москалями !!! ...
Воно то може й дрібязок ота маленька Тайвань, якби не одне пророцтво із Біблії, де сказано що "остання війна" почнеться із маленької країни на сході ... впринципі Тайвань може бути саме тією країною ... хто знає, хто знає ... не передбачувальні шляхи Всевишнього !!! Може хоч у третій світовій епіцентер буде на Тайвані а не в Україні як перші дві ?! ...
На сьогоднішній день в Китаї тільки іпотечна заборгованість 8 триліонів доларів. Всім європейським економікам до такої ситуації дуже далеко. Більша половина населення які вложились в будівництво залишаться ні з чим. Не справляться з такою проблемою.
"І де ваш всевишній коли ракети по дітях летять ?" По-перше, Всевишній не мій ... це радше я його, не я його сотворив а Він мене, ну не від мавпи ж я пішов із Вами ... ?! А якщо й від мавпи, то і мавпу хтось мав сотворити ... По-друге, які претензії маєте до Всевишнього щодо "ракет, що по дітях летять" ? Хіба це Всевишній ними стріляє по дітях ? "Херня то все." Безглуздо сперечатися ... тільки час покаже фігня це чи ні !!! ...
"Не буде нічого, взагалі. Покіпішують, побрязкають зброєю і все." Якось так само і Зеленський вангував за два тижні до вторгнення москалів, та заспокоював Українців, коли американці кричали ... "Тікайте до Львова бо москалі йдуть !!!" "Що так всі розхвилювались?" Ну так після ігнору американських застережень та попереджень стосовно загрози москалячої, тепер дмухаємо навіть на зимне (китайців) ... ...
алеж м'язами грають. не усім. наприклад серби маючі невелику территорію та ресурси живуть не дуже . або албанці. чі тіж угорці. чому оте чудовисько орбан меле нісенітниці ? бо справи кепьскі. виїхало багато угорців . їхати на роботу до них не хочуть. навіть у агентствах зразу кажуть: до Угорщіни їхати на радимо! краще Чехія чі Польща. у Чехії в банкоматах є мовна опція українською. чув про міста :побудували у надіі на зростання. криза однак усюди . війна . Китай багато людей...
А ще мало бути? І яким боком це до нас? Це кацапи переживають,хочуть потім стрілки перекинути,що не вони одні підари.
Не порівнюйте будь ласка мене із zeленою гнидою, я таке не заслужив. Не будуть жовті камуняки з штатами воювати, сто років воно їм не треба. І коли вони останній раз сер'йозно воювали? В 60-тих роках. Вони Індії умудрились програти. Не бийте пустим голову, фігня то все.
Хай сплять, бажано вічним сном. А те що вони хочуть другий фронт, то таке. Хай хочуть. Он свиня тоже хоче і що...
"Не порівнюйте будь ласка мене із zeленою гнидою, я таке не заслужив." Друже, навіть і не думав порівнювати ... якось мимоволі получилося ... "Не будуть жовті камуняки з штатами воювати," Ну допоки у Китаї комуняки то ризики безглуздої і спонтанної війни завжи залишаються ... не будуть "жовтки" воювати із штатами то може із Тайванем будуть або Японією, накрайняк із москалями ... чи Північну Корею на когось натравлять ... У світовому спокою крига луснула, тепер ця крига понесеться по річці і хто його знає чи хто може прорахувати куди і кого ось ця течія занесе ... ?! ...
я одного разу подумав: якщо людина усе рівно помре ,то яка різниця усевишнему коли вона помре? чі йому не одинаково? по моєму так .
Богів багато ... тільки у православних їх аж три (свята трійця) а ще богородиця четверта та і святих із 100 набереться ... А Всевишній Він один ... один і неповторний ... А предстаників (самозванців) більше ніж зірочок на небі ... ха-х, 100% недомовляться ... !!! ...
почали за задравіє .Тайвань усе там вже всратий Вучич щось гундосе на Косово. от кого треба ........він забув що Мілощич здох під час судового слідства начебто від інфаркту чі щось зжер , щоб сдохнути чі сам сдох від нервів. усі вбивці та садисти боягузи . тоді вони хвоста підібгали : Правительство Сербии отказалось хоронить бывшего президента с государственными почестями. Министр иностранных дел Драшкович заявил по этому поводу: «Превращение серийного убийцы в национального героя было бы позором Сербии, делая из неё страну, в которой преступление является высшей доблестью». а тепер знову загавкали.
Рано чи пізно Китай влізе в серйозний зброєний конфлікт, така сутність всіх комуняк, вони без жертв для свого "комуняцького бога" не можуть. В цьому віра і сутність комунізму, яку постійно потрібно підігрівати, бо людям без ідеї рівності усіх насвіті лізуть в бошку мислі нехароші про віли, багами і восьмигодинний п'ятиденний робочий графік. Я думаю це буде дуже скоро, тільки надо присмотрєтся на кого нападати, щоб санкції від сильних міра сєго не зклопотати. На даний момент вони просто прощупують варіанти. З острівною країною посуті складно воювати, шляхи підвозки, висадки, логістика і всі такі діла. Виберуть іншу з сухопутним кордоном, з молчалівого согласія економічних партнерів, варіантів там вистача, он в Афганістані літія багато, воду можна з Байкалу в дерев'яних бочках з місцевого лісу европейській багємі толкать, можна навіть з Індусами потягаться, за 30 метрів невизначеного вже сорок років кордону, чисто для спортівного інтересу кто сільнєй.