Здравствуйте! На первом фото явно видны сердечники электромагнитов с отверстиями для тяг, может части тормозной системы или электроклапанов(ИМХО). С уваж.
Дякую! Оскільки поля засіяні приходиться розвідувати нові місця. В цьому лісі я збирав гриби минулого року, а копав там сьогодні перший раз. Можна сказати що кожна серія фото це все з якихось нових лісів, розвідка...
меніб і грибів хватило, в нас зараз нічого нема - сухо, а по знахідкам - більша частина вже викопанна, а те що є лежіть занатто глубоко і мій прибор вже не бачить
Треба вам в глушину забиратися, розвідувати місця подальше від цивілізації. Там також копано але хоч не так.
у нас лес только вдоль Донца и ширина его 10-15км, а стой стороны где то поля а где то и села так что для меня некоторые места далеко но для других то они рядом. А так поля, поля, поля, кое где только по яркам лески есть но туда сейчас путь закрыт - вояки все заняли. У вас там леса другие, а у нас все таки по большей части степь
Здрастуй Колега з Вільної України ! З інтересом дивлюся на твої веселі походи по лісах . Заснули Рибалки в очікуванні покльовки улыбнули , хоча я в недалекому минулому теж рибалив , де на черв'яка , де на магніт.... Як у Тебе йде магнітна рибалка? Розкажи будь ласка якщо рибалив на магнітну блешню , дуже цікаво чого зловив . Заздрю по доброму грибів та іншими знахідками , Так тримати! Дякую за добрі фотографії. Вибачте Модератори за флуд , вчу мову Українську , трошки важкувато Білоруському Німцю. З Повагою D-08
Привіт! Рибалки порадували , добре хоч не мертвяки судячи по бутилкам які там валялися спати їм ще до вечора точно, тому можна було без проблем посидіти порибалити з їхніх спінінгів. Чесно кажучи магнітом майже не рибалю... Не було в нас серйозних боїв в роки ІІ Світової, хоча по громадянській могли і скидати щось цікаве але я , покищо нічого такого не знайшов. Допомагаю людям криниці чистити від металевого мусору, вже майже сотню відер витягнув , хоч якась користь від мене. Рекорд з однієї криниці :
На місці закинутого будинку розкопував щось схоже на мусорку чи може там сарай стояв ( або і те і інше) , викопав більше 50 кг металу : дві рами від кінських плугів, різне причандалля для воза, топор, молоток, різні зубила , але сфоткав лише чугунок який також там викопав. І під час розкопування цього хламу візуально побачив цю капсулу яка була на половину розкрита і як виявилося порожня. По розвідданим в тому місці проживав учасник І Світової і я підсвіломо надіявся знайти пряжку РІА якої мені вкрай не вистачає для оформлення колажу по Імперії , але нажаль окрім пари совєтів і мосінського патрона Німецького виробництва з клеймом 1905 DM нічого знайдено не було. Де взялася там та капсула не знаю.
Сьогодні на 3.5 години знову вибрався в ліс. Забрів в таку глушину що прибор постійно мовчав в результаті чого ніяких знахідок не було. Зате гриби порадували...
Називають синюхами(мабуть через те що місце зрізу одразу синіє) , але через його схожість з сатаністським грибом я їх не брав
Це один із кращих грибів. Основна відмінність від отруйних - червона нижня сторона шапки. (В Карпатах його називають путник, через те, що росте поблизу стежок, доріг). Ну, а наукова назва - польський гриб. Щоб не було синього кольору, перед приготуванням можна вимочити в воді з додаванням ложки оцту.
Мені він показався схожим на цього http://www.naturephoto-cz.com/чортів-гриб-picture_ua-3335.html Ось ще така стаття про двійники польського гриба http://slawomirkonopa.ru/польский-гриб/ Я всетаки дотримуюсь правила в чому сумніваюся те не беру. Хоча колись ми брали ці польсько-сатаністські гриби і все було добре.
40 років тому, ледве не загинув батько від сатанинського гриба, який він знайшов в лісі біля Севастополя. Я памятаю його вигляд досі. Иожливо він в інших місцях може виглядати інакше а там це були 2 скріплені між собою шарики. Один був червоний зверху і зелений знизу а другий рівно навпаки. Бачив їх в землі. Синюхи, маховики, путніки, сморчки, зонтіки і сироїжки не беру. Це все УМОВНО їстівні гриби. Не беру і грузді з піддубниками - не люблю пісок на зубах. В лісі вдосталь інших гарних грибів: 1ше фото цього року а 2ге фото позаторішне. На ньому в мисці наші польські гриби. Перепрошую в камрада, що вліз в тему.
В кожному регіоні грибна ситуація різна, в нас наприклад самі поширені серед грибників це сироїжки, мабуть тому що лише їх в нас багато, на відміну від інших грибів. Білі взагалі рідкість, підосичники(такі як на 1 фото) є але також місця треба знати, як правило ростуть в старих садах але щоб знайти їх треба налазитись по справжніх джунглях. Мені було цікаво глянути на ваші грибні успіхи