А ничего, что это будет незаконное изготовление (ремонт), переделка? А ничего, что это будет незаконное обращение с оружием? Идо СВТ ОП сертифицирована как полуавтоматическое оружие.
Вообще, я дал ответ на ваш вопрос каким образов СВТ "заточена" под автоматический огонь. Не разводите панику. Я ж не писал, что нужно поставить УСМ АВТ и с ним прийти в райодел. Мол посмотрите какой я красавец. Р.S. Зубов боятся в р....
СВТ40,як на мене зовнішньо дуже приваблива.Все хотілося поповнити свій арсенал Світланою,але відлякували негативні відгуки про слабку кучність проблеми в механіці та інше.Хоча були й хвалебні речі про цю зброю.От і сьогодні від шанованого Лєпса дізнався,що СВТ в якійсь мірі конкурентка СВД.Може хто з форумчан доповнити пана Лєпса про переваги СВТ40 перш за все по снайпингу ,балістиці ,та цим переважили чашу терезів моїх сумнівів в бік придбання цієї зброї.Буду вдячним.
являюсь владельцем такого девайса 1940 года, лично мне нравиться. В условиях тира на растоянии 50м в мишени 2*4см опытный стрелок (МС УССР) сделал 3-и отв из 3 выстрелов с открытого прицела. При покупке калибр ствола 7,64. При такой разнице в цене с СВД я просто не виду смысла в покупке последней. Удачи Вам в поисках. При покупке смотрите наличие фрезеровок под крон и обязательно промерять калибрами как минимум на дульном срезе но лутше протяжными
Дякую,що відгукнулися,але поки-що було оглянуто два екземпляра в цілому в хорошому стані,та на жаль без фрезеровки під тримач оптики.Вже задумуюсь чи фрезернути самому після придбання.Цінова політика 10-15 тисяч гривень,але потім телефонують і пропонують за вісім,девять,криза що поробиш.Шукаю далі...
Очевидно имеется ввиду "рельсы" и паз под чеку прицела. Если "рельсы" предмет достаточно распространенный, то паз - редкость..
Оптика дійсно ставилася на СВТ40 по різному,але мене цікавлять тільки рельса і паз які виконані на фрезерному станкові і тому на форумі часто прозивається:фрєзєровкой под оптіку.Маю надію за допомогою рельси та паза всановити сучасну оптику.Мрії,мрії...