Ескіз - швидко виконаний вільний МАЛЮНОК. Кажуть і накидають і малюють , але не пишуть. Про що ми власне в сперечались. Гляньте самі, чи Вас в Гуглі забанили?!
Малюнок - це загальний термін. А далі ділиться на графіку і живопис. Живопис пишуть фарбами, а графіку ( рисунок ) можна як фарбами, так і іншими засобами. Наприклад засоби академічного рисунку: - вугілля - крейда (мел) - сангина - туш - соус - олівець - перо ( тушью рисують як пером, так і пензлем) - акварель, в техніці грезаль ( один колір, будь який) І багато іншого ще є.
Нє, Хлопці, не буду. Я цілий тиждень в майстерні, і завтра ще так само. Трохи відпочити треба, очі болять. Спати ляжу, а перед тим поїм. Так шо сьогодні я пас. Добраніч )))
Продаються, але то дарма. Там копавсь не силюк, який хотів свистульку собі викопати, а матоьрий "чорний", який заробля гроші. Він сто відсотків сидить на всіх проф.форумах, чита ваші пости та хе....ню всяку про вас та про інших дума (вибачте), а може й поради вам зараз корисні дає.
Ну і нехай читає, а разом з ним ще деякі недоумки прочитають. Взагалі то ця тема серйозна проблема, і створена вона була щоб показати колегам за які заслуги іх фермери будуть ганяти.
Не факт что матерый "черный" выдержит эту растяжку сработавшую в ночи и не начнет заикаться или еще что -то!!!
Він туди не прийде, ще довго. А розтяжка- саме то, навіть коли інфаркт стукне, ніхто не встанове причину, та й хрен з ним.
Якби він читав цю тему, більше б туди не навідувався. А так постійно свіжі сліди , і сьогодні я був зновут там, мабуть він ночою копає бо дньом я його не можу застати.
Та кажу ж. Залляйте туди якоїсь вонючої хні і як відмове. І під статтю не попадете і віднадите. Ліньки сидіти стерегти то шо вам заважає камеру приліпити десь непомітно і увіковічити падло на ютюбі. Може навіть знайомий то і мзди дасте якшо таки хочеться.
С трактора такую яму не увидеть ? Я до сих пор не пойму . Шо это за трактор А может вы сами там газ качаете . В мезозойскую эру .
а мо не треба. не в усіх такі міцні нерви як в мене щоб пережите ваш витвір мистецьтва. хоча з іншого боку його можна поклясти до ями і тоді крота точно шляк трафе. але то вже заздалегіть запляноване вбивство
Ну вы быстрый за шедевром.он Миша какой перечень выставил .с чего начинать Нада .эскизы вроде сразу а шедевры потом.