Я не про фон Гольца, а про яму!!! Міни, бомби то лишнє! А от закопати під верх, в рівень, щоб і видно не було - о то діло!!! Стільки копав, ночами... а тут бац! І все знову((((( Ще й Діма збоку ))))) Ото весело буде
Забув про головне!!!! Закопати треба дуже швидко!!! Бо як спалять, то потім попробуй докажи що ти ЗАКОПУЄШ , а не викопуєш.... Тоді тоже весело буде
Справа в тому що там треба чіпляти на трактор лопату і загортати після жнив, бо якщо зарас, то прийдеться пів дня лопатою махати.
Ну ви і накнопали в темі поки мене не було. Одне слово курілка... Людина запитала була в темі "Як кинути пити" так до зарас радять, боюся навіть представити про що в цій темі буде йти мова десь так через 1000 сторінок.
Протягніть шланг якшо дістане з дороги і захерачте туди бочку гнойовиці. Жодне падло, навіть жадібне туди не залізе без акваланга. Задихнеться нах..та й по всьому. Так по всім знайденим ямерам можна робити. Будете місцевим Зорро вузькоспеціалізованим.
Забув добавити секретний інгрідієнт. Потратьтесь на кілограмову пачку дріжджів, тіки зразу в яму не в бочку. Хоча..
Так як сидіти в засаді довго й марудно, а ще під дощ можна попасти, а там і жінка пиляти почне: "знаєм ваші засади, а ну признавайся, до якої курви ходив", можна застосувати такий рецепт: Закопати в ямі вопів, маслят, пару нашивок "наваросії", касмєтічку, трохи агітпродукції (диски Кобзона, Таїсії Повалій і т. д) і прочу по.....нь. Подзвонити в СБУ: "так і так, під час весняно-польових робіт виявлено схованку ДРГ терористів, прошу прийняти міри". Думаю, після цього буде кому і в засаді посидіти, і яму засипати.
Мне не нада. Мое дело ходить по сайту и роздавать добрые советы. Чтоб добра в мире стало больше. Остальное не мои проблемы.
О! Правильно. А сапери дотопчуть ту пшеницю шо Індіана Джонс не дотоптав. Фермер на страховку від потрави купе собі мопеда і поїде в Монакко. Давайте разом ходити і роздавати добрі поради. Га?
От ради таких моментів я і стараюся. Людська вдячність та похвала така рідкість. Це нас короче вже двоє добрих. Я Вас тоже записую, щас бумажку тіко найду. Щас..
Яку ше медаль?!! Фате мопеда. Не нада Ви мені в компаньйони. Не вмієте , а беретеся. З Мішою буду лазити..