Нашо то рембо. Пару штахетин з гвіздками і хвате. Він то туди зскакувати буде, хоч і не з самого верху.
Капкан-это умысел 100%. Даже не думайте. Нужно что-нибудь натуральное. Ужики-ёжики, пчелы... Или содержимое выгребной ямы туда слить. Пусть покопает Заодно и удобрите
Во! Це вже ідея! Дякую. Ви просто мене не знаєте. Я можу і більш важчі травми нанести, нехай і з умислом як ви кажете. Зарас мені треба його спіймати або зробити калікою, інше мене не цікавить, навіть можлива майбутня відповідальність за вчинки.
На скільки реально ось такий приблудас зробити? Необычная ловушка - в бамбуковый обрезом ставился стальной штырек, сверху патрон, вся конструкция втыкалась в землю. При наступании на нее капсуль патрона накалывался на штырь и индустрия протезирования получала нового клиента Источник: http://fishki.net/51836-zhutkie-lovushki-vetnamskih-partizan-19-foto.html © Fishki.net
Та нема за шо. Там підсказала розумна людина нюанс. Коротше треба якось приноровитись і обі@рати цвяхи. Ну це вже не знаю як, не моі проблеми. Думайте..
Є один девайс, за допомогою якого раніше пряжу чесали. Це кругла дерев´яна основа, в яку набиті гострі стальні шипи довжиною сантиметрів 20. Такий собі протипіхотний/протитранспортний міні-їжак. В старих хатах така штука 100% має бути.
цей пристрій легко зробити у вьетконга виходило...проблема в тому що вона за своїми теж б'є, ефективно притому....
Кстати по вьетконгу неплохо вкопанный и спрятанный заострённый бамбук с собачем авном, в два кольца по периметру....очь эффективно...но луче фото-видеоловушка...на дороге которая ведёт к полю...
Семен Семеныч !.. (с) Ну Вы то куда со своей Анной Карениной?! Тут на предварительный сговор группы лиц тянет и Вы прете добровольцем. Ваш раздел на вас плохо влияет..