Та орендатори взагалі оборзіли, взяли землю і одразу стали міліонерами, а біднесенькому копатілю не дають заробити. ) А ви все про свою каку. Туди буде важко іі доставити, а от пахнючих хімікатів можна організувати.
Опускати нікого не надо! Це не наш метод!!! Ми ж не бидло зековське! І срати на дно тоже не треба. Ше хтось побаче, і попробуй потом докажи. Взагалі моя думка, Діма, якшо поле не твоє, і орендаторам пофіг, то нема чого паритись. Як каже моя бабушка : " НЄ то НЄ!"
Мою не важко. Але я скіко не навалю. Взагалі то в даному випадку мав на увазі любу субстанцію з неприємним запахом і тривалою дією. А ні то їздьте і підливайте нетривалого.
"Захоплююсь" пошуком з 99-го року, з невеликими перервами. Декілька разів міняв "преорітети періоду" копу, а за 17 років зустрічав багато різних варіантів "паскудства" зі сторони колег, хамства і чорноротості місцевих (які часто не мають ніякого відношення до місця по якому ходжу). Немає сенсу один одного ображати. Завжди - як завжди, скрізь є люди і не зовсім.... Треба з себе починати, а той хто робить пакості рано чи пізно за них "пожне".
Підписуюсь під кожним словом.Про це і вів мову. Щоб зрозуміти чого розпочався срач, треба було читати повідомлення оппонента. Приблизний зміст що сільські в усьому крайні в країні, з специфічним підбором слів.Проїхали.
Розповім одну історію, коротко. На полі одного фермера (дай Бог йому здоров"я), дуже цікаве місце. Сам він 2 метровий кремезний чоловік і такий що за своє порве (про таких кажуть "гроза села"). До копачів агресивний, напаскудили, він одних наклепав - інших здав в міліцію. А місце хороше!!!! От ми з товаришем прїхали до нього додому і почали проситися, він нас звичайно послав, ну ми якби й пішли, не сперечались. Але друг в мене комунікабельний, але не брехун (не треба думати що хтось дурніший за тебе - "натрусиш і проканає"), з ним ще "слово за слово" і так з годину-другу. А зараз він нам звонить і попереджує що поле має переорювати.... А тих хто без просу лізе як п...див так і п....дить.
До речі, ямки це тільки одна з причин негативного ставлення. Ще металеву трубу з огорожі можуть вкрасти, картоплі накопати (вкрасти), "в нагляк" на город під хатою залізти не спитавши дозволу, "розповідати" місцевим про золото якого накопують кілограмами (тонами), приїхати на машині яка вартує "половину села". Коп "під табличкою", хизування в інтернеті предметами які "можуть прикрасити" любий музей світу (а в офіційних археологів пропадає сон і апетит). Все це маленькі мінусики, через які наше захоплення заборонять. Якось так....
Сезон начался,берегите ноги и колёса. Прошёл только 50 метров.Не засеянное поле,но всё же...свинство.
Я іншим разом, якщо бачу що хтось не загорнув свою ямку, я махну ногою і загорну її. Мене не убуде, а моїй душі спокійніше. А з такими "напарніками" їздити на коп не хочу. Зараз стараюсь їздити виключно сам. Хіба, що десь у розвідку далеко, можу поїхати табуном. То інша тема.
Не скоро, а уже! Местный владелец поля на квадрике в такое влетел! Хорошо что живой остался. После этого всем под ноги стрелят, когда кого то с мд на поле встретит. И я его понимаю.
Владельца поля конечно можно понять,но за стрельбу под ноги он сам влететь может.Вариантов много,от лишения дозвола до горящего урожая.Если что,свои ямки закапываю,мусор на природе не оставляю.
попробовал бы тот копун в Штатах без спросу на частной территории поумничать,ему бы не под ноги стрельнули а сразу в репу,причем никто ни у кого лицензий не отберет.Это просто воровство,порча имущества-в данном случае урожая и земли.Быкование-месть за справедливое предупреждение,сродни обиде пойманного квартирного или автомобильного вора на хозяина. Исключительно с разрешения владельца любые работы,кроме того-принято делить ценные находки.
Нам до Штатов еще дальше чем до Киева рачки.И обороняющий свою собственность,жизнь и здоровье от злобных бандитов (и копателей не закапывающих ямы) очень рискует сам стать подсудимым.Если он конечно не Пашинский.Раз уж зашла речь о частной собственности,то большинство полей в аренде,а если это частная собственность-вперед,забор и предупреждающие таблички.А стрелять под ноги первому попавшемуся в поле это имхо слишком.Ведь не факт что это он ямы оставил.И да,бывает стремно приехать на место и копать среди не зарытых кем-то ям.Так как не обьяснишь что это не твои.